GM LÜTFEN İÇERİ
GM LÜTFEN İÇERİ
Fahri beydeki reçeteler hakkında hala bi acıklama yapılmadı sizden rica ediyorum bişi yapıyorsanız ya güzel yapın yada hiç yapmayın bunu yanlış anlamayın ama millete oyunu zorlaştırmak için elinizden gleeni yapıyorsnuz ben yıllar once büyümüm puanlamasını yaptım sarraf ve lokman ama şimdi ceket geldi mor üretim için malzemeler hazır ama çarımın 48 lwl zırhçı olması lazımmış S: cok saçma lutfen bunla ilgili bi acıklama yapın ilerde düzelcek mi ecel ve ejder gibi 1 lwl uretım oolcakmı yoksa herkes sap gibi ortafa mı kalcak madenler hazır oyle bekliorm 
Re: GM LÜTFEN İÇERİ
Fsekerrr yazdı:Fahri beydeki reçeteler hakkında hala bi acıklama yapılmadı sizden rica ediyorum bişi yapıyorsanız ya güzel yapın yada hiç yapmayın bunu yanlış anlamayın ama millete oyunu zorlaştırmak için elinizden gleeni yapıyorsnuz ben yıllar once büyümüm puanlamasını yaptım sarraf ve lokman ama şimdi ceket geldi mor üretim için malzemeler hazır ama çarımın 48 lwl zırhçı olması lazımmış S: cok saçma lutfen bunla ilgili bi acıklama yapın ilerde düzelcek mi ecel ve ejder gibi 1 lwl uretım oolcakmı yoksa herkes sap gibi ortafa mı kalcak madenler hazır oyle bekliorm
HERKESTEN DESTEK BEKLİYORM İKV DESTEGE BUNU YAZARSAK ŞİKAYETİMİZİ SUNARSAK KESİN İLGİLENECEKLERDİR UMARIM
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
DeSTek Veriom haklısın kardesFsekerrr yazdı:Fsekerrr yazdı:Fahri beydeki reçeteler hakkında hala bi acıklama yapılmadı sizden rica ediyorum bişi yapıyorsanız ya güzel yapın yada hiç yapmayın bunu yanlış anlamayın ama millete oyunu zorlaştırmak için elinizden gleeni yapıyorsnuz ben yıllar once büyümüm puanlamasını yaptım sarraf ve lokman ama şimdi ceket geldi mor üretim için malzemeler hazır ama çarımın 48 lwl zırhçı olması lazımmış S: cok saçma lutfen bunla ilgili bi acıklama yapın ilerde düzelcek mi ecel ve ejder gibi 1 lwl uretım oolcakmı yoksa herkes sap gibi ortafa mı kalcak madenler hazır oyle bekliorm
HERKESTEN DESTEK BEKLİYORM İKV DESTEGE BUNU YAZARSAK ŞİKAYETİMİZİ SUNARSAK KESİN İLGİLENECEKLERDİR UMARIM
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

/destekFsekerrr yazdı:Fahri beydeki reçeteler hakkında hala bi acıklama yapılmadı sizden rica ediyorum bişi yapıyorsanız ya güzel yapın yada hiç yapmayın bunu yanlış anlamayın ama millete oyunu zorlaştırmak için elinizden gleeni yapıyorsnuz ben yıllar once büyümüm puanlamasını yaptım sarraf ve lokman ama şimdi ceket geldi mor üretim için malzemeler hazır ama çarımın 48 lwl zırhçı olması lazımmış S: cok saçma lutfen bunla ilgili bi acıklama yapın ilerde düzelcek mi ecel ve ejder gibi 1 lwl uretım oolcakmı yoksa herkes sap gibi ortafa mı kalcak madenler hazır oyle bekliorm
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Aynen bende destekliyorum. Saçmalıktan ibaret. Böyle kim nasıl üretsin ? Şansı olan üretir sadece. Önceden deseydiniz ilerde böyle böyle olcak diye betadan çarımızı ona göre kasardık.
Yönetim bu olaya acilen el atmalı !
Yönetim bu olaya acilen el atmalı !
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
eet bu saçmalıga bir son vermeleri gerekiyor