BÖYLE BİŞEY YOK ARTIK
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
BÖYLE BİŞEY YOK ARTIK
Teşkilat sunucusunda Jikolata denen kişi (ARZ) ve lodoslar ona dlıo dalmaya çalışıor vurlumuyor bn bile şfiacıyım asit atıorum atmıyor yetkili kişielrin yardmını istiyoruz.O kişi hiç bir şey işlemiyo yani vurulumuyor bile vruma biel yapamıyoruz lütfn yetkililer sayın yönetilerin bu duurmla ilgielnmesini istirouz.
IIALTAİRII
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: BÖYLE BİŞEY YOK ARTIK
o oyundaki hatadan dolayı öle oluyor nasıl ve neden oldunu bilmyiyorum ama bi hata
evert arkadaş haklı oyundaki bir hatadan kaynaklanıyordur bunun kasıtlı olarak yapılması çok zor bir ihtimalveym2 yazdı:o oyundaki hatadan dolayı öle oluyor nasıl ve neden oldunu bilmyiyorum ama bi hata
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody

birde güzel Türkçemizi düzgün kullanmayı denesen...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyundaki bir hata ile menzilin 0'a düşmesi sebebiyle oluşan bir durumdur. Düzeltilir.mert1 yazdı:Teşkilat sunucusunda Jikolata denen kişi (ARZ) ve lodoslar ona dlıo dalmaya çalışıor vurlumuyor bn bile şfiacıyım asit atıorum atmıyor yetkili kişielrin yardmını istiyoruz.O kişi hiç bir şey işlemiyo yani vurulumuyor bile vruma biel yapamıyoruz lütfn yetkililer sayın yönetilerin bu duurmla ilgielnmesini istirouz.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Eğer oyunda oluşan bu hatayı kasıtlı olarak kullanıyorsa foto al ve İKV Destek'e mesaj at. Hesabı 1 gün bloklanır 
Ben yaptığımda işe yaramışdı :mrgreen: (kuklacıda da aynı olay olmuştu)
Ben yaptığımda işe yaramışdı :mrgreen: (kuklacıda da aynı olay olmuştu)
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar