Arkadaşlar biliyorsunuz ki bazı bölgelerde savaş yapılamıyo mesela antrepo yer altı gibi...
Burda savaş yapılamamasının nedeni klanların sancaklarının o bölgede bulunmaması..
Peki bu bölgelerde neden kabadayı moduna girilemiyo bunu merak ediyorum..
Kabadayılığın bölgesi olmaz benim bildiğim..
Benim önerim bu bölgelerde yine klanda olanların çarpışamaması ama kabadayı modunda olanların çarpışabilmesi..
Görüş ve önerilerinizi bekliorum..
Kabadayı sorunu
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kabadayı sorunu
Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Ahaha hic gülecegm yoktumitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
:mrgreen: :mrgreen:mitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:mitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
konyalı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
yamgur yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:mitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
XTIMURX yazdı::mrgreen: :mrgreen:mitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
Arkadaş gerçeğe benzetmiş kabadayılığın yeri olmaz diye ben de gerçeğe benzettim.DeathLord yazdı:Ahaha hic gülecegm yoktumitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?![]()
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:mitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody

meteorda sana lağım borusu kadar şah kobra saldırırken o sana saldırabilio bide bunu açıkla bakalımmitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
firewall yazdı:meteorda sana lağım borusu kadar şah kobra saldırırken o sana saldırabilio bide bunu açıkla bakalımmitmet yazdı:Sana lağım borusu kadar bir yılan saldırırken sen yanındaki insana mı saldırırsın yılana mı?
işte sımdı lagım borusunun kapagını aldın zaaaaa
Benjiro