Abo ne büyük küfür şikayet etseydin güzel kardeşim adilik yapıyorsun işime taş koyuyorsun hani derler ya bazısı hakediyor diye aynen onlardansın dediğimin arkasndayım Sebastianx
melodrama44 yazdı: em de ex kasmak yasak olsaydı GM ler em e ex koymazdı yavrum tamam. İsteyen istediği yerde kasar sen buranın ağasımısının sahibimisin. adam olaydın ismini de koyardın yavru.
EX KASMAK YASAK DEĞİL FAKET İNSANLARLA KASILINCA EMİ KİTLEYEREK EX KASMAK YASALMI ?
BAŞKA BİŞE DEMİYORUM DADAŞKENT LONCASI VAR ARKANIZDA BİŞE OLMAZ DEĞİLMİ... BİZLER SIRADAN OYUNCULARIZ
SİZLER AĞASINIZ PAŞASINIZ...
Bak bu carında sebastianx olması gerek Hadi şu dün triplere girmiş cocuk Ahmet kanal kardeşim Eyer küfür varsa şikayet ete bas her küfür edeni foruma koyan bilmiyorum hangi ruh halindedir Emde savaşmak sizin tabirinizle exp kasmak suçsa gönderirsin desteğe cevabını alırsın ... Ahmet kardeşim veyyxşifa var orda lütfen camur atıcam diye lekeleme olmayan ismini ...Hadi iyi oyunlar
prodj yazdı:kardes adam ıstedı yerde kasar senı alakadar da etmez :twisted: dıger bı olay ıse emde hata varsa oflunun suçu ne adamı kıskanmayın ezıkler
Em'leri kendi kitliyorlar. Ofluhocca giriyor çarıyla 1 etti 2 boş alanıda emi kitleyerek tamamlıyor. karşıyada arkları giriyor ve onları kesiyor..
lan dallama em de ex kasmak yasakmı yasak olsa ex glmsini ndn koysunlar sen bu konuyu fzla kurcamala yoksa bnde seni kurcalarım herkz istediğini yapar he eğer yaratık keserek ex kasamıyosan snde git çar kas sok 6 adam lodos 6 adam arz a snde kas ex ini fzlada uzatma adamın canını sıkma herkz istediğini yapar sana girip çıkan ne burda bişi yemesi sanamı düştü ? he küfürde etmişse hklıdır bn olsam bnde ederim su anda inana çarım suskun orda bn olsaydım inan bnde ederdim.... em kitleme fln da yok 6 ya 6 adam sokuyoruz
Exartle yazdı:lan dallama em de ex kasmak yasakmı yasak olsa ex glmsini ndn koysunlar sen bu konuyu fzla kurcamala yoksa bnde seni kurcalarım herkz istediğini yapar he eğer yaratık keserek ex kasamıyosan snde git çar kas sok 6 adam lodos 6 adam arz a snde kas ex ini fzlada uzatma adamın canını sıkma herkz istediğini yapar sana girip çıkan ne burda bişi yemesi sanamı düştü ? he küfürde etmişse hklıdır bn olsam bnde ederim su anda inana çarım suskun orda bn olsaydım inan bnde ederdim.... em kitleme fln da yok 6 ya 6 adam sokuyoruz
SAVAŞ 6 YA 6 KİŞİ SOKAMAZSIN BU 1
İLK FOTODA EM KİTLEDİĞİ AÇIK BU 2
KURCALAMIYIM DEMİ YOKSA BLOKLATIRSINIZ BUDA 3
ERDİN BEY 17 YAŞINDASIN OYUNA ÇOK KAPILMIŞIN REELDE HEPNİZ SÜT YEMİŞ BÜLBÜLSÜNÜZ KUZUCUKLAR
Elinde kanıt yok zeten öyle birşey de yok Ahmet KANAL kardeşim Dadaş loncasına tek ben üyeyim velakin klan parası carlarını koyarak asıl carını saklayamazsın Ayrıca gel birlikte girelim 3'e 3 olduğunu gözüle de görürsün bu kadar yeter artık saçmalamayın eyer bir iddian varsa git desteğe başvur sonucu belli lakin İnternet cafe sahibiyim ben mi sokamıyacam 6'ya 6 bu 1 2 Fotoğrafta ben eksiğim gel gör Hadi iyi oyunlar