Veyy yazdı:Elinde kanıt yok zeten öyle birşey de yok Ahmet KANAL kardeşim Dadaş loncasına tek ben üyeyim velakin klan parası carlarını koyarak asıl carını saklayamazsın Ayrıca gel birlikte girelim 3'e 3 olduğunu gözüle de görürsün bu kadar yeter artık saçmalamayın eyer bir iddian varsa git desteğe başvur sonucu belli lakin İnternet cafe sahibiyim ben mi sokamıyacam 6'ya 6 bu 1 2 Fotoğrafta ben eksiğim gel gör Hadi iyi oyunlar
,
1 . FOTODA VEYŞİFA VARSA NEREDE NEDEN EMDE 3 KİŞİ GÖZÜKÜYOR OFLU HOCA İLE BEN VARKEN MATEMATİK KAÇ SİZDE
OFLU HOCAYLA BEN VARIM 2 KİŞİYİZ VEY NEREDE
Güldürmeyin beni .
Siz Bu Yoldan Giderken Biz Geri Dönüyorduk Hazır Cevap Yapıpta Neden Yolda Karşılaşmadık Demeyin biz Seneler Öncesinden Bu Yoldan Geri Dönüyorduk siz Yeni İlerliyorsunuz.
Ha Nasıl Yaptığımızı Kimse bilmiyor Diyorsanız bir Lafım Vardır.Herhangi bir Em2e Yapıp savas 3-2-1 vs.vs Basıp Tam Girecekken Alt Çekıyorsunuz Bunu Bütün Millet Öğrendi siz " Biz tek Biliyoruz " Diyerek Kendınızı Avutun "Her Lafa Verecek Cevabımız Vardır.Bir Lafa Bakarız Laf mı Diye , Bir de Lafı Söyleyene Bakarız Adam mı Diye..."
2. Cümlemde Ne demek İstediğimi Anladınız Umarım.
Bir Hile Yapıyorsunuz Hile Değilde Bir Em Hatasının B*kundan Faydalanıyorsunuz.Ve Sizin B*kunuzu Ortaya Çıkaran Adama 2 3 Çakal Gibi Birleşip Rezil ETtirmek İstiyorsunuz Millete, Ama Yemez.
alayınıza Olur Rahat Olun.Kimseden Korkumuz Yoktur.Konuyu Açan Kardeşim Arkandayım !!!
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
xDAVUT yazdı:Güldürmeyin beni .
Siz Bu Yoldan Giderken Biz Geri Dönüyorduk Hazır Cevap Yapıpta Neden Yolda Karşılaşmadık Demeyin biz Seneler Öncesinden Bu Yoldan Geri Dönüyorduk siz Yeni İlerliyorsunuz.
Ha Nasıl Yaptığımızı Kimse bilmiyor Diyorsanız bir Lafım Vardır.Herhangi bir Em2e Yapıp savas 3-2-1 vs.vs Basıp Tam Girecekken Alt Çekıyorsunuz Bunu Bütün Millet Öğrendi siz " Biz tek Biliyoruz " Diyerek Kendınızı Avutun "Her Lafa Verecek Cevabımız Vardır.Bir Lafa Bakarız Laf mı Diye , Bir de Lafı Söyleyene Bakarız Adam mı Diye..."
2. Cümlemde Ne demek İstediğimi Anladınız Umarım.
Bir Hile Yapıyorsunuz Hile Değilde Bir Em Hatasının B*kundan Faydalanıyorsunuz.Ve Sizin B*kunuzu Ortaya Çıkaran Adama 2 3 Çakal Gibi Birleşip Rezil ETtirmek İstiyorsunuz Millete, Ama Yemez.
alayınıza Olur Rahat Olun.Kimseden Korkumuz Yoktur.Konuyu Açan Kardeşim Arkandayım !!!
İnan benim ne kimsenin exp sinde gözüm var nedebaşka bişe ben eşşekler gibi kasıyorum adamlar kısa yoldan kasması bana koyuyor neden herkes adil değil bu oyunda eğer bu online oyun ise 700 bn kişi oynuyor ise bunların olması cok yazık... Biliyorum Bu konuda kapanır nasıl olsa onlar gm loncası Değilmi ???
Kimseye Bir Kastım Yok Olmaz Ve Olamaz da .
ama Herkesin Gelipte bir Kişinin Üstüne Çullanması Adamı sinir Ediyor Oflu Kardeş , burda G*tünü Bile Yıkamaktan Aciz İnsanlar Dışarıda Ortamdan Atılırken oyunda Kabadayı Oluyorlar Benim İçimi Acıtan O İşte.
sözüm sana Değil Oflu Kardeş Doğru Olupta doğruluğu Kabullenmeyenedir.( Bir Kaçı Zaten Kendini İspat Etti Ayrımcı Olduklarını Ben Sen Değil bütün Oyun Anladı. )
SArhoş Olmak Hoştur ama Ayık Olmak Daha Hoştur
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
bakhele yazdı:Eski arşive bak ikv nin Kanal 7 Cakma gitaristi seni
Bu Cümleler İlgimi Cekti
Bu Kadar Kişiyi Tanıyosan Benide Tanıyosundur Bakhele Kardeşim
Dediklerinde Sonuna Kadar Haklısın...
1.si Ofluhocca Cakma Hoca
Bana Kesin Bilgilerle Gel Demişsin...
Su Bi Kesinki Em Hatası var Bunu Sende Bende...
Veyy Kim bilmiyorum Yeni Herhalde
Exartle Erdi Kardeşimde Biliyor
Bunu Tüm Teşkilat Biliyor...
Madem Bi Taş Atıyosun Kuyuya Onu Delilerine Bırakma
40 Deli ugrastrma Kuyu Basında Gec Deki ben böyle böyle yaptım Bu Bi Hatadır Ve Kullandım...
Hala Kullanan Bir cok Kişi de Var...
2.si Ofluhocca Cakma Hoca
Ne Kadar Kara Paran var Ben Biliyorum
Hesaplarının Id leri ne Bir Telefonla Ögrenebilirm
Tabiki Banlı Oldugu İçin Sadece İç Çekiyosun
3.Ofluhocca Cakma Hoca
Millete Ben Furkanım Yasım 29 Deyipte...
Ünlü Bi Gitaristin Fotograflarınıda Forumlarda Boy Boy Gösterdigini...
Bunların Hepsinin Sanal Hayatta yer Etmek İçin Yaptıgını...
Ve Yasının 17 Oldugunu Teşkilata İtiraf Etmiştin Bir Zamanlar
Bunların Fotograflarını Koydurtma Bana
Az Muhabbetimiz Yok Seninle Seni Sever Saygı Duyarım Herseye Rahmen...
Ama Az Delikanlı Ol Yaptıgının Arkasında Dur Bari...
Öle Cakallar Atlayıpta Laf Yapmasın Yatacak Yerleri Kalmaz Sonra
Davut su Teşkilattaki Nadir Adamlardansın...
İZLEYİCİ KALMADIGIN İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA