'EPE' ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: 'EPE' ??

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

epe eger teşkilatta 40 ml sa ben bir kaç düzüne alım adamlar 120den baslıyo fiyatlandırmaya xD savunma 40 bın ama 10 lvlden sonra savunması boş sadece görünüş icin ama bence değer.
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
SeriKatil
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeriKatil »

merandada 2 adet var yanlış değilsem
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

KIZILBEY yazdı:
xYuRtSeVeNx yazdı:her sunucuda 20 -30 degil köşk ve eminönü 'de 15 kadar var sancak'da 1 tane vardı SAF isportacı a satmış dgrlerini bilmiyorum teşkilalt desen zaten 2 tane var mesela bnde tam set var 1 trilyon verseler'de satmam :D
*Epenin etiket satış değeri 0'dır. Yani bir satışta kullanılması bu nokta da imkansız. İşporta satışı, gerçek olmasa gerek.
*Ayrıca 40.000 değil 60.000 savunma puanına sahibtir.
*Sobee'nin takdiridir, sadece anı olarak verilir.
*Ama oyun içerisinde oyuncular arasındaki alışverişlerde satılabiliyor. Şuan ki piyasa değeri(Teşkilat için) 40 milyon civarındadır.
satış degeri 10 paradır 3. bölersek 10 3-4 para ediyor bu 1.

40.000 savunmaya sahiptir 60 degil bu 2.

şuanki piyasaı köşk'de 100m dur .. bilip bilmeden knşma bnde tam 1.5 yıldır epe var bnden daha bilemezsin
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

xYuRtSeVeNx yazdı:
KIZILBEY yazdı:
xYuRtSeVeNx yazdı:her sunucuda 20 -30 degil köşk ve eminönü 'de 15 kadar var sancak'da 1 tane vardı SAF isportacı a satmış dgrlerini bilmiyorum teşkilalt desen zaten 2 tane var mesela bnde tam set var 1 trilyon verseler'de satmam :D
*Epenin etiket satış değeri 0'dır. Yani bir satışta kullanılması bu nokta da imkansız. İşporta satışı, gerçek olmasa gerek.
*Ama oyun içerisinde oyuncular arasındaki alışverişlerde satılabiliyor. Şuan ki piyasa değeri(Teşkilat için) 40 milyon civarındadır.

şuanki piyasaı köşk'de 100m dur .. bilip bilmeden knşma bnde tam 1.5 yıldır epe var bnden daha bilemezsin

Bilmeden konuşmak değil benimkisi sadece yanlış hatırlama denebilir. Bende ilk FanArt'tan almıştım. Senin kadar bilmem muhtemel ama yanlış hatırlamışım demek. Tabii bu yanlış hatırlama sana bu küstahlığı yapma hakkını vermez. Ben sadece konuyu açana yardımcı olmak için yazmak istemiştim. Ama yazılarından insanların ne kadar küstah olduğu anlaşılamayabiliyormuş. Yoksa Epe benim neyime? Konuyu açan arkadaştan özür dilerim, yanlış hatırlama için, doğru bilenlere ve doğru dürüst yazanlara teşekkür ederim. Küstahlar içinse önümüzdeki herhangi bir zamanda verilmesi muhtemel epelerin 40.000 savunma özelliğinden ziyade zerre kadar da olsa insanlık özelliği olanlarının hediye edilmesini temenni ediyorum.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

xYuRtSeVeNx yazdı:
KIZILBEY yazdı:

Kızılbey' Kardeşim Yanlış Yazmış Yanlış Hatırlamış Olabilir Bu Kadar Aşağı Seviyede Konuşman Hiç Hoş Değil.

Hatasını Düzeltmişsin Eyvallah Ama Son Cümlenle Bozmuşsun Kendini.

Karıncanın Yangını Söndürmeye Yardım Etmek Amaçlı Su Götürdüğü Hikayeyi Büyüklerin Anlatsın Sana.

Amacı Yardım Etmekmiş Yanlışta Olsa Yanlışını Düzelttikten Sonra Seviyeni Düşürmeden Devam Edebilirdin .
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

epe diyince sol yanıma bir ağrı girer... :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

burda küstahca konuşulcak bişe yok bn burda bilip bilmedne yorum yapıyorsun diyorum sn ynlış anlıorsan bnm suçum ne

bnnm hobim bu o zaman bnm KELİME'mi alıntı ypmıcan zoruna gdiyorsa !
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sonsigaram »

Şu EPE yi bende alabilsem keşke hep hayaliyle yaşamışımdır
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Epe'yi ne yapacaksın? İlla karizma olmak istersen karakterinin full efsun yap. Epe'nin vuruş hızı da etkisi de çok az! Bir yarışmayı kazanırsan Epe alırsın zaten..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön