Merhaba arkadaşlar

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

Merhaba arkadaşlar,
Konuya ne yazacağınızı tahmin ederekten ben yazmanızı engelliyim.Başlık grubumuzun arapça tercümesidir.
Öncelikle konuyu açmamdaki maksat siz tüm meran halkına seslenmektir.
Evet arkadaşlar sizlerin(bende dahil olmak üzere) değişmelerini yazmak istedim.
1-Artık selam almaz olduk.2 kıytırık itemimiz var diye böbürlenmeye başladık.
2-Düşük seviyeleri takmaz olduk.Bizlerde düşük seviyelerde yüksek seviyelerden yardım isterdik unuttuk o günleri.
3-Saygımız bitti ve saygınlığımız bitti.
4-Oyunda sadece 1 numara olmak istiyoruz.Eskiden 1 numara değil saygın olmak isterdik.
5-Klan savaşlarının içine ettik.Klan savaşlarında yüksek seviyeli düşük seviyeliye dokunmazdı utancından.Düşük seviyelide korkudan ama yetenek sistemi içine etti bu kabahat yönetimde bizde değil.
6-Gruplaşma,toplumsallaşma içinde olmaktan kaçtık kaçıyoruz.
7-Hani görev alırsın.Sonra okursun açıklamasını ve anlamazsın.Gider birine sorarsın.Ama o şahıs seni tınlamaz cevap bile atmaz ve sende bozulursun dersinki:''BENDE SENİN GİBİ OLUCAM VE AYNISINI YAPACAM.''.Yani kısacası artık hep kötü örnek olmaya başladık.
8-Biz biz olmaktan çıktık.İKV İKV OLMAKTAN ÇIKTI.EEE ARTIK ESKİLERDEKİ GİBİ OLMAYA BAŞLAYALIM DEMEK İSTEMEZMİSİNİZ.BEN İLK ADIMI ATIYORUM VE BAŞLADIM NE ZAMAN GÜZEL BİR ŞEY YAPARSAM FOTOSUNU KOYACAM BU KONUYA SÜREKLİ GÜNCELLETTİCEM KÖTÜ OLAYLARIMIDA ATACAĞIM.
YANİ YAPTIĞINIZ İYİ VE KÖTÜ OLAYLARI İKV ÇATISI ALTINDA PAYLAŞIN ARKADAŞLAR...
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen morukkelleci »

katılıyorum. Oyunda bunları o kadar çok yapmaya başladık ki bunlar bize artık utanç vermiyor sıradan bir olay gibi geliyor.

Bizde o zamanlar onlar gibi olduk, bizde oyunu 1-2 haftada anca kavradık, bizde usandırana kadar bilir kişilere sorular yönelttik ama onlar hep cevapladılar.

Biz kendimizi kaybediyoruz. ''Bölgeden tungsten satılır yazar mısın ? '' dediklerinde ilgilenmemeye başladım ama eskiden böyle değildi item para şan şöhret derdine düştük bizim arkamızdan gelenleri unuttuk

Bir an önce çözüm ''bulamazsak'' oyuna başlayan kalmaz.

Bu sorun İKV desteğe mail atmakla olmuyor değişmeliyiz
Kullanıcı avatarı
MeGaxLoST
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen MeGaxLoST »

Eskiden düşük lwllerin nerde bi görevi var koşup giderdik.Veya düşük lwl klana girmiş kasıyormu dalan olmazdı adam rahat rahat kasardı.Şimdi ne oluyor.Düşük lwl klanda kasarken yanına yüksek lwl mi geldi (Kasıyorum lütfen dalma) bunu söylüyor. Neden dalacağını düşünüyor artık meran bambaşka bi hal artı bu gidişata dur demenın zamanı geldi .
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
Resim '``'HANEDAN'``'
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen Excellence »

Yazılanlar çok doğru.Eskiden 39 level zamanında böyle değildi.Kurt mağra önünde arzlar lodoslar oturup vs izlerdi 1 2 kişi hariç kimse birbirine dalmazdı.O kişileride temizliyoduk zaten hemen.Gerçekten büyük bir zevkti o anlar.Savaşlar çok zevkli olurdu düşük levellere dalınmazdı hatta yardım edilirdi vs vs... öyle bir zamana geldik ki herkes kendi çıkarları için bu oyunu oynuyor.Kimse samimi değil , sahte arkadaslar çok fazla hırsız srefsiz dolu iftiracı dolu adam kesildi diye bölgeden xxx hırsızdır yazıyor böyle bir zamandayız işte bunlara nasıl çözüm bulunabilir dicem ama imkansız bence ama bi derece oyundaki kötülükleri azaltacak tekrardan bir yönetici bulunsa meranda inanın daha farklı olabilirdi ve büyük yetkiler verilsin o yöneticilere en ufak bi argoda bi yanlıs yapana en az 10 günlük ban çok yararlı olur herkes bunları gördkten sonra akıllanır bi derece ama.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen morukkelleci »

bence bunun sorunu oyunun her yere reklamının yapılması

39 levellerde hiçbir yerde reklamı yoktu oyunun biz arkadaşlar arası konuşup diğerlerine oyunu öğretiyorduk

şimdi tüm bebeler ordan burdan oyunu öğrenip içine ediyorlar
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen kfat4 »

Kişisel görüşlerimi ve tespitlerimi paylaşacak olursam;

1. İtemi ile böbürlenenlerin olduğu doğrudur. Ama bunu genellemek yanlıştır.

2. Küçük seviyeleri takıp takmama konusunda yine yanlış genelleme yapıyorsun. Hala sırf destek için giden birsürü insan var.

3. Eskiden hatırlayanlar vardır. Ben klan parasını sadece naylon ile kasardım. Savaşta lodosların çoğu bana karışmazdı, ben de onlara karışmazdım. Sonra ne oldu ? Klan parasının değerini anlayan gördüğü karşı klan karakterine dalmaya başladı. Böyle bir ortamda saygınlık beklenemez.

4. Kendinden veya çevrenden gördüklerinle genelleme yapmamalısın. Hiçbir zaman oyunda en iyisi olmak gibi bir amacı olmayan onlarca oyuncu var...

5. Bu en çok asabımı bozan konu ki örneğini vereyim. 49 seviye büyücü kullanırım gören görmüştür. 30-40 seviye arası savaşçı, şifacı veya büyücülere dalmazdım. Sonra ne mi oldu ? O bıraktığım kişiler başka yüksek seviyeli bir klan arkadaşını görünce direkt dalıyorlar. Diyeceksiniz ki etkisi ne olacak ki ? 30 seviye bir savaşçı durdurmayı 15 yapsın direkt zihin tutulması geliyor ki sonucun ne olduğunu tahmin edebilirsiniz. Şimdi bunlar böyle yaparsa diğerlerinin yapmayacağını kim garanti edebilir bana ?

6. Asıl grupsallaşma ve toplumsallaşma yeni başladı. Eskiden herkes bireysel oynardı. Para kasarken, savaşırken... Şimdi grup bölgeleri geldi herkes bir grup arayışında ve klan savaşında da bireysel savaşan yok.

"Tecrübe, hayatta yediğin kazıklar toplamıdır"
KORLEG
ZÜLKARNEYN
jackobb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen jackobb »

abdest ve özel günleri yazmayı unutmuşsunn :D:D çapılcaksınız olm:D bu ne xD
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

kfat4 yazdı:Kişisel görüşlerimi ve tespitlerimi paylaşacak olursam;

1. İtemi ile böbürlenenlerin olduğu doğrudur. Ama bunu genellemek yanlıştır.

2. Küçük seviyeleri takıp takmama konusunda yine yanlış genelleme yapıyorsun. Hala sırf destek için giden birsürü insan var.

3. Eskiden hatırlayanlar vardır. Ben klan parasını sadece naylon ile kasardım. Savaşta lodosların çoğu bana karışmazdı, ben de onlara karışmazdım. Sonra ne oldu ? Klan parasının değerini anlayan gördüğü karşı klan karakterine dalmaya başladı. Böyle bir ortamda saygınlık beklenemez.

4. Kendinden veya çevrenden gördüklerinle genelleme yapmamalısın. Hiçbir zaman oyunda en iyisi olmak gibi bir amacı olmayan onlarca oyuncu var...

5. Bu en çok asabımı bozan konu ki örneğini vereyim. 49 seviye büyücü kullanırım gören görmüştür. 30-40 seviye arası savaşçı, şifacı veya büyücülere dalmazdım. Sonra ne mi oldu ? O bıraktığım kişiler başka yüksek seviyeli bir klan arkadaşını görünce direkt dalıyorlar. Diyeceksiniz ki etkisi ne olacak ki ? 30 seviye bir savaşçı durdurmayı 15 yapsın direkt zihin tutulması geliyor ki sonucun ne olduğunu tahmin edebilirsiniz. Şimdi bunlar böyle yaparsa diğerlerinin yapmayacağını kim garanti edebilir bana ?

6. Asıl grupsallaşma ve toplumsallaşma yeni başladı. Eskiden herkes bireysel oynardı. Para kasarken, savaşırken... Şimdi grup bölgeleri geldi herkes bir grup arayışında ve klan savaşında da bireysel savaşan yok.

"Tecrübe, hayatta yediğin kazıklar toplamıdır"
;)
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
aBreLLia
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen aBreLLia »

Sivaslliyigido yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Konuya ne yazacağınızı tahmin ederekten ben yazmanızı engelliyim.Başlık grubumuzun arapça tercümesidir.
Öncelikle konuyu açmamdaki maksat siz tüm meran halkına seslenmektir.
Evet arkadaşlar sizlerin(bende dahil olmak üzere) değişmelerini yazmak istedim.
1-Artık selam almaz olduk.2 kıytırık itemimiz var diye böbürlenmeye başladık.
2-Düşük seviyeleri takmaz olduk.Bizlerde düşük seviyelerde yüksek seviyelerden yardım isterdik unuttuk o günleri.
3-Saygımız bitti ve saygınlığımız bitti.
4-Oyunda sadece 1 numara olmak istiyoruz.Eskiden 1 numara değil saygın olmak isterdik.
5-Klan savaşlarının içine ettik.Klan savaşlarında yüksek seviyeli düşük seviyeliye dokunmazdı utancından.Düşük seviyelide korkudan ama yetenek sistemi içine etti bu kabahat yönetimde bizde değil.
6-Gruplaşma,toplumsallaşma içinde olmaktan kaçtık kaçıyoruz.
7-Hani görev alırsın.Sonra okursun açıklamasını ve anlamazsın.Gider birine sorarsın.Ama o şahıs seni tınlamaz cevap bile atmaz ve sende bozulursun dersinki:''BENDE SENİN GİBİ OLUCAM VE AYNISINI YAPACAM.''.Yani kısacası artık hep kötü örnek olmaya başladık.
8-Biz biz olmaktan çıktık.İKV İKV OLMAKTAN ÇIKTI.EEE ARTIK ESKİLERDEKİ GİBİ OLMAYA BAŞLAYALIM DEMEK İSTEMEZMİSİNİZ.BEN İLK ADIMI ATIYORUM VE BAŞLADIM NE ZAMAN GÜZEL BİR ŞEY YAPARSAM FOTOSUNU KOYACAM BU KONUYA SÜREKLİ GÜNCELLETTİCEM KÖTÜ OLAYLARIMIDA ATACAĞIM.
YANİ YAPTIĞINIZ İYİ VE KÖTÜ OLAYLARI İKV ÇATISI ALTINDA PAYLAŞIN ARKADAŞLAR...
Haklısın senin söylediklerine harfi harfine katılıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

Sevgili ismail'ciğim;
Dediklerine bende katılıyorum.Ancak toplusallaşma ve gruplaşmadaki maksadım beraberlik değildi.Şunu kasdetmek istemiştim.Yani artık lonca grup vb. gibi toplu çatılarda şahsın o topluluğuna olan direnişi.Sanırım anladın.
Yanlış anlamayın kesinlikle.Önceki dediklerim genele değil çoğunluğadır.Dediklerine bende katılıyorum.Ancak toplusallaşma ve gruplaşmadaki maksadım beraberlik değildi.Şunu kasdetmek istemiştim.Yani artık lonca grup vb. gibi toplu çatılarda şahsın o topluluğuna olan direnişi.Sanırım anladın.
Yanlış anlamayın kesinlikle.Önceki dediklerim genele değil çoğunluğadır.[
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I

“Genel Sohbet” sayfasına dön