'EPE' ??
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 'EPE' ??
epe eger teşkilatta 40 ml sa ben bir kaç düzüne alım adamlar 120den baslıyo fiyatlandırmaya xD savunma 40 bın ama 10 lvlden sonra savunması boş sadece görünüş icin ama bence değer.
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
merandada 2 adet var yanlış değilsem
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
satış degeri 10 paradır 3. bölersek 10 3-4 para ediyor bu 1.KIZILBEY yazdı:*Epenin etiket satış değeri 0'dır. Yani bir satışta kullanılması bu nokta da imkansız. İşporta satışı, gerçek olmasa gerek.xYuRtSeVeNx yazdı:her sunucuda 20 -30 degil köşk ve eminönü 'de 15 kadar var sancak'da 1 tane vardı SAF isportacı a satmış dgrlerini bilmiyorum teşkilalt desen zaten 2 tane var mesela bnde tam set var 1 trilyon verseler'de satmam
*Ayrıca 40.000 değil 60.000 savunma puanına sahibtir.
*Sobee'nin takdiridir, sadece anı olarak verilir.
*Ama oyun içerisinde oyuncular arasındaki alışverişlerde satılabiliyor. Şuan ki piyasa değeri(Teşkilat için) 40 milyon civarındadır.
40.000 savunmaya sahiptir 60 degil bu 2.
şuanki piyasaı köşk'de 100m dur .. bilip bilmeden knşma bnde tam 1.5 yıldır epe var bnden daha bilemezsin

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
xYuRtSeVeNx yazdı:satış degeri 10 paradır 3. bölersek 10 3-4 para ediyor bu 1.KIZILBEY yazdı:*Epenin etiket satış değeri 0'dır. Yani bir satışta kullanılması bu nokta da imkansız. İşporta satışı, gerçek olmasa gerek.xYuRtSeVeNx yazdı:her sunucuda 20 -30 degil köşk ve eminönü 'de 15 kadar var sancak'da 1 tane vardı SAF isportacı a satmış dgrlerini bilmiyorum teşkilalt desen zaten 2 tane var mesela bnde tam set var 1 trilyon verseler'de satmam
*Ama oyun içerisinde oyuncular arasındaki alışverişlerde satılabiliyor. Şuan ki piyasa değeri(Teşkilat için) 40 milyon civarındadır.
şuanki piyasaı köşk'de 100m dur .. bilip bilmeden knşma bnde tam 1.5 yıldır epe var bnden daha bilemezsin
Bilmeden konuşmak değil benimkisi sadece yanlış hatırlama denebilir. Bende ilk FanArt'tan almıştım. Senin kadar bilmem muhtemel ama yanlış hatırlamışım demek. Tabii bu yanlış hatırlama sana bu küstahlığı yapma hakkını vermez. Ben sadece konuyu açana yardımcı olmak için yazmak istemiştim. Ama yazılarından insanların ne kadar küstah olduğu anlaşılamayabiliyormuş. Yoksa Epe benim neyime? Konuyu açan arkadaştan özür dilerim, yanlış hatırlama için, doğru bilenlere ve doğru dürüst yazanlara teşekkür ederim. Küstahlar içinse önümüzdeki herhangi bir zamanda verilmesi muhtemel epelerin 40.000 savunma özelliğinden ziyade zerre kadar da olsa insanlık özelliği olanlarının hediye edilmesini temenni ediyorum.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
xYuRtSeVeNx yazdı:satış degeri 10 paradır 3. bölersek 10 3-4 para ediyor bu 1.KIZILBEY yazdı:*Epenin etiket satış değeri 0'dır. Yani bir satışta kullanılması bu nokta da imkansız. İşporta satışı, gerçek olmasa gerek.xYuRtSeVeNx yazdı:her sunucuda 20 -30 degil köşk ve eminönü 'de 15 kadar var sancak'da 1 tane vardı SAF isportacı a satmış dgrlerini bilmiyorum teşkilalt desen zaten 2 tane var mesela bnde tam set var 1 trilyon verseler'de satmam
Kızılbey' Kardeşim Yanlış Yazmış Yanlış Hatırlamış Olabilir Bu Kadar Aşağı Seviyede Konuşman Hiç Hoş Değil.
Hatasını Düzeltmişsin Eyvallah Ama Son Cümlenle Bozmuşsun Kendini.
Karıncanın Yangını Söndürmeye Yardım Etmek Amaçlı Su Götürdüğü Hikayeyi Büyüklerin Anlatsın Sana.
Amacı Yardım Etmekmiş Yanlışta Olsa Yanlışını Düzelttikten Sonra Seviyeni Düşürmeden Devam Edebilirdin .

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
epe diyince sol yanıma bir ağrı girer... 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
burda küstahca konuşulcak bişe yok bn burda bilip bilmedne yorum yapıyorsun diyorum sn ynlış anlıorsan bnm suçum ne
bnnm hobim bu o zaman bnm KELİME'mi alıntı ypmıcan zoruna gdiyorsa !
bnnm hobim bu o zaman bnm KELİME'mi alıntı ypmıcan zoruna gdiyorsa !

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Şu EPE yi bende alabilsem keşke hep hayaliyle yaşamışımdır
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Epe'yi ne yapacaksın? İlla karizma olmak istersen karakterinin full efsun yap. Epe'nin vuruş hızı da etkisi de çok az! Bir yarışmayı kazanırsan Epe alırsın zaten..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN