Byefsane yazdı:2 senelik şifacıyım demekki 1 aylık şifacı benden daha iyimiş vay beaa
Bu serseriyi nasıl unuturum bu serseri ile hiç bir em kaybetmedim ben bir efsanevi kardeşimde bu :lol:
şifaya 2 senemi verdm asla bırakıp başka bi karakter kullanmadım en iyi şifa diye bişiey asla yoktur sadece fikrini iyi kullanırsan sen iyi bi şifasın demektir... wujuq ömer
Hariç alayı yol versin kendine Arz tarafıyla pek ilgilenmem ben sadece lodoslarla bölgelere,savaşa,görevlere gidiyorum o yüzden arz şifacılarının iyi kötü olduğu yorumunu kendi klanındakiler yapsın. Mütevazi olamıycam sunucununda en iyi şifası İnsensitive'dir her nekadar zırhsız olsada
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
xakrepkrallx yazdı:iyileştirmede atabeyxkomutan kadar iyisini görmedim adam em de 3 muhafız 2 büyünün arasından çıkardı
Eyw kardeşim bi sen unutmamışın beni.Arkadaşlar herkesin görüşüne saygı duyarım.Beni beğenmeye bilirsiniz ama lütfen unutulmayalım.Fazlasıyla görevimi yerine getiriyorum.Benimle takılan blir bunu... Biraz Atabeyxkomutan ismi geçsin hde bkalım xd Büyü şifa fundi ve zırhsız 1358... Top 10 da kesin yerim vardır.Eminim.
BLackGezz0 yazdı: Mütevazi olamıycam sunucununda en iyi şifası İnsensitive'dir her nekadar zırhsız olsada
Alp'e sonuna kadar katılıyorum. Düşünün ben Arz'ım.Murat Lodos olmasına karşın bana bile can bastı.
O kadar büyük bir şifacı HELAL OLSUN.. Tek kelimeyle.
BLackGezz0 yazdı: Mütevazi olamıycam sunucununda en iyi şifası İnsensitive'dir her nekadar zırhsız olsada
Alp'e sonuna kadar katılıyorum. Düşünün ben Arz'ım.Murat Lodos olmasına karşın bana bile can bastı.
O kadar büyük bir şifacı HELAL OLSUN.. Tek kelimeyle.