Kadim kesilmedi gözleri aydın !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
McErdem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kadim kesilmedi gözleri aydın !

Mesaj gönderen McErdem »

Selamlar... Öncelikle bu konuyu açma sebebim karşı klan olsak bile onlarca insanın emeğini hiçe sayarak , çekemeyerek art niyetli düşüncelerin sunucumuzda var olmasıdır... Her sunucuda Arz ve Lodos klanı birleserek kadimi kesiyor fakat bizim sunucumuzda Lodos klanı olarak yaklasık 50 kişi toplandık ve kadime gittik... Arz klanında olan bir arkadasımız orada gecen sohbetleri kayda gecmis ve DEATHX loncasının acizliğini burda tekrardan gözler önüne sermek isterim... Gerçekten yazık . Kesemedik kadimi 14 canı kala kaçtı gözünüz aydın...
Orada olan , klandan ve bölgeden bizlere desteğini esirgemeyen bütün dostlarım saolsunlar...
MegaxTeam ve Lodos işbirliği ile İkv tarihinde 2. kez ( Güncellemeden sonra ) Kesilmek için yola çıkılmıştı...Başarısızlıkla sonuclansada gururluyuz ... İşte fotoğraflar ;

ARZLARIN ACİZLİĞİ !

Resim

KESİM ÇABALARI...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Görev boyunca tek tank savasçı rolunu Megaxquarantine üstlenmiştir.. Böyle bir görevde 14 canını bırakana kadar başarı ile tank görevini yaptığı için onu tebrik ederim... Son koyduğum fotodan sonra elektrlerim kesildiği için devamını getiremedim . İyi forumlar...
Resim *M And C* Resim
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Re: Kadim kesilmedi gözleri aydın !

Mesaj gönderen MORDuMan »

resimler çok büyük küçültseydin az
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

:arrow: Resimler çok küçük boyutta. Sen url yaz büyütmek kolay.

Kesemedik ama tadını aldık. Yakında kesilip konulur. Lodoslarda bu işe öncü olur. Hiçbir arz debelenmesin. Zaten dertleri haset, çekememezlik. Onlar kesemiyor ya =) sadece büyüyün geçin bunları diyorum. İyi forumlar ;)
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Compass
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Compass »

Neden genel konuşuyorsunuz . Elbette Siz lodoslarda olduğu gibi arzların içindede ipi kopmuşlar olacaktır . O kendini bilmez kimse (resimler görünmüyor) kadimi kaçırdıysa bu arz klanının suçu değildir . Bir arz olarak bu suçu kabullenmem .
Eminim diğer arkadaşlarımda böyle düşünüyorlardır .

Pusula
PusuLa (49) Compass (Kasılıyor :D)
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hicretsidan »

Birazdaha küçuk koyamadın mı :?: :?:
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

hicretsidan yazdı:Birazdaha küçuk koyamadın mı :?: :?:

Büyük Beyinler Olaylara , Küçük Beyinler İse Kişilere Odaklanırlar ;) Aş Kendini , Olaya Bak . .

Mcerdem Kardesim Geçmiş oLsun , Elbet Kadimde Çerez Olacak Yine Bizlere . . Biraz Zaman . .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Yok yok gerçekten kimseye yardım etmeyeceksin.Ulan 6 kisi grup topladık oraya geldik hem yardım etmek icin hemde Deathxandrei arkadasımız saheser üretecekti onun görevi icin geldik.Kadim'in canı 13 e kadar devamlı gruptaki kisiler saldırdı.Sonradan oyuncu azlıgından dolayı ve LODOS klanının sifacıları Megaxquarantine'ye sifa basmadıgı icin tank ve birkac kisi olmeye basladı.Oyuncular olunce kadim can doldurdu.Ve 23 e kadar canı cıktı bende o sırada Deathxgripin isimli sifacıyla grubu sifalıyordum.Sonra ne olduysa birisi cıkageldi ve Kadim Hidra'yı kacırdı.Eger bizim öyle bir niyetimiz olsa gelipte 13 cana kadar beklemeyiz.Ayrıca fotoğraf koydum demişsin ne olduğu anlaşılmayan fotoğraflar koymuşsun.Ee adam zar attı ilk geldi tabi kesilemeyince kuyruguna basmıs köpekler gibi kanaldan ''haydı vurun'' gibi seyler yazıyor.LODOS'lardan bir üye kadimi kacırdıktan sonra toplu kararla baska gune ertelendi , tabi ilk zar attı ya Mcerdem bagırıyor''bugun kesilmezse baska gun kesilmezz''.Peh bir kadim icin bu kadar dustunuz ya helal olsun.Koyduğun fotoğrafları(!) büyütte bizde bakalım.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

Compass yazdı:Neden genel konuşuyorsunuz . Elbette Siz lodoslarda olduğu gibi arzların içindede ipi kopmuşlar olacaktır . O kendini bilmez kimse (resimler görünmüyor) kadimi kaçırdıysa bu arz klanının suçu değildir . Bir arz olarak bu suçu kabullenmem .
Eminim diğer arkadaşlarımda böyle düşünüyorlardır .

