RuffleS yazdı:Öncelikle Sa..
Bu oyun Bana Çok şey getirdiği gibi çok şeyde götürdü..Artık Oyunda olamıcağım veda ediyorum..Eğitim almak için İngiltereye gidiyorum.Ordanda Polonya ya Geçiceğim..Oyunda Kardeş diyebildiğim İnsanlar var.Onlar kendilerini zaten biliyorlar..Bu oyun Başında hayat geçmiyor sizde en kısa zamanda kendinize gelin ve birşeylerle ugraşın gerçekten hayat dışarda..Hediye edilen arabaya bile 3-5 kez binmişimdir.Yaşımız olmuş 21 gezmeden takılmadan olmuyor Tek isteğim fazla kaptırmayın.Bu sunucuda Kimseye yalnışım olmamıştır olmazda,Ancak tartışmaya girdiğim insanlarla sorunum olmuştur.Bizim yetişme tarzımız Hep asice Hep hırçınca..Sırf bu yüzden bazen Hep kendini beğenmiş diye tabirlerde bulundunuz.Kimse kimsenin kalbini kırmasın gerçekten bir oyun için hiç değmiyor.Fırsatım olunca Alacak verecek için oyuna girip Çarlarımı silicem.İkv Hayatım Şu andan itibaren bitmiştir. Yüce Allah ' a Emanetsiniz.. Dağlar kaçar..
Kimi üzdüysem Hepinizden özür diliyorum..
A.s Herkezın eLıne qecmez boyLe bır fırsat . Oyunu en ıyı yerde bıraktın Çarları sılme arada uqrar sLm werırsın .
kib
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
İyi Dilekleriniz için Çok Teşekkür Ederim..Eğitimim Herşeyden Önemli Belki Birgün Ekranlarda beni görürsünüz aaa Bu Dağlar bizim Dağlar değilmi dersiniz Hepinizi seviyorum..
RuffleS :geek: Rowxruff Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
Kendine iyi bak sana bir şey olmasın (:
Kardeşim,çok iyi bir karar vermişsin sonuçta oyun da olmasakta buralardayız.Muhabbetimiz kesilmesin.
Oyunda çok kaptırmamak lazım,Hayatla yüzleşince neyin ne olduğunu o zaman anlıyorsunuz.
Kariyerinde başarılar..Şu an yaptıkların gelecekte ki en büyük yatırımın kardeşim.
Allah'a emanet ol..