Büyücü silahlarındaki yanlış.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaNuNsUz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Büyücü silahlarındaki yanlış.

Mesaj gönderen KaNuNsUz »

Strongxsifa yazdı:bence normal çünkü şialardada büyü krtiik olsun dicekler can basarken kritik gelicek hem ful yücelen olup asayla dalan büyücüler olamazmı :D
Yücelen asa düşüren hiç görmedim ben.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaNuNsUz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Strongxsifa yazdı:bence normal çünkü şialardada büyü krtiik olsun dicekler can basarken kritik gelicek hem ful yücelen olup asayla dalan büyücüler olamazmı :D
Dikkat edersen konu baslıgında diyorki büyücü silahları. Şifacı silahları demiyor şifacı silahlarını karıştırma.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

KaNuNsUz yazdı:
Dikkat edersen konu baslıgında diyorki büyücü silahları. Şifacı silahları demiyor şifacı silahlarını karıştırma.
bende onu diyorum eğer bunun hatasını kbl edersek şfiacılar içinde bi konu gerekir diyorum bunun sonu olmaz kapatın oyunun ayarını bozmayın neyi var bu haliyle itemininz yok krtiik gelmiyo asa mı alcaksınız :D
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

[GM] lerden birisi klanda arzları kesiodu asayla vurarak xD demekki gerekliymiş =D
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
KaNuNsUz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Saçma saçma konuşmayın bee.. GM lerle oyuncular birmi?
Büyücü yakın dövüşle işi yok.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaNuNsUz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Strongxsifa yazdı:
KaNuNsUz yazdı:
bende onu diyorum eğer bunun hatasını kbl edersek şfiacılar içinde bi konu gerekir diyorum bunun sonu olmaz kapatın oyunun ayarını bozmayın neyi var bu haliyle itemininz yok krtiik gelmiyo asa mı alcaksınız :D
Şifacılar zaten yakın dövüşle dövüştükleri için onların silahlarında kritik vuruş yüzdesi olması normal.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

büyücüde yakın dövüşü bırak uzaktan dövüş bile mucize çok sıkıtıntılı büyücü kasmak hiç zevkli değil yetenekleri çok yeteneksiz rezalet resmen
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

aksine bence büyücü kasmak daha zevkli ve eğlenceli , itemerin iyi olursa ve yeteneklerin akıllıca dağıtılmış olursa max hasarlı savaşçıyı bile seni öldrümeden kesebilirsin , yeni levellerde büyücüler gelen yeteneklerde tamamen büyücülerin savunma mekanizmasına katkı için ve gayet avantajlı ...silah meselesine gelince büyü kritik silahta yer alamaz adı üstüne de büyü kritik bir itemdir ve silahlara efsun olarak eklenir...silahın kendisinde olması gibi bişey söz konusu olamaz...
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
KaNuNsUz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

nefretsiz92 yazdı:aksine bence büyücü kasmak daha zevkli ve eğlenceli , itemerin iyi olursa ve yeteneklerin akıllıca dağıtılmış olursa max hasarlı savaşçıyı bile seni öldrümeden kesebilirsin , yeni levellerde büyücüler gelen yeteneklerde tamamen büyücülerin savunma mekanizmasına katkı için ve gayet avantajlı ...silah meselesine gelince büyü kritik silahta yer alamaz adı üstüne de büyü kritik bir itemdir ve silahlara efsun olarak eklenir...silahın kendisinde olması gibi bişey söz konusu olamaz...
Ne demek büyü kritik silahta yer alamaz.?
Kritik vuruşta o zaman yer almasın oda efsunda var deil mi?
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Puppetmaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Puppetmaster »

Ben detaylı anlatayım.Büyücü asalarına büyü kritik gelmesi imkansız.Silahlardaki kritik özelliği(efsundan bahsetmiyorum) o silahın kendisini etkiliyor.Ama büyü kritik asa ile olamaz çünkü biz asayla büyü atmıyoruz asayla vuruyoruz.Yetenek ile büyü atıyoruz.Yani kritik efsunu silahın kendi özelliğindeki krtik etkisiyle alakası yok.Umarım anlatabilmişimdir.Eğer asa ile büyü atsaydık(vurmak yerine)bu dediğin olabilirdi. ;)
Puppetmaster Xpitbullxşifa Bravexstruggle
Meran
Gotteshelfer(49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön