Arkadaslar GeLen GeCeN Oyunu Bırakıyor Ve İtemlerini Dağıtıryor Fakat Bir TüRLü Bu İtem DaGİTAN KİŞİLER BİZE DENK GELMİYOR ADMA FUL YÜCELN DİZMİ İTEMLERİNİ DAĞITIYOR FAKAK BİZE Bİ DENK GELİMYOR ALLAH'IM ŞANS VER YARABBİM.....
.
..
...
.....
......
.......
........
......... SAYGILAR
..........
...........
............
.............
GeLen GeCen Oyunu Bırakıyor,
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GeLen GeCen Oyunu Bırakıyor,
kardeşim o oyunu bırakan kaliteli kişiler bana yücelen set vericeklerine bırakmamalarını tercih ederim çünkü onlar bize oyunda hırsızlık yapmadan nasıl oynanabiliceğini gösteren kişiler o arkadaşlara sesleniyorum lütfen sizin gibi temiz oyuncular bırakmasın oyunu temiz olan adama kir bulaşsada bişeycik olmas sevilen adama sizin gibi dostu olan adama soyulsanızda yardım edilir :!: :!:
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kardeşim LaStSiN oyunu bırakıyor /f. LaStSiN yap Yücelen ve Urban esyalar veriyor :lol:
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İnsanların gözünü boyamaya çalışma veled. Senin ne oldunu herkes biliyor.brkcm yazdı:kardeşim o oyunu bırakan kaliteli kişiler bana yücelen set vericeklerine bırakmamalarını tercih ederim çünkü onlar bize oyunda hırsızlık yapmadan nasıl oynanabiliceğini gösteren kişiler o arkadaşlara sesleniyorum lütfen sizin gibi temiz oyuncular bırakmasın oyunu temiz olan adama kir bulaşsada bişeycik olmas sevilen adama sizin gibi dostu olan adama soyulsanızda yardım edilir :!: :!:
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
senin ne olduuğunuda herkez bilio veled beni arstere ve vatanxlydere fatihe yani sorabilirsin ben hırsız olsam arsterden full yüc set + 35 m çalardım zamanında kardeşim anlattığım halde çok konusuosun ve boş konusuosun uzatma ok ?
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
Zaten adam gelip sana ne verecekki oyunda büsssürü knk ası agası varken sanamı verecek 
]
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Şimdi ben oyunu bıraktım kardeşim yücelen halit setimi + nakit paramı loncama dagıttım ama onları kasmak için cok emek verdim sen salla bize sans gelmiyor demeyi kendin kazanmayı çalış ..........
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
TRiPuRa yazdı:Arkadaslar GeLen GeCeN Oyunu Bırakıyor Ve İtemlerini Dağıtıryor Fakat Bir TüRLü Bu İtem DaGİTAN KİŞİLER BİZE DENK GELMİYOR ADMA FUL YÜCELN DİZMİ İTEMLERİNİ DAĞITIYOR FAKAK BİZE Bİ DENK GELİMYOR ALLAH'IM ŞANS VER YARABBİM.....
.
..
...
.....
......
.......
........
......... SAYGILAR
..........
...........
............
.............