Eotoobaba hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Eotoobaba hk.

Mesaj gönderen Designer »

eotoobaba isimli oyuncuya karizma atacaktım arkadaşlar arkadaş parayı verdim dedi daldı bende o ankii kamera açısından +400bin yazmadığı için karizmayı vermedin çünkü para bana gelmedi sanmıştım. Daha sonra başka birisine karizma satarken aynısı oldu ve baktım konuşma penceresinde alışveriş başarıyla tamamlandı diyordu. sanırım aynısı bu arkadaşta da oldu ve hakkını yedim :shock: :?

Ben bu arkadaştan özür diliyorum ve kendisine borcum olan karizmayı ücretsiz vermek istiyorum ama oyunda hiç göremiyorum kendisini. Eğer kendisini tanıyorsanız bana ulaşmasını söylermisiniz ben arkadaşa borcum olan karizmayı vermek istiyorum Kendisinin hakkının üstümde kalmasını istemiyorum
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Theundertaker
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eotoobaba hk.

Mesaj gönderen Theundertaker »

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ BİR KERE HAKKINA GİRMİŞSİN ADAMIN AYIP YA OYUN İÇİN KENDİ KARDEŞİNE NE YAPIYON SEN

FARKIMIZ VE TARZIMIZ HATAYLIOLMAMIZ YA KAN KUSTURURUZYA KAN SUSTURUZ LAN!!
Resim
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Theundertaker yazdı:SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ BİR KERE HAKKINA GİRMİŞSİN ADAMIN AYIP YA OYUN İÇİN KENDİ KARDEŞİNE NE YAPIYON SEN

kardeş bilinçli yapılmış bişey değil bu adamı dolandırmak amaçlı yapmadım ben. benden karizma alanlar bilir allaha şükür hiçbir kere böyle bişey olmamıştı. ben o arkadşla olay olduğunda konuşma penceresine bakmamıştı ve paranın bana geldiği görünmemişti. daha sonra kardeşim keşke baksaydın pencereye dedi bende aklıma gelmedi demiştim. daha sonra başkasına karizma verirken aynısı oldu paranın geldiği yazmadı ama konuşma penceresine baktım başarılı yazıyordu bende o zaman anladım arkadaşa karizmayı boşuna vermediğimi ve pişman oldum klandan arıyorum o arkadaşı ama bulamıyorum. bende son çare olarak foruma konu açtım o arkadaşa karizmasını vermek istiyorum yada karizma parasını iade etmek istiyorum.

bu arada son pişmanlık fayda etmez demişsin katılmıyorum ben yaptığım hatanın farkına varmışsam ve bunuda forumda belirtebiliyorsam arkadaşa ulaştığım takdirde fayda edecektir.

tekrar ediyorum bilinçli yapılmış beişy değil kamrea açısından kaynaklanmış bişey :evil:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Theundertaker yazdı:SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ BİR KERE HAKKINA GİRMİŞSİN ADAMIN AYIP YA OYUN İÇİN KENDİ KARDEŞİNE NE YAPIYON SEN

Adam sağduyu göstermiş buraya konu açmış parayı alıp vermese daha mı iyi ? Saçma sapan yorumlarını kendine sakla post kasmak için insanlara dil uzatmayı bırak !!!
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1EngiN1 yazdı:

Adam sağduyu göstermiş buraya konu açmış parayı alıp vermese daha mı iyi ? Saçma sapan yorumlarını kendine sakla post kasmak için insanlara dil uzatmayı bırak !!!

teşekkürler kardeş maksadım yapmış olduğumu düşündüğüm bi hatayı düzeltmek ama böyle olumsuz yorumlar yapanlarda var olacaktırda saygı duymak lazım :?

oyunda 10larca bu tür karizma satıyorum deyip dolandırıcıllık yapanlar var ama ben o insanlardan değilim :evil:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV

“Genel Sohbet” sayfasına dön