bir arkadaş kurbanı oluyordum :(

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

bir arkadaş kurbanı oluyordum :(

Mesaj gönderen inkone »

Wildrunsa isimli karakter aslında karaktersizin teki imiş şahesrli karakterimde iken hoşuna gitmiş anlaşılan benden şifre istedi 10 dk boyunca arkadaşlıgımı tanımışlıgmı kullanarak 2 dk bkcam cıkcam sonra şifreni değiştirirsin vs ... diyerek girişimde bulundu daha sonra ben vermeyince gruba dönerek benim ondan şifre istediğimi söyledi yasaklılara ekledi ama hala bana pm geliyordu ne yazık ki fotolar açıklıyor.AYRICA Benim Ondan şifresini istedğim fotograf varmış onuda koymasını bekleriz tabi varsa
Resim
Resim
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: bir arkadaş kurbanı oluyordum :(

Mesaj gönderen RunsaA »

o kesinlikle ben deilimdir ...Hasan dediğim kardeşim dedim insana benim ismimde bi çarla komplo düzenlenmiştir... foto küçük ama lütfen dikkatli bakıldığında orda wıldrunsa yazıyor eğer bakarsanız...

Bak hasan 2 senelik arkadaşlığımızn hürmetine senin fotoraflarını koymayacağım orda wıldrunsa yazıyor ama benim çektiği forolarda resmen Qsarı yazıyor bak sen yaptığın bu ayıbı temizlemiye çalışmıyacağım sen kendin temizliyiceksin zamanla yaptığın çok yanlış dikkatli bakmanı istiyorum fotoğrafa...

He ben fotoları buraya koymadım ama desteğe gönderdim sen merak etme istersen sende yolla bak ciddiyim yolla ama banlancak olan Wıldrunsa....Wildrunsa deil :))

Yazık walla yazık senin gibi birisi bunuda yapcakı bana emin olup olmadan nese sen yapmışın yapcanı sadece beni ve birçok insanı kaybettin eyer uzatcak olursan bu konuyu veya emin olduktan sonra temizlememiş olursan emin ol senin o fotolar buraya koymaktan 1 sn bile geçikmem tmm mı...

Sana hayatında başarılar dilerim inş çarın banlanmaz o sinirle gönderdim fotoları ama üzüldümü şimdi farkettim oda emek...Benden bu kadar...
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen inkone »

biz şerefimz için yaşar onurumuz için ölürüz benim senden şifre istediğim fotoyu koy varsa tabi istediğin yere gönderebilirsin sorun değil yapmadıgım şey için korkmam ben !!! sen yanlış adama bulaştın
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kullanıcı avatarı
Scraflyxmagician
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Scraflyxmagician »

Nicke dikkatli bakarsanız Wıldrınsa yazıyor w(i)ldrunsa degil i yi ı yapmıs
]
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen inkone »

kardeşim ac fotografı zoomla grup kanalı ile fısılda kanalındaki isme bak ayrıca bana şifremi isteyip pm atan adam gidipde farklı hesap mı acacak ayrıca yasaklı listesine eklemesi ? size karşı böyle bi durum olmamış belli ama ben bunu 2. kez yaşıyorum adam gelir şifreni ister vermezsin durum tam tersine döner o seni suçlar şifreni istedi diye anladınmı olay bu
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

2 nizide fena kandırmısLar anLasıLan.
Arada bana da oLuyor. ArkadaşımLa konusrken bi anda Fake bir karakter bir kaç harf deısıkLıqı ıLe kandırmaya caLısıor.
Tam arkadaşımLa konusma esnasında fake karakter sıfre ıstıyor. oLur böLe arada şeyLer. Sizin basınıza bu tur oLay geLmıs ıste. ArkadaşLıqınızı bozmayın 2 hesapta fake tir ;)
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

Hasan bak ben bu oyunu 4 senedir oynuyorum... 2008 yılında başıma bundan beter bi olay geldi adamın birisi çarımı çaldı Runsaa die benimde Çarım o zaman Runsaaa idi sen bunu çok iyi bilirsin oadam bana iftira attı Runsaaa benim çarımı çaldı die benim kimseden bi iteme veya paraya ihtiyacım yok benim bana güvenip şifresini vercek çok insan var ama benim hiç birisine ihtiyacım yok ama senin olabilirmi bilmiyom... Onur ve şereften bahsediyosan o sende yok onu şuanda anladım bu konu kapanmıycaksa gerekli mercilere bildirip mevzuyu bende uzatırım ben senin gibi çapulcu takımıyla takılmıyorum sen beni 2 senede tanıyamamışın..Şu yasaklama konusuna gelince grupta ece ve skunet vardı yani memet abi iyice okudurlarsa sorabiliriz ne yazdığımı aynen böle yazım hasan bak ben bu konuşmanın nereye varcağını başından beri anladım ve sana yakıştıramadım seni yasaklıyorum dedim sana özelden bunları diycek adam bensem peki bu konuşmayı neden gruptan diyorum bunu sen anlayamazsın işte.... Bunuda sen istedin yoksa benim kimseden korktuğum ve saklıycam bişey yok ben oyunu tüm saygım ve şerefimle oynuyorum benim en ufak küfürümü gören gelsin sölesin 4 senedir susturuldumu gören gelsin sölesin... şimdi senin o fotoğraflarımı koyucam eyer bana inanmayan varsa onları tatmin etceğime inanıyorum ama senin düştüğün bu bi gercek.....

Al fotoğraf istedin fotoğraf....

Resim

Resim

Resim

Resim

Alın bunlar fotoğrafar....

Eyer birisi bize oyun oynamışsa bilmiyom artık benim kimseye karşı art niyetim yok.... Tek referansımda Takıo dur hergün onun yanındayım bi şüphenize varsa ona sorun onu tüm kuklacı tanır...

Hee bide bişey eklemek istiyorummm benim çar sobede filan deil TTNET te ona ufak bir yalan söledim bkalım konu nereye giedicek diye
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen inkone »

resimler üzerinden cok güzel oynamışsın bu 1
benim hiç yapmadıgım konusmaları yazmışın bu 2
ben hiç car demem türkçesini söylerim (karakter) bu 3
oyun beta döneminden bu yana zaten 4 sene oldu bu 4
sana tek kelimeyle yazık diyorum bu 5
ve son olarak benim kimsenin karakterinde gözüm olmaz Allaha Şükr paramız da var herşeyimiz de var
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

:)) evet çok güzel bi komployla karşı karşıyayız biz burda bu tartışmayı yaparken birileri çok güzel eyleniyor bundan eminim artık ben bundanda eminim bir insan veya iki insan çok güzel dost arasını bozuyormuş bu böyle biline....

hasan seni bilmem ama ben şimdiden sana dediklerim için özür dilerim çünki baştan başa bi komploymuş....
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen inkone »

harbiden cok güzel bi girişim millet bizle dalgasına bakmış :) ben bile gülüyorum şimdiden mert bende senden özür dilerim .

ama bu illetten oyun kurtulmalı bi kac kişinin başına daha gelmiş dostluk bozabiliyor bu şeyi cok hızlı yazmasından anlayabilirsiniz aynı anda bir kac mesaj yollıyabiliyor. dikkat edin
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön