İKV Ewlarge-Kitap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İKV Ewlarge-Kitap

Mesaj gönderen DarkShare »

Merhaba arkadaşlar. Daha yeni olmama rağmen bir kitap yazmaya karar verdim. Her hafta bir bölüm koymaya çalışacağım. Okuyanlar lütfen yorum bıraksın. Yazım yanlışlarım olabilir. Her hafta en az bir bölüm ekleyeceğim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10 Temmuz 2010 Cumartesi
Saat: 22.41
1. Bölüm

Her Şeyin Başlangıçı

Daha yeniydi, teşkilat'ın ve getirdiklerinden, dünyadan haberi yoktu. Kısa kesim bir saçı kirli bir sakalı ve pürüzsüz bir cildi vardı ama bunlara nazaran üstündeki paçavraya benzeyen bu giysi bedenin getirdiği tüm güzellikleri kapatıyordu. Etrafındaki dört duvarın içinde ü çıkış kapısı vardı. Yakınındakilerde onun gibiydi, daha yeni hiç bir şeyden haberi olmayan belirsiz tipler. Ama karşısındaki Agah Efendi onun ışık kaynağı idi bunu bilmiyordu, ama ona bir el uzatacağını düşünerek yanına yaklaştı. Agah Efendinin yüzü kırışık, gözleri kör! Ama bunların dışında içende yatan güzellikler bilinmiyor. Elini uzattı Ewlarge, Agah Efendi bir an bile tereddüt etmeden elini tuttu, ve tokalaşmaya başladılar. Agah efendi:"Hoş geldin evladım, buradaki dünyayı öğrenene kadar benimle olacaksın, dışarıda geçmiş zamanlardan bize miras kalan kötü bir lanet var. Senin ve ordakilerin(mısır çarşısının önündeki kalabalığı işaret etmişti. Orada duran büyücüler, savaşçılar ve şifacılar bir anda gözünü kamaştırdı.) geleceği bu kötü laneti durdurmak kıyameti! Burası istanbul ve kıyamet burada başladı. İstanbul Kıyamet Vakti doğdu. Sana görevler vereceğim ve bunları en iyi şekilde tamamlayıp bana getirmelisin. Bunun karşılığında sana ödül vereceğim (silah, zırh vb.)" Bunların hepsini bir anda algılayamayan Ewlarge biraz düşündükten sonra yapası gerekeni sordu.
-Mısır çarşısının önünde bir Ali var Jandarma Ali onun yanına git ve Teşkilata katılışın ilk adamını at.
Bunlardan sonra Ewlarge biraz heyecanlanmıştı.
-Peki ben neyim.
-Ne olmak istersin? Defansı yüksek bir savaşçı mı? Saldırısı yüksek bir Büyücü mü? Yoksa arkadaşlarının yanında duran bir Şifacı mı?
Kafası o kadar ağırlaşmıştı ki düşünmek için biraz dinlenmesi gerekiyordu. Ama daha yeniydi ve enerjisi hiç yoktu. Agah Efendinin yanında biraz oturmayı tercih etti. Dinlendikten sonra dedi ki:
-Ben en iyi savunmanın iyi bir saldırı olduğuna inanırım.
-Öyle ise ya savaşçı yada şifacı olacaksın. Savaşçı olursan genelde tek başına kasılmak durumundasın ve yüksek savunman ve bizim verdiğimiz eşyalar sayesinde bunu başarabilirsin. Ama şifacı olursan, yanında her zaman birinin olması gerekir. Doğru bir grup bulumazsan burada kasılman çok zor olur.
Ewlarge iyice düşündükten sonra karar verdi.
-Ben savaşçı olmak istiyorum.
Agah Efendi bunu kafasıyla onayladı. Artık teşkilata katılmak için ilk adımı attı. Merdivenlerden aşşağıya indi karşısında gördüğü fareler, sıçanlar, kemeler midesini bulandırmıştı. Dışarıdaki hava ayrıca onun alışık olmadığı bir şeydi. Ama birden Mısır Çarşının önündeki insanlar gözünü kamaştırdı. Ellerindeki silahlar.. Ona bambaşka bir havaya sokmuştu yanlarına gitti ve incelemeye başladı. Ama onlar o kadar kabaydı ki. Ewlarge bakmak istediği zaman silahlarını çekiyorlardı. Ve yaklaşmasına izin vermiyorlardı. Ama çok fazla vakit geçmişti çevresiyle ilgilenmekten sahip oldu ilk görevini unutmuştu. Etrafındaki insanlara Jandarma Alinin nerede olduğunu soruyordu, ama kimse cevap vermiyordu, dalga geçiyorlardı! Çok korkmuştu ya bu görevi başaramazsam ya ilk görevimden çuvallarsam? Bunu düşünmek bile istemiyordu. Bir asker gördü. Elinde bir tüfek ve ortama uyum sağlayan bir kıyafeti vardı.
-Jandarma Ali'yi nerde bulabilirim.
-Ne istemiştiniz?
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Ewlarge-Kitap

Mesaj gönderen Petcarar »

-Ben en iyi savunmanın iyi bir saldırı olduğuna inanırım.
-Öyle ise ya savaşçı yada şifacı olacaksın. Savaşçı olursan genelde tek başına kasılmak durumundasın ve yüksek savunman ve bizim verdiğimiz eşyalar sayesinde bunu başarabilirsin. Ama şifacı olursan, yanında her zaman birinin olması gerekir. Doğru bir grup bulumazsan burada kasılman çok zor olur.

bilinen en iyi saldırı sınıfı büyücüdür.
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sadece benim karakterimin ismini kullanarak bir hikaye yazıyorum. Ama hikye hakkında problem varsa mail atabilirsin :)
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GünceL.
Hadi bakalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön