TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN
Re: TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN
Esadullah kardesım sunu sormak ıstıyom sana bu Lag nıe junonun canı 0 (sıfır) oldugunda gelıyo? yaklasık 3 saatte Junona geldık we hıc lagda yoktu? Ayrıca bundan 4 5 gun oncede bır cok kısı oyundan atıldı kımı sıgınaktaydı kımı mıgrattaydı bunca emege yazık deıl mı ? gunlerce maden topluyoruz ıksır uretıyoruz we bunları yaparken eglenıyoruz ama Junon 0 (sıfır) canla Lag yuzunden kacınca delırmemek elde deıl. AYRICA LAG GRUPTAKI HERKESE GELMISTIR KLANDAN SORDUGUMUZDA KIMSEDE LAG OLMAMIS BUNU NASIL ACIKLICAKSIN HEPIMIZIN MI INTERNET HIZI DUSUKTU. Az mantıklı dusun 6 kısı 4 farklı sehırde yasıyo dıkkatını cekerım.
Darknessxheart & Darknessxbody
Ayrıca bu yonetım dusuncelerımıze we soledıklerımıze ne kadar deger werdıgını gostermektedır. Yonetıme karsı gelene Char Banlamak Adalet bu mudur?
Bu oyun için verdiğim zamana, harcanan paralara yazıklar olsun...bir iş yapıyosanız ya alt yapısını düzgün kurun ya da hiç bulasmayın...burda o kadar kişinin emeğiyle, zamanıyla oynuyosunuz.. özellikle gece giriyonuz grup bölgelerine fazla lag olmaz diye ama yine aynı yine aynı..dicek baska söz yok ulas kardeşimin dediği gibi HELAL OLSUN TESEKKURLER....
Darknessxsecret & Darknessxgizli
Annesinden dayak yediği halde yine de 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur; AŞK
Esadullah yazdı:Selamlar,Darknessxcaptain yazdı:Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.
Tabi şimdi İKV yönetimi suçlu oldu demi? Grup bölgeleri gelirken, Şah Eserler gelirken herkes İKV yönetimini tebrik ederdi. Ayrıca Lagın olmasını İKV yönetimi hiç istermi ki bi sorarmısın?
Lagın oluşması sadece İKV'den etkilenmesinden kaynaklanmıyor. Sizin İnternet Bağlantısınızdanda etkilenebilir!
# Adamın internet hızı düşüktür, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın efsunu yoktur OOK kesemez, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın hesab bilgileri çalınır, suçlu İKV Yönetimi
Peki soruyorum sizlere, sizin hiç suçunuz yok mu?
ewt var bizim hala tek sucumuz bu oyunu oynamak ve hala bu oyuna para yatırmak
Darknessxsecret & Darknessxgizli
SCaRyx 11 kardesım sole bısey war Junon 0(sıfır) canla kactıgında klandan sorduk hıc kımsede lag olmamıs sadece bız 6 kısıde olmus bunu acıklamalarını ıstıyoruz bız Neden Bız? Neden oyundakı herkes normal bı sekılde oyununu oynadı da bız Junun un canını 0 (sıfır) yaptıgımızda Lag oluyo we sadece bıze Lag oluyo?????
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
bir tek donma olayını ben yasasam ger neyse 6 kişi biriden dondu . Skypeden konusuyoruz noluo fln derken yerdeyiz. Sen benim yazdıgım mesajı iyi okumamıssın. Zaten bu konuya bi yönetici basksın istiyoruz. Sen en iyisi cvp verem bu konuya bida. Baska konulara deginmişsin. Burdaki tema baska.Esadullah yazdı:Selamlar,Darknessxcaptain yazdı:Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.
Tabi şimdi İKV yönetimi suçlu oldu demi? Grup bölgeleri gelirken, Şah Eserler gelirken herkes İKV yönetimini tebrik ederdi. Ayrıca Lagın olmasını İKV yönetimi hiç istermi ki bi sorarmısın?
Lagın oluşması sadece İKV'den etkilenmesinden kaynaklanmıyor. Sizin İnternet Bağlantısınızdanda etkilenebilir!
# Adamın internet hızı düşüktür, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın efsunu yoktur OOK kesemez, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın hesab bilgileri çalınır, suçlu İKV Yönetimi
Peki soruyorum sizlere, sizin hiç suçunuz yok mu?

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar bence durumu ikvdesteğe anlatın forumda göremeyebiliyorlar görseler de cevap yazamıyorlar.6 nız birden uygun bir dille mesaj atın BELKİ bir ilgilenen çıkar.Geçmiş olsun ayrıca üzüldüm ...
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Tesekkurler kardesim aslında bu sinirle aklımıza pek gelmemişti bu.GodfreyxSpider07 yazdı:Arkadaşlar bence durumu ikvdesteğe anlatın forumda göremeyebiliyorlar görseler de cevap yazamıyorlar.6 nız birden uygun bir dille mesaj atın BELKİ bir ilgilenen çıkar.Geçmiş olsun ayrıca üzüldüm ...
Ayrıca bizden destegini esirgemeyen tum arkadaşlara teşekkür ederim loncam adına.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Selamlar,gececixx yazdı:Esadullah kardesım sunu sormak ıstıyom sana bu Lag nıe junonun canı 0 (sıfır) oldugunda gelıyo? yaklasık 3 saatte Junona geldık we hıc lagda yoktu? Ayrıca bundan 4 5 gun oncede bır cok kısı oyundan atıldı kımı sıgınaktaydı kımı mıgrattaydı bunca emege yazık deıl mı ? gunlerce maden topluyoruz ıksır uretıyoruz we bunları yaparken eglenıyoruz ama Junon 0 (sıfır) canla Lag yuzunden kacınca delırmemek elde deıl. AYRICA LAG GRUPTAKI HERKESE GELMISTIR KLANDAN SORDUGUMUZDA KIMSEDE LAG OLMAMIS BUNU NASIL ACIKLICAKSIN HEPIMIZIN MI INTERNET HIZI DUSUKTU. Az mantıklı dusun 6 kısı 4 farklı sehırde yasıyo dıkkatını cekerım.
Söylediğiniz şey talihsizliktir, lag falan değildir. İnanın DEV Ana ve Solucan'ı kestiğimizdede benim başımdan böyle bir olay geçti.
Oyun içerisinde yaşanan hata ve talihsizlikleri normal karşılamak gerek. Bu tür olaylar sadece İKV'de değil diğer MMORPG Online oyunlarındada karşılanıyor. Örneğin; Metin2 yang parası satın alındığında para eksikliği veya parayı harcayamama (para var gösteriyor ama alış-veriş yapılamıyor).
Ayrıca item, maden vs. gibi kaybolma olayı olsa yöneticilerin ellerinden birşeyler gelebilirdi fakat görev üzerinde yaşanan bu tür olaylar yönetimden kaynaklanmaz. Sizler yinede geniş bir bilgi almak için /İKVDestek'ten bildirmeyi deneyin.
İyi forumlar,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Şimdi grup bolgeleri geldi geleli oyudan surekli donmalar yasanması. Bunu sunucuda bir çok kişinin yasaması talihsizlkmi lagdan baska birseyden bahsediyorum suan. Şimdi sen m2 oyunundan bahsetmişsinde bende sana baska oyun ismi veririm boyle birşeyden eser bulamazsın. Burda yazmanın br anlamı yok tabi baska oyunu sonucta oynadıgımız oyun İKV. 1 tek kişinin basına gelse bu sorun etmeyiz. Ki zaten diğerleri öldürürler Junonu. Şu konuda haklısın destege basvurmamız gerekiyor onu yapacağız zaten.