Lekerxuğur

Bu sözlerin forumda geçmesi çok kötü açtığım konuyu kirletmeyin. Gerekli yaptırımları Gm'ler uygular bize laf düşmez kullanan varsa...Blade yazdı:selamlar..
program kullanan serefsızdır ahlaksızdır edepsızdıri anlayana......
selam...woLveRiNe yazdı:Merhabalar...
Bak HALuK dicem. Abi Yok artık... Bak Kimse Benim ARkadaşlarıma. Kardeşlerime #@!? diye HİTAP EDEMEZ LAN.
Sen Kimsinki #@!? Diyorsun. Geç o zaman Başına Sen Çek O maden'i cekmeden... Sen Kimsn LAN. #@!? Diyorsun.? Hangi akla zihne Hitap'en Diyebiliyorsun? Herşeye Tamam Derim. Ama KARDEŞLERim'e #@!? Kimse Diyemez. O yazı Yakışmadı Haluk Sana. o Yazı yakışmadı Sana....
Fatih ÖZBAKAN...!!
Blade yazdı:selam...woLveRiNe yazdı:Merhabalar...
Bak HALuK dicem. Abi Yok artık... Bak Kimse Benim ARkadaşlarıma. Kardeşlerime #@!? diye HİTAP EDEMEZ LAN.
Sen Kimsinki #@!? Diyorsun. Geç o zaman Başına Sen Çek O maden'i cekmeden... Sen Kimsn LAN. #@!? Diyorsun.? Hangi akla zihne Hitap'en Diyebiliyorsun? Herşeye Tamam Derim. Ama KARDEŞLERim'e #@!? Kimse Diyemez. O yazı Yakışmadı Haluk Sana. o Yazı yakışmadı Sana....
Fatih ÖZBAKAN...!!
Fatih... sadece forumda yazı yazmak için yazma.
Dikkat et yazdığıma;..
''PROGRAM KULLANANLAR'' Diye başlıyor. program kullananlara söylenmiş bir şeyler var. Ha sen bu sözlerim ile kardeşim
dediklerimi kastetdiğimi anlıyorsan demekki kardeşim dedi,klerinin programı kullandıgınmı kabul edıyorsun.
şimdi soruyorum sana kardeşim dedikleri,nden hangileri kullanıyor programı ve sen onları kollamaya korumaya çalışıyoırsun.
Kendine gel..