3 AYLIK PLUSUM GİTTİ YARDIM =((((
3 AYLIK PLUSUM GİTTİ YARDIM =((((
GMler öncelikle size söylüyorum benim 3 aylık plusum wardı grup bölgeleri geldiğinde oyunun cd sni almıştım yüklemek için bugün cin mağarada kasıyordum çıktı yeraltından arzın teki kesti 20 karizma gitti nasıl olabiliyor bu :evil: klana ve bölgeye yazamıyorum acaba dün oyun rreset atınca plus gitmiş olabilir mi ama herkesde war lütfen yardım edin biii
:arrow: 
SiR CHieF u
Re: 3 AYLIK PLUSUM GİTTİ YARDIM =((((
................
Plus paketim zamanı dolmadan bitti. Ne yapabilirim ?
• www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek, bildirim tipini Üyelik olarak seçip formu doldurunuz ve ardından aşağıdaki bilgileri açıklama kısmına ekleyiniz ve İKV Destek Takımı'na başvurunuz.
İşlem tarihi:
Sunucu adı:
Üye adı:
.........................
Mynet üyeliğime Plus Paket aldım ama zamanı dolmadan bitti? Ne yapabilirim?
İKV Destek Takımı Mynet üyeliklerine ait abonelik paketleri için destek veremez. Hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri'ne başvurabilirsiniz
İyi forumlar
Plus paketim zamanı dolmadan bitti. Ne yapabilirim ?
• www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek, bildirim tipini Üyelik olarak seçip formu doldurunuz ve ardından aşağıdaki bilgileri açıklama kısmına ekleyiniz ve İKV Destek Takımı'na başvurunuz.
İşlem tarihi:
Sunucu adı:
Üye adı:
.........................
Mynet üyeliğime Plus Paket aldım ama zamanı dolmadan bitti? Ne yapabilirim?
İKV Destek Takımı Mynet üyeliklerine ait abonelik paketleri için destek veremez. Hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri'ne başvurabilirsiniz
İyi forumlar