Pusula
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

DeathLord yazdı:Yok yok gerçekten kimseye yardım etmeyeceksin.Ulan 6 kisi grup topladık oraya geldik hem yardım etmek icin hemde Deathxandrei arkadasımız saheser üretecekti onun görevi icin geldik.Kadim'in canı 13 e kadar devamlı gruptaki kisiler saldırdı.Sonradan oyuncu azlıgından dolayı ve LODOS klanının sifacıları Megaxquarantine'ye sifa basmadıgı icin tank ve birkac kisi olmeye basladı.Oyuncular olunce kadim can doldurdu.Ve 23 e kadar canı cıktı bende o sırada Deathxgripin isimli sifacıyla grubu sifalıyordum.Sonra ne olduysa birisi cıkageldi ve Kadim Hidra'yı kacırdı.Eger bizim öyle bir niyetimiz olsa gelipte 13 cana kadar beklemeyiz.Ayrıca fotoğraf koydum demişsin ne olduğu anlaşılmayan fotoğraflar koymuşsun.Ee adam zar attı ilk geldi tabi kesilemeyince kuyruguna basmıs köpekler gibi kanaldan ''haydı vurun'' gibi seyler yazıyor.LODOS'lardan bir üye kadimi kacırdıktan sonra toplu kararla baska gune ertelendi , tabi ilk zar attı ya Mcerdem bagırıyor''bugun kesilmezse baska gun kesilmezz''.Peh bir kadim icin bu kadar dustunuz ya helal olsun.Koyduğun fotoğrafları(!) büyütte bizde bakalım.

önce ağzını topla.. seviyeni bilde konuş ! O gün orda 50 kişi toplanmış belkide arasında Şahasere son 1 kadimi kalanlar olabilir.. sonuçta bir emek harcanıyor ve harcanılan emeğin karşılığının alınmasının istenmesi bence gayet normal bir durum.. Tabii ki erdem kardeşimin yüzünede söyledim bu kadar abartılcak bir durum söz konusu değildi.. Ama kadimin kesilmesi için Toplanılan günde Megaxmc yine böyle bağırmıştı.. Yani zarla ilgili bir durum kesinlikle söz konusu olmadı ve olamaz... Her gelen yorum yaparsa konu böyle bir hal alır...

MEGAxStyle... Deathlord bundan sonraki konuşmamızda daha saygılı olmak senin yararına olur !!!
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Cengaverx yazdı:
DeathLord yazdı:Yok yok gerçekten kimseye yardım etmeyeceksin.Ulan 6 kisi grup topladık oraya geldik hem yardım etmek icin hemde Deathxandrei arkadasımız saheser üretecekti onun görevi icin geldik.Kadim'in canı 13 e kadar devamlı gruptaki kisiler saldırdı.Sonradan oyuncu azlıgından dolayı ve LODOS klanının sifacıları Megaxquarantine'ye sifa basmadıgı icin tank ve birkac kisi olmeye basladı.Oyuncular olunce kadim can doldurdu.Ve 23 e kadar canı cıktı bende o sırada Deathxgripin isimli sifacıyla grubu sifalıyordum.Sonra ne olduysa birisi cıkageldi ve Kadim Hidra'yı kacırdı.Eger bizim öyle bir niyetimiz olsa gelipte 13 cana kadar beklemeyiz.Ayrıca fotoğraf koydum demişsin ne olduğu anlaşılmayan fotoğraflar koymuşsun.Ee adam zar attı ilk geldi tabi kesilemeyince kuyruguna basmıs köpekler gibi kanaldan ''haydı vurun'' gibi seyler yazıyor.LODOS'lardan bir üye kadimi kacırdıktan sonra toplu kararla baska gune ertelendi , tabi ilk zar attı ya Mcerdem bagırıyor''bugun kesilmezse baska gun kesilmezz''.Peh bir kadim icin bu kadar dustunuz ya helal olsun.Koyduğun fotoğrafları(!) büyütte bizde bakalım.

önce ağzını topla.. seviyeni bilde konuş ! O gün orda 50 kişi toplanmış belkide arasında Şahasere son 1 kadimi kalanlar olabilir.. sonuçta bir emek harcanıyor ve harcanılan emeğin karşılığının alınmasının istenmesi bence gayet normal bir durum.. Tabii ki erdem kardeşimin yüzünede söyledim bu kadar abartılcak bir durum söz konusu değildi.. Ama kadimin kesilmesi için Toplanılan günde Megaxmc yine böyle bağırmıştı.. Yani zarla ilgili bir durum kesinlikle söz konusu olmadı ve olamaz... Her gelen yorum yaparsa konu böyle bir hal alır...

MEGAxStyle... Deathlord bundan sonraki konuşmamızda daha saygılı olmak senin yararına olur !!!
Önce Mcerdem'in yazdıklarını oku sonra benim yazdığımı oku haklımıyım haksızmıyım gör!Adam hiçbir kanıt olmadan loncama iftira atarsa saygı çerçevesinde duramam kusura bakma!Bundan sonra Mcerdem'in loncama bu tür iftiralar atmaması onun yararına olur!
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun

“Genel Sohbet” sayfasına dön