(*o*) Yeniçerixhayri den veda

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Yenicerixhayri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

(*o*) Yeniçerixhayri den veda

Mesaj gönderen Yenicerixhayri »

Elveda diyebilmek zor iştir. Zor iştir, güzel anlarını uzaklara yolcu etmek. Kıyamadıklarını, zamanın hoyrat girdabına uğurlamak. Hüzünlerin ve mutlulukların tadını sararmış sayfalarda bırakmak. Zor iştir; bitmeden başlamaya mecbur olmak.

Hayatın ta kendisiydi yaşadıklarımız. Yaşamanın en doruk noktasında anılarımız. Güldüğümüzde hep beraber güldük. Katıla katıla,doyasıya! Sanki bugünlerin acısını çıkarırcasına. Sanki bir gün elveda diyeceğimizi bilirmişçesine. Ağladığımızda yine beraber ağladık. Birimizin içini yakan, diğerimizin de içini acıtırdı öyle değil mi? Birimizden akan gözyaşını hepimiz akıtmalıydık, dostçasına ve kardeşçesine. Ağlamanın verdiği asaleti bilirmişçesine! Biz gerçekten güldük,mutlu olduk, coştuk, çıldırdık, sıkıldık, sinirlendik, bağırdık, ağladık. Dolu dolu yaşadık, yaşadık hayatı, hayat denen koskoca yüklemin başlı başına tek öznesi olurmuşçasına!

Güzel şeyler bulduk,güzel şeyler öğrendik. Sevginin evrenselliğini, umut etmenin verdiği vitamini, gözyaşının ardından gelen bekleyişi, bekleyişin ardından gelen mutluluğu. Hırçın, öfkeli ve ürkütücü şimşeklerden sonra kasveti yaşadık, yeniden dünyaya gelişi, temizlenişi, doğallığı, masumiyeti, o görkemli yağmuru, uysal gökkuşağını. Gerçekleşmesi imkansız gibi görünen fakat gerçekleşen dilekler tutmayı. Susarken konuşmayı, konuşurken bağırmamayı. Var olmanın yok olmaktan sonraki evre olduğunu ya da yok olmanın varsızlığını. Açığa vurulmamış kızgınlıkları Kaf Dağı nın ardında saklamayı. Lambadan çıkan cinden özgürlüğü, sevgiyi ve adaleti istemeyi. Sadece kendimiz için değil, başkaları için de dua etmeyi.

Evet,evet hepsini!

Güzel şeyler buldum ve öğrendim ben de.

Son öğreneceğim şeyse, elveda demekmiş sizlere. Yaşayarak öğrenmek en etkili yol belki de.

Bunu demekten daha kötü olan hiç diyememektir bence. Kelimelerin bir yerlerde uyuması, seni duymaması. Demek istediklerini dile getirememek.

Diyeceğim şudur ki; hepinize elveda!!!

Size, sizi unutmamaktan başka ne vaat edebilirim ki?
herkes gibi itanıdıklarımı felan yazmıycam beni bilen bilir ve neden diye sormayın bu konuya tekrar cvp yazmam uzun bi ara veriyorum oyuna Allah(c.c.)a emanet olun hakınızı helal edin.....
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Re: (*o*) Yeniçerixhayri den veda

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Hayri iyi günlerimiz geçti.Eğitmin Söz konusu olmasa bırakmana izin vermezdik ama sonuçta burası sanal herşey real için allaha emanet ol tekrar görüşürüz elbet kardeşim. :cry:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Saddo »

Reel hayatında sanaldaki gibi başarılı olsunn kendine iyi bak kardeşim eğer varsa hakkım helal olsun
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
dangerrrrr
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen dangerrrrr »

Bye güle güle kardeş reel hayatta başarılar dlerim....................
Her Kasırga Küçük Bir Esintiyle Başlar... Dangeromer
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Kendine iyi bak,sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Reel hayatta başarılar hayri oyun sadece bi eğlence kaynaqı okumak hayatını kazanmak en iyisi hayatını kazandıktan sonra oyunda oynarsın horonda :D
ResimByULuBay
SENKRON
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SENKRON »

veda konuşmasını hazırlamak için kaç gün çalıştın ama şimdiye kadar gördüğüm en güzel veda konuşmasıydı seninle tanışmışlığım yok ama yazından etkilendim smyra (yağmur) ilk oyuna o başladı ben sadece onu seyrederdim çok aradık mısır çarşısını aklıma geldide çok güzeldi o ilk başlangıçlar ama artık doyuma ulaşınca tad vermiyor sadece oyunda tanışdığın dostların ve anıların kalıyor geriye MUTLU VE BAŞARILI bir hayat diliyorum
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hammerx »

GÜLE GÜLE KARDEŞ REEL HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM
*Resim*
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mavixumut »

Kardeşm reel hayatnda bşarlar...
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...

LiSeLi MekansızlaR
Kullanıcı avatarı
Drowxbugbear
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Drowxbugbear »

güle güle reel hayatında başarılar . !
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo