Merhabalar...
Arkadaşlar büyücülükten fazla anlamam şifa ve savaşçılıkla uğraştım şu anda büyücü kasıyorum büyücünün grup bölgeleri yetenekleri için şunu yapsam nasıl olur? (Üstümü full Bilge dizeceğin inş.)
15 Buz/Bilgi/Zihin/Konsantrasyon/Direnç Kırma/Kutup
1 Büyü Bozma
5 Tesla
2 Meditasyon
Tek hasarı seçmemin sebebi etrafımdaki çoğu büyücünün üstü sadece Azat veya sadece Bilge o yüzden tek büyü vuruşu yapıyorlar boşuna da öbür büyülere veriyorlar...
Ben de bunu yaparsam daha mantıklı olmaz mı?
Büyücü Sorum?
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Büyücü Sorum?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: Büyücü Sorum?
Artık hiç bir karakterde tek sefer gbm yapıp çarı öyle bırakamıyoruz maalesef. Ne yapmak istediğimiz önemli. Eğer sığınaklara girip düşünen, motorin, kenan keserim dersen 15 buz ve bilgisi 15 yıldırım ve bilgisi 15 zihin tutma 15 direnç kırma 1 meditasyon 1 büyü bozma, geri kalanları da tesla ve kutup arasında dağıtman gerekir.
Cent ve junon kesmeyi düşünüyorum dersen, birlikte gireceğin büyüyle ortak hareket etmen gerekir. Yine 15er buz - yıldırım ve bilgileri, 15 zihin tutma, 1 meditasyon, gerisi tesla ve kutup. Migrata girişte dağıtman gereken 15 yeteneğide birlikte girdiğin büyücüyle anlaşarak ya 15 direnç kırma ya da 15 büyü bozma yapman gerekir.
Umarım yardımcı olur.
Cent ve junon kesmeyi düşünüyorum dersen, birlikte gireceğin büyüyle ortak hareket etmen gerekir. Yine 15er buz - yıldırım ve bilgileri, 15 zihin tutma, 1 meditasyon, gerisi tesla ve kutup. Migrata girişte dağıtman gereken 15 yeteneğide birlikte girdiğin büyücüyle anlaşarak ya 15 direnç kırma ya da 15 büyü bozma yapman gerekir.
Umarım yardımcı olur.
Patiklipenguen
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Şimdi dediğim gibi büyücülüğü yeni yeni öğreniyorum...patiklipenguen yazdı:Artık hiç bir karakterde tek sefer gbm yapıp çarı öyle bırakamıyoruz maalesef. Ne yapmak istediğimiz önemli. Eğer sığınaklara girip düşünen, motorin, kenan keserim dersen 15 buz ve bilgisi 15 yıldırım ve bilgisi 15 zihin tutma 15 direnç kırma 1 meditasyon 1 büyü bozma, geri kalanları da tesla ve kutup arasında dağıtman gerekir.
Umarım yardımcı olur.
Birkaç arkadaşıma bakıyorum 2 büyüye vermişler (örn: buz&elektrik) ama üstlerini sadece tek bir hasara yoğunlaştırıyorlar (örn: Azat set) eh madem sadece yıldırım dizeceksin niye buza puan verdin diye düşünerekten ben de o fazlalık 30 puanı alıp 15 kutup 15 meditasyon yaptım...
Bildiğim kadarıyla 15 direnç, 15 konsantrasyon ile hiçbir canavar karşında duramaz.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Tek bir büyüye verdiğinde 3 saniye hasar vermeden beklemen gerekiyor. Grup bölgelerinde yaratıkların toplu halde saldırmalarından dolayı en kısa sürede kesilmeleri gerekiyor. Ayrıca konsantrasyonun yenilenme süresi çok uzun bu da bir yaratık kestikten sonra uzun süre etkisiz kalman anlamına gelir. Dahası bölgelerde yaratıkları arada oynatmanın önemi çok fazla. Konsantrasyon açıp devamlı bir yaratığa vurman, diğer büyünün yaratığı senden çekmesini engeller ve kendini ölmüş bulabilirsin. Üzerini tek bir hasar dizmiş olman tek yetenek kullanmanı gerektirmez. Karakterin çıplak durumda bile kritik vuruşla bütün yeteneklerde ( yaratığın direncine göre ) 2000 civarı hasar verebilirsin. Ortalama 2000 hasarda hiç hasar vermeden geçen 3 saniyeden daha fayda getirir.
Patiklipenguen
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Yani dağılım şu:patiklipenguen yazdı:Tek bir büyüye verdiğinde 3 saniye hasar vermeden beklemen gerekiyor. Grup bölgelerinde yaratıkların toplu halde saldırmalarından dolayı en kısa sürede kesilmeleri gerekiyor. Ayrıca konsantrasyonun yenilenme süresi çok uzun bu da bir yaratık kestikten sonra uzun süre etkisiz kalman anlamına gelir. Dahası bölgelerde yaratıkları arada oynatmanın önemi çok fazla. Konsantrasyon açıp devamlı bir yaratığa vurman, diğer büyünün yaratığı senden çekmesini engeller ve kendini ölmüş bulabilirsin. Üzerini tek bir hasar dizmiş olman tek yetenek kullanmanı gerektirmez. Karakterin çıplak durumda bile kritik vuruşla bütün yeteneklerde ( yaratığın direncine göre ) 2000 civarı hasar verebilirsin. Ortalama 2000 hasarda hiç hasar vermeden geçen 3 saniyeden daha fayda getirir.
15 Buz/Bilgi/Zihin/Yıldırım/Yıldırım Bilgisi/Direnç Kırma
1 Büyü Bozma
5 Tesla
1 Meditasyon/Kutup
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Krdş 3 büyüye birden verilmez ama 2 büyü şart tek büyüyle bişey yapamassın yani 30 lwl tüftüfcü cinler fln hariçEmirBerkKorkmaz yazdı:Şimdi dediğim gibi büyücülüğü yeni yeni öğreniyorum...patiklipenguen yazdı:Artık hiç bir karakterde tek sefer gbm yapıp çarı öyle bırakamıyoruz maalesef. Ne yapmak istediğimiz önemli. Eğer sığınaklara girip düşünen, motorin, kenan keserim dersen 15 buz ve bilgisi 15 yıldırım ve bilgisi 15 zihin tutma 15 direnç kırma 1 meditasyon 1 büyü bozma, geri kalanları da tesla ve kutup arasında dağıtman gerekir.
Umarım yardımcı olur.
Birkaç arkadaşıma bakıyorum 2 büyüye vermişler (örn: buz&elektrik) ama üstlerini sadece tek bir hasara yoğunlaştırıyorlar (örn: Azat set) eh madem sadece yıldırım dizeceksin niye buza puan verdin diye düşünerekten ben de o fazlalık 30 puanı alıp 15 kutup 15 meditasyon yaptım...
Bildiğim kadarıyla 15 direnç, 15 konsantrasyon ile hiçbir canavar karşında duramaz.![]()
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
3 büyü ne alaka ki?Tommiks yazdı:Krdş 3 büyüye birden verilmez ama 2 büyü şart tek büyüyle bişey yapamassın yani 30 lwl tüftüfcü cinler fln hariçEmirBerkKorkmaz yazdı:Şimdi dediğim gibi büyücülüğü yeni yeni öğreniyorum...patiklipenguen yazdı:Artık hiç bir karakterde tek sefer gbm yapıp çarı öyle bırakamıyoruz maalesef. Ne yapmak istediğimiz önemli. Eğer sığınaklara girip düşünen, motorin, kenan keserim dersen 15 buz ve bilgisi 15 yıldırım ve bilgisi 15 zihin tutma 15 direnç kırma 1 meditasyon 1 büyü bozma, geri kalanları da tesla ve kutup arasında dağıtman gerekir.
Umarım yardımcı olur.
Bildiğim kadarıyla 15 direnç, 15 konsantrasyon ile hiçbir canavar karşında duramaz.![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
bilmiyorm diyo krdş nası ne alakası var gider fiziksel+buz+elektrik yapar yada tek birini yapsam dio alakası bu 2 büyü yap diyorum :!: :!:
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
2 büyü tek efsundan şikayetçi arkadaşımız
Mesela
Fiziksel + Buz yetenek dizilimin
İtemlerin Sadece Fiziksel o bundan şikayetçi ondan tek büyü yapıyor ..
Bencede tek büyü güzel olurdu ama şaçmada olurdu öte yandan
Neden dersen
2 büyü ile 6 saniyede 3 büyü atabilirken tek büyü ile 2 büyü atabilrisin ..
grup bölgeleri içinde aynı her zaman 2 büyü daha avantajlıdır
3 büyü meselesine gelince ben şaçma buluyorum .
3 tane büyüye vermendeki amaç ne olabilir ki ??
Mesela
Fiziksel + Buz yetenek dizilimin
İtemlerin Sadece Fiziksel o bundan şikayetçi ondan tek büyü yapıyor ..
Bencede tek büyü güzel olurdu ama şaçmada olurdu öte yandan
Neden dersen
2 büyü ile 6 saniyede 3 büyü atabilirken tek büyü ile 2 büyü atabilrisin ..
grup bölgeleri içinde aynı her zaman 2 büyü daha avantajlıdır
3 büyü meselesine gelince ben şaçma buluyorum .
3 tane büyüye vermendeki amaç ne olabilir ki ??

İyi forumlar ...... konu konu olmaktan çıktı
En son Tommiks tarafından 13 Tem 2010 14:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS