Ticket Ekibi Kimlerdir?
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ticket Ekibi Kimlerdir?
Evet başlıkta da görüyorsunuz, Ticket Ekibi kimlerdir? Bunu soruyorum çünkü bugün itibariyle bu kişilere zerre kadar güvenim kalmadı. Şikayet et sistemi diye bir sistem geldi ancak her önüne geleni Ticket Ekibi'ne alırsan birilerini susturmak, susturmamak ya da ceza vermek, vermemek kişiler için hiç de zor olmaz. Eminönü sunucusunda, her türlü hırsızlığı dolandırıcılığı yapmış bir şahıs 'seni böyle gömerim' diyor, ben de o nadir anlardan birinde küfürle karşılık veriyorum. Sonuç ne oluyor? 08:24:00 itibariyle şikayet edilen ben, 08:25:06 itibariyle; yani tam olarak 66 saniye sonra susturma cezası alıyorum. Sizce de bu bir rekor değil midir? Evet. Şimdi bunlardan genel bir sonuç çıkarmak gerekirse, sözde hergün 14bin şikayete baktığını söyleyen ekip(sözde diyorum çünkü bana küfür edenlerin uzun zamandır ceza aldığını görmedim), gönderilen ticket ı 66 saniye gibi rekor bir süre içerisinde değerlendirip ceza uygulayabiliyor. Şimdi burada çıkıp da kimse 'şikayet edilen kişinin ismi görülemiyor' demesin. Ticket ekibine çok değerli kişiler almışsınız, benim yaptığım şikayetlere bakmayan ekip, ben şikayet edilince 66 saniyede ceza uyguluyor. Bu yazı muhtemelen kaldırılacaktır ya da kilitlenecektir. Konuyu açmamın amacı, bazı şeyleri herkesin görmesi gerektiğidir. Bunun gerçekliğinin kanıtlanması için, bugüne kadar hep yönetimi savunan ben tarafından açılması sanırım yeterli bir sebeptir.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Ticket Ekibi Kimlerdir?
Merhaba
Şikayet sisteminin oyunumuza eklenmesiyle daha fazla şikayeti daha hızlı şekilde değerlendirilme durumu gerçekleştirildi. Her geçen gün bu yeni sistemden daha fazla oyuncu haberdar olarak bu sistem aracılığıyla kendilerini rahatsız eden oyunculara ceza talebinde bulunmaktadır. Bu yapılan şikayetlerin büyük çoğunluğu ceza verilecek durumda olmayıp yetkili kişilerin zamanından almaktadır. Haliyle bu şikayetlerin hepsini değerlendirmek için ellerinden gelenlerini yapan bir ekip olsada her şikayetin değerlendirilemediği, yeterli zamanın eksikliğinden dolayı bir gerçektir. Önceliği her zaman anlık şikayetlere vermek gerekmektedir. Oyun içi o an huzuru bozmakla meşgul eden bir oyuncunun daha fazla bu davranışa devam etmesini durdurabilmek için.
Düşünüyorum ki bu sistem belirli tarih ve saat düzeninde listelenerek yetkilinin karşısına çıkmaktadır. Şikayet değerlendiren bir yetkilin karşısına en son yapılan şikayetler listelenir ve öncelik olarak onlara bakma gereği duyulur.
Unutmayın oyunda hırsızlık, dolandırıcılık, kışkırtmaya yönelik konuşmalar yapan veya size küfür eden birinin olması sizlerin onlara karşı aynı tutumla karşılık vermenizi gerektirmez.
Şikayet sisteminin oyunumuza eklenmesiyle daha fazla şikayeti daha hızlı şekilde değerlendirilme durumu gerçekleştirildi. Her geçen gün bu yeni sistemden daha fazla oyuncu haberdar olarak bu sistem aracılığıyla kendilerini rahatsız eden oyunculara ceza talebinde bulunmaktadır. Bu yapılan şikayetlerin büyük çoğunluğu ceza verilecek durumda olmayıp yetkili kişilerin zamanından almaktadır. Haliyle bu şikayetlerin hepsini değerlendirmek için ellerinden gelenlerini yapan bir ekip olsada her şikayetin değerlendirilemediği, yeterli zamanın eksikliğinden dolayı bir gerçektir. Önceliği her zaman anlık şikayetlere vermek gerekmektedir. Oyun içi o an huzuru bozmakla meşgul eden bir oyuncunun daha fazla bu davranışa devam etmesini durdurabilmek için.
Düşünüyorum ki bu sistem belirli tarih ve saat düzeninde listelenerek yetkilinin karşısına çıkmaktadır. Şikayet değerlendiren bir yetkilin karşısına en son yapılan şikayetler listelenir ve öncelik olarak onlara bakma gereği duyulur.
Unutmayın oyunda hırsızlık, dolandırıcılık, kışkırtmaya yönelik konuşmalar yapan veya size küfür eden birinin olması sizlerin onlara karşı aynı tutumla karşılık vermenizi gerektirmez.
Sirkots
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

Ben şikayet edince neden o önceliğe bakılmıyor?? Önceliği geçtim neden çoğu zaman ceza almıyor?? Ben vereyim cevabını: Bu şikayetin 66 saniye içinde sonuçlanması, ya bu kişinin ya da bir tanıdığının bu ekip içerisinde olmasıyla açıklanabilir.SirKots yazdı:Merhaba
Önceliği her zaman anlık şikayetlere vermek gerekmektedir. Oyun içi o an huzuru bozmakla meşgul eden bir oyuncunun daha fazla bu davranışa devam etmesini durdurabilmek için.
Neye dayanarak söylüyorum. En basitinden bir örnek vereyim. Bilindiği üzere İKV'de karakter, hesap satışı yasak. 12.06.2010 tarihinde karakter satışı yapmak isteyen bir kişiyi şikayet ettim, geçen 1 ay içerisinde 2 kere forum 2 kere de İKV Destek kanalı ile bu durumu bildirdim. Kişi şuan hala oyunda??? Eğer bu kişinin sorduğu soruya 'Evet' yanıtını vermiş olsaydım, eminim ki ben ceza alacaktım.
İKV Destek'e aşağıdaki resmin orjinalini gönderdim.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Burada atladığınız bir nokta var. Akşam saatlerinde gönderilen bir şikayet ile sabah saatlerinde gönderilen şikayetin değerlendirilme süresi elbetteki değişiklik gösterecektir. Sabah saatlerinde gönderilen toplam şikayet ile sunucunun yoğun olduğu akşam saatlerinde gönderilen toplam şikayet sayısının eşit olmayacağını tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum.serkannnn yazdı:Eminönü sunucusunda, her türlü hırsızlığı dolandırıcılığı yapmış bir şahıs 'seni böyle gömerim' diyor, ben de o nadir anlardan birinde küfürle karşılık veriyorum. Sonuç ne oluyor? 08:24:00 itibariyle şikayet edilen ben, 08:25:06 itibariyle; yani tam olarak 66 saniye sonra susturma cezası alıyorum.
Sabah saatlerinde az miktarda şikayet gönderildiği için 66 saniye bence gayet iyi bir zaman. Bu süreyi bu şekilde yorumlamak sadece artniyetlilik ile açıklanabilir.
Konuyu kilitliyorum.