Sagoist / Byfth [Mevlana'ya Elveda]( Esat, Karasel )

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Sagoist / Byfth [Mevlana'ya Elveda]( Esat, Karasel )

Mesaj gönderen Elfetih »

sLm aLeykum ;

Karasel 'in Açıklamaları ;

ahmetakif yazdı:Mesele ne kaybettiğin değil.Ne kazandıgındır.

Ben Karasel

Şimdiye Kadar olaylara hep dışardan bakan ve loncada bir lider arayan birisiydim.Timur ve Murat loncaya çok hakları geçen isimler teşekkür ediyorum onlara her konuda...

Arkadaslar toplanıp birşeyler yapalım diyoruz.Daha yapım aşamasında lonca denildi Evet tamam kabul ettik.

Şimdi Loncanın çok sistem dışı kaldıgı kanısındayım.herkez toplanıp Şurya gidelim onu yapalım bunu yapalım diyoruz ama erken diyorsunuz.Mesele Nasıl Bir lonca oldugunu Sunucuya gösterebilmek.TLOO ve ROA Mevlanayı bir kere kaale almıyorlarki adamlar dedikleri Mevlana TLOO yetişemez.Hiçbir loncayı örnek görmüyorum tabikide tek amacım Loncayı büyütmek geliştirmekti.

Fakat Karasel Diye biri sanki hiç loncada yok diye hissediyorm.Savaşçıyız diye dikkate alınmıyorz.Karasel şifan varmı yok eee yoksa BB
Büyücün varmı Yok eee Yoksa BB

Bu kadar basit iste Herşeye ragmen sizlerle tanışmak çok güzeldi.Loncadaki hiçkimseye kızmamışım.Loncadan ayrılma sebebim TLOO olupta Mevlana loncasını kurmanızdaki amacla aynı TLOO ayrılma sebebiniz Sorumsuzlaştırılma bir loncaydı Aynen öylede oldu belki cok Acele ettik Belkide Cok GEç kaldık.

Herkeze teşekkürlerimi sunarım.Şimdi alınmış bir karar degil.Loncaya girdigim gibi ilk 1 hafta yanlış şeyler gördüm sineye cektim.Esatta tetiklemiş Oldu

Hakkınızı helal Ediniz....

Esat ' ın Açıklamaları
Esat yazdı: Selamlar

Mevlana Loncasına Bir ARkadaşım Vardı Goodfather ALi Onun İçin Loncaya Gİrdim Bir Sorun Oldu Loncadan AyRılmış Doğruda Yapmış Bence ! Loncaya Girdigimden Beri Bir GÖrev biR Toplantı Bİr Öncelik Olmadı Ve Olmazda Biz 3 Team Yani = Esat-Karasel-Sagoist (Byfth) Bizleri Loncaya Çağıran Çok AMa Biz Mevlanaya Geldik Çünkü En İyi Adamlar Mevlanada Diyebilirim Volkan Var Hayırsız :D Ahmet Var Kardeşim Gbi Severim ;) Tabikide En Baba ADam Var Doğu :lol: Saydıklarım Kişiler K.bakmayın GÖrev Dİoruz Kimse Gelmiyor Sadece -Karasel-Byfth ( Sagoist) Geliyor Vaşka Kimse Gelmiyor ! Onun İçin Ben Loncadan Ayrılıyorum Lonca Olarak İnş. Kuklacının En İyi Loncası Olursunuz :? Karasel-Byfth ( Sagoist) Loncadan Ayrılmadılar Onlar AMa Ben Çıktıgım İÇin Kendileride AYrılabilirler AMa Unutmayın Bu 3"LÜ Kuklacının En İyi ADamları Diyebilirim !!!

Saygılarımlar

ve Benim Açıklamalarım..
Görüyorum ki kuzenlerimin de dile getiRdiği Kadarıyla birlik-beraberlik olmadığı yardımlaşma kavramının yaygın olmadığı bir lonca..

Daha önce den beri kaRarlaştırdığımız bu kaRar ile Loncadan ayrılıyoruz.
ayRıca Lütfen Loncaları Birbirileriyle Kıyaslamayın.

.Lütfen Lonca İçindeki aRkadaşlarımızın aRkadaşlık çeRçevesinde eskisi gibi davRanmaları dileğiyle.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Sagoist / Byfth [Mevlana'ya Elveda]( Esat, Karasel )

Mesaj gönderen Elfetih »

Bu Konu Sadece Ayrıldığımızın Bir Göstergesidir.

Neden Ayrıldığım Konusunda oyunda bana Ulaşabilirsiniz.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ahmetakif »

Üç Nokta

...
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

...
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Sizlere sadece gülüyorum sebeb

Jenona gidiyorsunu o kadar item düşrdünüz Tloo ekibiyle ve ya arzlar ile
ikincisi kackere grup msn de konuşlaım gidelim dediniz
ücüncüsü Karasel kackere gleipte grup kuralım dedin de kim gitmedı
dördüncüsü bunların hepsi bahane siz cıkmak için bahane üretmeniz bizi üzdü ne amcla cıktığınız tüm lonca tüm ikv biliyor

Kackere yasin görev var gel dediniz veya bir başkasına cengiz dun akşam karakürk görevim var dedı tüm lonca toplandık kestık sizlere bahane üretipte cıkmnyı yakıştıramadım kımlıklerinizi ortaya serdiniz

Sagoist e gelince sabah grup kurduk kayboldun daha sonra metrix geldi onunla girdik sizlere birl onca üyesi olarak sadece gülüyorum yolunuz acık olsun gitceniz kapıyıa biliyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Bu Konudan sonra dıyecek Laf buLamadım Siz Siz oLun kendınızı forumda veya oyunda kücük düşürmeyın... 3 nokta ;)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

sizler benim oyunda gördüğüm en iyi arkadaşlarımsınız fatih,efe,akif sizi kaale almıolarsa İkv de yeni kurulacak Massacre loncasına alımınızı sağlayabilirim. Şuan forumda adımız yazmasada kadro şuana kadar sağlam kişilerle kuruldu. Oyunda beni bulun sizi Kalıcc a yönlendireyim
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

ah keşke sabahki fotoları alsaydım sagoiste dedim o cahrımda 1.250 m para vardı iksir satıyordu istediği fiyat 1.5 m di satmadı sonra gurptanda cıktı yardımlaşma diyene bak senın gibilerle benimde işim olmaz zaten yanlış tanımışız locnadan cıktın diye sana kızgın değilim atıh sadece bu attın iftiralara kzıyorum bunuda bilesin
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

ya kardeşım anlamıoRum her dakka junon nasıL keseyım ben isim war dedım mazeret bıLdırım 50 tane dınazor ıksır verdım sagoya karaselle 25 25 paylasın sız kesın junonu Dedım anLayan yokmus bızı demekkı.. ama sunu unutmayın kımse VAZGEÇILMEZ Deyıl kalan sağlar bızım ;)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

;)

Öncelikle karasel ne dediğini anlayamadım cidden ;) Büyücün varmı yok bb,şifacın varmı yok bb, he ? Gerçekten bu lafları yazmanıza özellikle 'iftira' boyutuna ulaştırmanıza çok kırıldım. Loncamız adına siz ne yaptınız ? Diye sormak geliyor içimden..

Özellikle siz üçünüz adı lazım değil başka bir loncayla gidip junon kesmediniz mi ? Siz junon keselim dediniz biz gelmedik mi ? He gelmemiş olabiliriz illaki insanlık hali bence herkesin açıklayabileceği sebepler vardır.Özellikle benim modemimdeki sorun yüzünden 1 hafta oyun içerisinde pek aktif olamamam lonca üyelerimizn biraraya toplanmasında zorluk çekilmiş olabilir. Ama ali yani goodfather 'in davetiyle gelip o çıktı diye çıktıysanız bir sebebinizde buysa sadece güle güle derim. Lonca bir topluluktur beyler,kişilerin zevklerine göre hareket etmez. Yani ali sizi loncaya sokmuş olabilir,sizin burada diğer üyelerlede kaynaşmanız gerekirdi. ..

Esat bana dedinki adımı bu loncanın en yükseklerinde görmek istiyorum.Bende şuanda sistem müsayit değil dediğim içinde ayrılmış olma sakın ?

Neyse,genede çok aceleci ve özellikle 'iftira'boyutuna varan sözler sarfetsenizde MEVLANA LONCASI ayakta ve büyüyor.Giden gider kalanlarla yürürüz. Eyvallah,iftira atarak loncadan çıkmanız gerçekten beni güldürdü. Olsun genede hoşçakalın gözüm ....
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

“Genel Sohbet” sayfasına dön