o kesinlikle ben deilimdir ...Hasan dediğim kardeşim dedim insana benim ismimde bi çarla komplo düzenlenmiştir... foto küçük ama lütfen dikkatli bakıldığında orda wıldrunsa yazıyor eğer bakarsanız...
Bak hasan 2 senelik arkadaşlığımızn hürmetine senin fotoraflarını koymayacağım orda wıldrunsa yazıyor ama benim çektiği forolarda resmen Qsarı yazıyor bak sen yaptığın bu ayıbı temizlemiye çalışmıyacağım sen kendin temizliyiceksin zamanla yaptığın çok yanlış dikkatli bakmanı istiyorum fotoğrafa...
He ben fotoları buraya koymadım ama desteğe gönderdim sen merak etme istersen sende yolla bak ciddiyim yolla ama banlancak olan Wıldrunsa....Wildrunsa deil

)
Yazık walla yazık senin gibi birisi bunuda yapcakı bana emin olup olmadan nese sen yapmışın yapcanı sadece beni ve birçok insanı kaybettin eyer uzatcak olursan bu konuyu veya emin olduktan sonra temizlememiş olursan emin ol senin o fotolar buraya koymaktan 1 sn bile geçikmem tmm mı...
Sana hayatında başarılar dilerim inş çarın banlanmaz o sinirle gönderdim fotoları ama üzüldümü şimdi farkettim oda emek...Benden bu kadar...