Öncelikle Sa..
Bu oyun Bana Çok şey getirdiği gibi çok şeyde götürdü..Artık Oyunda olamıcağım veda ediyorum..Eğitim almak için İngiltereye gidiyorum.Ordanda Polonya ya Geçiceğim..Oyunda Kardeş diyebildiğim İnsanlar var.Onlar kendilerini zaten biliyorlar..Bu oyun Başında hayat geçmiyor sizde en kısa zamanda kendinize gelin ve birşeylerle ugraşın gerçekten hayat dışarda..Hediye edilen arabaya bile 3-5 kez binmişimdir.Yaşımız olmuş 21 gezmeden takılmadan olmuyor Tek isteğim fazla kaptırmayın.Bu sunucuda Kimseye yalnışım olmamıştır olmazda,Ancak tartışmaya girdiğim insanlarla sorunum olmuştur.Bizim yetişme tarzımız Hep asice Hep hırçınca..Sırf bu yüzden bazen Hep kendini beğenmiş diye tabirlerde bulundunuz.Kimse kimsenin kalbini kırmasın gerçekten bir oyun için hiç değmiyor.Fırsatım olunca Alacak verecek için oyuna girip Çarlarımı silicem.İkv Hayatım Şu andan itibaren bitmiştir. Yüce Allah ' a Emanetsiniz.. Dağlar kaçar..
Kimi üzdüysem Hepinizden özür diliyorum..
RuffleS :geek: Rowxruff Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
Kanka bırakmana qercekden uzuLdm ama hakLısında bır yana bende ara verıp reeL hayatın tadını cıkarıyorum. 24 saat pc basında qecırcek haLımız yok neyse kardesım msn oLsun face oLsun qorusmeye dewam ReeL hayatta basarıLar dıLerım bızı unutursan cok pıs sowerım . :mrgreen:
Hani gidemiyordun Dağlar korkuttun bizi.
Senin adına sevindim. Geleceğin için doğru kararlar alman, 'Çocukta yaparım Kariyer de' demen en büyük arzumuz.
Bir Arzın Çocuğu daha kayıplarda...
Gittiqine üzüldüm oyun bi kişi daha ama en iyi kararı werdiğinden emin olabilirsin çünkü oyun başında zaman geçmio doru sölemişsin bende kaç aydır girmiorum oyuna sadece foruma takılıorum en iiyisini yapmışsın reeL hayatta başarılar dilerim eğitimini güzelce tamamlarsın inş allaha emanet oL
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
Dağlar kardeşim normalde böyle bişey yazsaydın msn de yakaladığımda yazıcaklarımı aklından geçiriyosundur. Ama mevzu eğitim olunca herşey bi yana. Seninle yaptığım muhabbetleri özlüycem. Son olarak Dağlar'ım tipine çarpıyım Saygılar..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..