Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Jeff
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa

Mesaj gönderen Jeff »

Drowxcorellon yazdı: :) süper konu kimilerini yüceltir kimilerini dışarda bırakır ama şu bi gerçek insanların gerçek yüzlerini gösterir bende yazayım

Rowxberru karşıdaki insanı çözmede 1 numara
İnsensitive para bol şifa hırsıda var itemden kazanır
Yeniçerixmaster hem para var hmde taktik ama şifacılık hırsı yok
Maxsifa ne akdar düşman olsakda zırh düştüğü için kendini daha çok şifaya vericek
Tkxxmanyak yeni itemlerden var fakat çoğunlukla iyileştirme takılıyor az aklını çalışdırsa onu kesecek adam yok ne şifa ne savaşcı ne büyücü
Xulubayx wsden korkar :lol: ama iyileştirmede çok bilgili nerde ne zaman bascanı biliyor fakat hala ndn 250 gibi düşük rakamlar basdını bilmiyor (şifacı bölümündeki konu)
Karabasanci sadece verilen taktikleri yerine getirerek kral olabilen biri bilgisi az ama sağlam itemleri var çabuk öğreniyor(ben sana demişdim o itemler grubdan sonra değerlenecek die)
Nacakkk daha çözemedim bu arkadaşı fakat bi ışık var gibi ama bu listede isminin geçmesi gerekenlerden biri
Rowxwolfgerçekten istediğinde yapamıyacağı şeyler yokdur fakat sabırlı deil sabırsızlık sonucu her zaman kaybediyor.
Yeniçerixdadawa şifacılı bırakdım ama aklıma gelmedi 10. şifa kendimi yazdım :D aldığım taktikleri geliştirirdim 1 kişiden duyduğumda sadece duymam görürürüm :lol: şaka bir yana çoğu insan bu konuda çıkarı olanları yazacakdır fakat listeye bakarsanız bnm hiç birinden çıkarım yok aksine düşmanımı bile yazmışım herkesden böyle olmalarını bekliyorum bir kötü yönünü söyledi die kavganın bir lüzumu yok az hoşgörülü ve en önemlisi sabırlı olun sabırla kimse kaybetmedi

Davut o listede bir kişi var rowxwolf derim :D
SancaK
Kullanıcı avatarı
Jeff
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Jeff »

berruyuda unutmuyalım :D
SancaK
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

valla ben gördüklerimi söyledim unuttuklarım varmı bilmiyorum ama bunlar bi gerçek
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

Jeff yazdı:
Drowxcorellon yazdı: :) süper konu kimilerini yüceltir kimilerini dışarda bırakır ama şu bi gerçek insanların gerçek yüzlerini gösterir bende yazayım

Rowxberru karşıdaki insanı çözmede 1 numara
İnsensitive para bol şifa hırsıda var itemden kazanır
Yeniçerixmaster hem para var hmde taktik ama şifacılık hırsı yok
Maxsifa ne akdar düşman olsakda zırh düştüğü için kendini daha çok şifaya vericek
Tkxxmanyak yeni itemlerden var fakat çoğunlukla iyileştirme takılıyor az aklını çalışdırsa onu kesecek adam yok ne şifa ne savaşcı ne büyücü
Xulubayx wsden korkar :lol: ama iyileştirmede çok bilgili nerde ne zaman bascanı biliyor fakat hala ndn 250 gibi düşük rakamlar basdını bilmiyor (şifacı bölümündeki konu)
Karabasanci sadece verilen taktikleri yerine getirerek kral olabilen biri bilgisi az ama sağlam itemleri var çabuk öğreniyor(ben sana demişdim o itemler grubdan sonra değerlenecek die)
Nacakkk daha çözemedim bu arkadaşı fakat bi ışık var gibi ama bu listede isminin geçmesi gerekenlerden biri
Rowxwolfgerçekten istediğinde yapamıyacağı şeyler yokdur fakat sabırlı deil sabırsızlık sonucu her zaman kaybediyor.
Yeniçerixdadawa şifacılı bırakdım ama aklıma gelmedi 10. şifa kendimi yazdım :D aldığım taktikleri geliştirirdim 1 kişiden duyduğumda sadece duymam görürürüm :lol: şaka bir yana çoğu insan bu konuda çıkarı olanları yazacakdır fakat listeye bakarsanız bnm hiç birinden çıkarım yok aksine düşmanımı bile yazmışım herkesden böyle olmalarını bekliyorum bir kötü yönünü söyledi die kavganın bir lüzumu yok az hoşgörülü ve en önemlisi sabırlı olun sabırla kimse kaybetmedi

Davut o listede bir kişi var rowxwolf derim :D

:D Wsden korkmam sevmiyrm şifa ile wsyi ve 250 qibi can basma demişsin anlamadım hanqi konu :D
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Kimse oyundaki düsmanlıgı gercek algılamasın,herkes oyundaki konumu ve bulundugu loncadan dolayı birbirne düsman kalabilir , bu olay oyunun kuralı ve güzelligidir.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

[b[/color][/b]
SpxGreywolf yazdı:
ecoreis yazdı:
SpxGreywolf yazdı:Lan Ecoreis İti bende sıgınaga Gelem Ne oLur diosun Sende Fame Rowxler dalınca Şifalamıodum Bunda Sonra Görürüz !!! Ecoreis Sen kimsin LAn eZme Sen Yokken Biz bu Oyunu Oynuoduk Sendenmi Ögrncem Şifayı SpxGreywolf
Lan it Yorum fElan Yazma WeLet

hala it dior , olm nefesin itin nefesi gibi kokuyor hala gelmişssin burada ötüyon git süt iç sen
Tkxxmanyak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tkxxmanyak »

ArkdsaLar YanLıs anLamayın Tkxxmanyak Bnm charım deıLdir.

Bnm Şifacım TkxxseuLkınq 'dır Yakında qörÜsmek üzEre xD Server de ki tek Şifacı YüceLen ard İtemleri Bnde qörcez savascıLarı az kaLdı xD
Sahsen acırım xD
Resim

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Byefsane yazdı:2 senelik şifacıyım demekki 1 aylık şifacı benden daha iyimiş vay beaa :D
Bu serseriyi nasıl unuturum bu serseri ile hiç bir em kaybetmedim ben :) bir efsanevi kardeşimde bu :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Tkxxmanyak yazdı:ArkdsaLar YanLıs anLamayın Tkxxmanyak Bnm charım deıLdir.

Bnm Şifacım TkxxseuLkınq 'dır Yakında qörÜsmek üzEre xD Server de ki tek Şifacı YüceLen ard İtemleri Bnde qörcez savascıLarı az kaLdı xD
Sahsen acırım xD
Sedat Master' ı görürsen sor Yücelen ard yansıtsın. :lol:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Jeff
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Jeff »

Arzlardan en iyi şifcılar maxsifa rowxwolf rowxberru :D maxsifa özgür kardeşimi unutmusum. D
SancaK

“Genel Sohbet” sayfasına dön