Choosensx Loncasından Ayrılık

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Choosensx Loncasından Ayrılık

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Evet Aylardır Emre beyın Başkanlığında Bulunan Tanıdığım resul-sadık-onur-gökhan vs Suan adını sayamadığım Chooslar.Hepiniz Arkadastan Zıyade Kardeşce Yaklaşıp Her Konuda yardım ettınız.Öncelıkle teşekkür edıyorum.Bugun Itıbarıyle ChoosensxLegend Özelımden Tavır ve Davranışlarımın (Megalara olan hassasiyetlerı) nı daha once uyarılar almama rağmen surdurdum.Haklı olarak loncadan çıkarma kararı aldılar.saygıyla karsılıyor ve oyunda tum arkadaslarıma başarılar dılıyorum
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Choosensx Loncasından Ayrılık

Mesaj gönderen Essoperagma »

hayırlı olsun, belki böylesi daha iyidir.
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Gördüğüm kadarıyla o loncadan çıkanların hemen hemen hepsi aynı sebeple çıkarılıyor . Bir kaç arkadaşımdan daha dinlemiştim. Dostluk mesajı verip fakat buna ters düşen dawranışları yapmalarını istedikleri için . .

Hakkında hayırlısı olsun . . . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

Buna sadece gülerim :)
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

chosenslerin sonu aydınlık deil ama dur bakalım
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen volkan »

Öncelıkle herkese selamlar...

Arkadasımızın loncadan atıldıgını duydum,cıddı sekılde uzuldum.Fakat loncamzıın bellı kuralları bellı krıterlerı var.Biz bunu zaten loncaya gırmeden once gırecek arkadaslar uzunca anlatıyor onay alıp ole bunyemıze katıyoruz.Cogu loncayla dogru durust ılıskımız yok gerek arz loncaları gerek lodos loncaları.Kı ıllada dost olalım dıyede bı kaygımız yok zaten.Bızı bılen tanıyan goren goruyor.Bır tartısmanın yada olayın buyumesının sonucu hep karsı taraf oldugundan fakat derlerya adımız cıkmıs dokuza ınmez sekıze buz yuzden haklıda olsak bı sekılde herkes yıne bızı suclu goruyor.

Burda cogu loncayla neden kawgılı olduklarımzıı saysam anlatsam anlatsam blkıde haklı gorup konu actıgım konuda bıle rezıl olup cıkarım.Bız bıze yapılanlara gore hareket edıyoruz.Ben bana yapılanı asla unutmam.Benım yanımdan 50 arz gecsın bırıne dokunmam ama bana onceden zararı dokunmus saygısılık yapmıs bırıyse 1 lewl bıle olsa hakketıgını alır.
Uzatmak ıstemıyorum.Megalrla ıclı dıslı olma konsuunda baskanla hemfıkırız cunku muhabbet kurdukları kısılerı kendı loncalarına dahıl etme gıbı bır sıstemlerı var.İgren cbı durum bunuda cogu lonca uyelerıne haber verdık uyan uyar uymayanı zorla tutmuyoruz yolumuz bellı rotamız bellı sonuna kadar gıdecegız allahın ıznıyle loncaya cok kısı aldık aramzıdan ayrılanalr oldu,saygı duyduk,kalanlar zaten gorevlerını en ıyı sekılde yapıolar bu dogrultuda ılerlemeye dewam edecegız.

Daha ıyı bır gelecek dılegıyle...
Choosensxlegend Choosensxwanted Choosensxghost
KAZANMAK YILLARINI KAYBETMEK SANİYELERİNİ ALIR]
Kullanıcı avatarı
soulofxkrnlk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen soulofxkrnlk »

Yolun Acık Ve HUZURLU Olsun Duygu Abla .

Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
DuyguMeran
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen DuyguMeran »

volkan yazdı:Öncelıkle herkese selamlar...

Arkadasımızın loncadan atıldıgını duydum,cıddı sekılde uzuldum.Fakat loncamzıın bellı kuralları bellı krıterlerı var.Biz bunu zaten loncaya gırmeden once gırecek arkadaslar uzunca anlatıyor onay alıp ole bunyemıze katıyoruz.Cogu loncayla dogru durust ılıskımız yok gerek arz loncaları gerek lodos loncaları.Kı ıllada dost olalım dıyede bı kaygımız yok zaten.Bızı bılen tanıyan goren goruyor.Bır tartısmanın yada olayın buyumesının sonucu hep karsı taraf oldugundan fakat derlerya adımız cıkmıs dokuza ınmez sekıze buz yuzden haklıda olsak bı sekılde herkes yıne bızı suclu goruyor.

Burda cogu loncayla neden kawgılı olduklarımzıı saysam anlatsam anlatsam blkıde haklı gorup konu actıgım konuda bıle rezıl olup cıkarım.Bız bıze yapılanlara gore hareket edıyoruz.Ben bana yapılanı asla unutmam.Benım yanımdan 50 arz gecsın bırıne dokunmam ama bana onceden zararı dokunmus saygısılık yapmıs bırıyse 1 lewl bıle olsa hakketıgını alır.
Uzatmak ıstemıyorum.Megalrla ıclı dıslı olma konsuunda baskanla hemfıkırız cunku muhabbet kurdukları kısılerı kendı loncalarına dahıl etme gıbı bır sıstemlerı var.İgren cbı durum bunuda cogu lonca uyelerıne haber verdık uyan uyar uymayanı zorla tutmuyoruz yolumuz bellı rotamız bellı sonuna kadar gıdecegız allahın ıznıyle loncaya cok kısı aldık aramzıdan ayrılanalr oldu,saygı duyduk,kalanlar zaten gorevlerını en ıyı sekılde yapıolar bu dogrultuda ılerlemeye dewam edecegız.

evet Emre sıldı kı LONCA Dedığınız OLay bırlıktır beraberlıktır paylaşımdır ki,çıkarıldığımdan kımsenın haberı yok ve bu oluyor kı keyfe keder gelırıne sılmedır.ama ben o kadar emeğimi silmeyeceğim oyunda olacağım ama choosens deyılım
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

DuyguMeran yazdı:
volkan yazdı:Öncelıkle herkese selamlar...

evet Emre sıldı kı LONCA Dedığınız OLay bırlıktır beraberlıktır paylaşımdır ki,çıkarıldığımdan kımsenın haberı yok ve bu oluyor kı keyfe keder gelırıne sılmedır.ama ben o kadar emeğimi silmeyeceğim oyunda olacağım ama choosens deyılım
ATILMAK Deyıldır Bence.Çıkarılmaktır.Nasıl Kendı rızamız ile katılmıssak o sekıldede çıktım.Zaten EMRE Nerede Görse Yasaklayıp (küfür eder ) gibi oyunda nasıl lonca başkanı olduğunu gösterıyordu.Sorduğumda ise akrabalarına öyledır o boşver dıyıp susturuldum :) Neyse Hayırlı Olsun cumneten :) Sahıl Loncası Ukala loncasına Megalara herkeze tekrar merhaba :)
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
TheAnswer69
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: BacakOmuza