Oyun Hatası !!
- Jikolata
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun Hatası !!
Oyunda çıkan bi sorundan dolayı çarımın banlanması sözleri üzerine bu konuyu açma gereksinimi duydum.. sadece oyundan kaynaklanan bi sebeten dolayı bana kimse vuramıyor .. ve ikv desteğede konuyla ilgiili mail attım .. ama daha yapılan hiçbirşey yok .. çarımın banlanması söz konusu bile olamaz ..sadece oyun hatası ve bu hatayı kullanmıyorum ..
- Firelife
- Demirci Çırağı
Re: Oyun Hatası !!
Zaten oyunu bırakıcaktın(sözde), isabet olmuş :lol:
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
cuk oturdu.Firelife yazdı:Zaten oyunu bırakıcaktın(sözde), isabet olmuş :lol:
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
Kullanmıyormusun ilginç oyuna gir çık belki düzelir dememe rağmen 2 kere kesme girişiminde bulundun 1 kere kestin etrafındaki hekezi kestin allahtan kullanmıyorsun 
Koray YAR
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
arkadaşın dediğine göre hatadan faydalanmışsın tabi hataysa orası muammaHellriders yazdı:Kullanmıyormusun ilginç oyuna gir çık belki düzelir dememe rağmen 2 kere kesme girişiminde bulundun 1 kere kestin etrafındaki hekezi kestin allahtan kullanmıyorsun
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
şahsen böle bi hata olsa 100 bin kp kasmadan oyundan çıkmazdım yada ismeti keserdimHellriders yazdı:Kullanmıyormusun ilginç oyuna gir çık belki düzelir dememe rağmen 2 kere kesme girişiminde bulundun 1 kere kestin etrafındaki hekezi kestin allahtan kullanmıyorsun
veym2 yazdı:şahsen böle bi hata olsa 100 bin kp kasmadan oyundan çıkmazdım yada ismeti keserdimHellriders yazdı:Kullanmıyormusun ilginç oyuna gir çık belki düzelir dememe rağmen 2 kere kesme girişiminde bulundun 1 kere kestin etrafındaki hekezi kestin allahtan kullanmıyorsun
yok ya biz kitlenemiyoduk, ben tıklıyom üstüne boşluğa basıyom vurmuyodu, yetenek felan işlemiyodu sanki görmüyodu hiç, ama evcil hayvanların vurduğunu biliyorum, sadece biz vuramıyodk, oda bize vurmasaydı keşke :evil: :evil:
Madem hata war düzelene kdr girme Krdeşim bizi kesiosun ama biz sana wuramıoz ne iş bide oynu bırakcktı hep böle derler BırakmazLar.......
geçen migrata gidioz seçioz adam vurmuo gelio büyüyü kesio ne iş anlamdım mademki oyunda hata war sil tekrar yükle oyunu yada düzelene kadar girme... oyunda hata oldugunuda sanmıorum hata olusmasını sağlamıssındır :evil:
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT

ExoRcİsTIIxZT

- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Birde gelmiş artistlk ediorsun burda oyununu savunduunu sanıuorsn bukadar millet sanki senn o hatadan faydalındığını bilmior gelmiş bide oyuna sahip çıktıını savunuyorsn biçaba göstermeden kendini milleti avutarak sanki biz kekiz ya yedk herşeyi hatadan faydalandını bilmioz gelmiş konu açmşsn artstlk yapıon arkadaşn dediği gibi oyunu bırakıcaktın(sözde)buda vesile olmş

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.