Kadim Pençe
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Kadim Pençe
Arkadaşlar diğer sunucuları araştırmak için yeni karakterler ile girdim baktım Kadim hidra pençeleri 20-30 m lerden gidiyo niyese beyazköşkte kadim hidra pençesi satılacağına kadim hidra satılıyomuş gibi fiyat istiyorlar lütfen şu fiyatları düşürmek için elimizden geleni yapalım
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Pençe
Arz talep dengesi sağlanmadıkça fiyat düşmez. Talep çok pençe az olduğu sürece pahalı kalacaktır.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
Yani kadim ne kadar çok kesilirse o kadar fiyat düşer. Kadim kesmek çok zor değil aslında. Güzel bi organizasyon ile 2 veya 3 grupla keseriz. Ama işte bu kadim sahipler piyasa düşmesin diye sürekli kesilemez şöyle olur böyle olur, yok sen kimsin milleti organize ediyosun kim gelicek zaten imkansız boşuna çaba harcarsınız fln diye insanların aklına giriyolar. Ben şimdi tek başıam hazırlıkları yapsam konu açsam forumda emin ol gelecek ilk cevaplar bunlar. Sonrada bu yorumları görenler ve kesmek isteyenler vazgeçiyolar. Ama coolman sayesinde taktiğin büyük bölümünü bulduk ben şimdi kendi başıma hazırlık yapıcam kısa süre içinde biter hazırlıklar. Ondan sonra forumda konu açıcam. Gerekli ve yeterli sayı oluşuncada gidip kesilir;)
Ama bunu unutma asla kesilmesini istemeyenler en ufak aksilikte hemen imkansı der gruptan çıkar gider ve milletin moralini bozar ve görev olmaz. bu hep böyle oldu köşkte.
Eskiden meteor ilk açıldığı zamanalarda diğer sunucular bize özenirdi. Birlik beraberlik arkadaşlık ortamı çok güzeldi. Sonra ipini koparan geldi ve küfür başladı klanlar arası düşmanlık başladı saygı bitti hırsızlık geldi böyle oyunda en güçlü ben olayım kimse olmasın mantığındaki hayatta bi başarısı ve amacı olmayanlar geldi ve köşk şu anda dillere destan duruma geldi:D Ama kötü olarak kadimin 100m den satıldığı bi sunucuda bi halt olmaz!!!
Yani kardeşim bu konu altına gelecek cevaplardan durum belli olur. Eğer aklı başında 2 -3 grup çıkarsa ben hertürlü hazırlık için hertürlü emeği harcarım. Ve kadimi keser kendi pençemizin sahibi oluruz...
Ama bunu unutma asla kesilmesini istemeyenler en ufak aksilikte hemen imkansı der gruptan çıkar gider ve milletin moralini bozar ve görev olmaz. bu hep böyle oldu köşkte.
Eskiden meteor ilk açıldığı zamanalarda diğer sunucular bize özenirdi. Birlik beraberlik arkadaşlık ortamı çok güzeldi. Sonra ipini koparan geldi ve küfür başladı klanlar arası düşmanlık başladı saygı bitti hırsızlık geldi böyle oyunda en güçlü ben olayım kimse olmasın mantığındaki hayatta bi başarısı ve amacı olmayanlar geldi ve köşk şu anda dillere destan duruma geldi:D Ama kötü olarak kadimin 100m den satıldığı bi sunucuda bi halt olmaz!!!
Yani kardeşim bu konu altına gelecek cevaplardan durum belli olur. Eğer aklı başında 2 -3 grup çıkarsa ben hertürlü hazırlık için hertürlü emeği harcarım. Ve kadimi keser kendi pençemizin sahibi oluruz...
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
Tekno çok doğru konuşmussun yazdıklarının hepsine harfi harfine katılıyorum dikkat edersiniz kadimin kesilmesini istemeyenler de kadim pençe var pençeleri uçuk bir fiyatta sattıktan sonra kesmeye en önde giderler güya çevreleri var ya keserler yine pençelerinin alıp yine uçuk fiyata satarlar böle benciller yüzünden onca masum insanın görevi olmaz ve köşk kalkınmaz.Bakarsınız 1-2 yıl sonra bu benciller yüzünden herkes oyunu bırakır ve İKV pert 
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Kimin neyi ne kadara sattığı kimseyi ilgilendirmez.
Buradaki sorun kadimin son zamanlarda az kesiliyor olmasıdır. Buna çözüm bulunmaya çalışılmalıdır.
Yoksa diğer taraftan eğer bir kişi zamanında o kadimi kesmek için sabahlamışsa, saatlerce emek vermişse, fedakarlık yapmışsa kimse onun kadim pençesini ne kadar satacağına karışamaz.
Sorun bellidir çözülmeye çalışılmalıdır.
Konuyu saçma noktalara çekmeyin.
Buradaki sorun kadimin son zamanlarda az kesiliyor olmasıdır. Buna çözüm bulunmaya çalışılmalıdır.
Yoksa diğer taraftan eğer bir kişi zamanında o kadimi kesmek için sabahlamışsa, saatlerce emek vermişse, fedakarlık yapmışsa kimse onun kadim pençesini ne kadar satacağına karışamaz.
Sorun bellidir çözülmeye çalışılmalıdır.
Konuyu saçma noktalara çekmeyin.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.