Arkadaşlar oyunu beta dan beri oynuyorum arada sırada bıraksam da oyunu çok seviyorum.
Ama ben hiçbir zaman Eminönü nün tenha olduğunu nerdeyse görmedim.
Bir güncellemelerden sonra görüyordum şimdi oyuna giriyordum ve giriş sahnesini görünce için acıdı her yerde TENHA yazıyor.
Ben istiyorum benim karakterim bloklanmamasına rağmen diğer suçlu ve suçsuzları ayırıp oyuna tekrar geri dönderilmelerini istiyorum kaybeden biz değil İKV oluyor LÜTFEN...!
Bilenler gonzalohiguain ve ya xxxterminatorxxx olarak da bilebilir...
BETA KULLANICISIYIM İÇİM YANIYOR
BETA KULLANICISIYIM İÇİM YANIYOR
http://s16.gladiatus.net/game/c.php?uid=28258
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen
Re: BETA KULLANICISIYIM İÇİM YANIYOR
İÇTEN KATILIYORUZ DOSTUM...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

Arkadaşlar beni tanıyan tanır bende beta zamanında oynadım büyücüm var dı ismini tam hatıramıyorum ama broken vardi isimde
sonra Codemasder var çok çarım var ve birer birere çalınıyor oynama hevesim kalmadı bi çözüm olsada çarlar gitmese bu şekilde olursa 1 yıl sınra oyunda sunucular kapalı bile yazar millet oyunu bırakıyo bi çar DEVlathander :twisted:
sonra Codemasder var çok çarım var ve birer birere çalınıyor oynama hevesim kalmadı bi çözüm olsada çarlar gitmese bu şekilde olursa 1 yıl sınra oyunda sunucular kapalı bile yazar millet oyunu bırakıyo bi çar DEVlathander :twisted:

İlk Photoshop Çalışmamda İmzamı Yaptım Güzelmi ?
içiniz miçiniz yanmasın her yer tenha ve tenha sunucuya giriyorum böyle kalabalık görmedim şimdi ise her yer kalabalık ama eminönünün çok kalabalık olması gerekliydi 
İmzam yok benim.
arkadaşlar o yalan aslında hepsinde kalabalık yazıo otomatiğe baglamıslar bi plussız charla girmeyi deneyin almıyor...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ben de katılıyorum hatırlıyorumda sunucu dolu dıye oyuna gıremıyodum dsecret96 yazdı:İÇTEN KATILIYORUZ DOSTUM...

†ıк! †ıк! †ıк! кiм! 0σ! ( - ßђєи! - λSк! ) ßi! Sq†iя! qi†! γђλ!

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
BİZDE Bİ ZAMANALAR BETAYDIK ÇARIMIZ ÇALINDI 1 AY OYNAMADIK PES ETMEDİK BETALIK DEVRİ BİTİNCE NORTMAL ÇAR AÇTIM ODA ÇALINDI 1 AY ÖNCE ÖMÜRİBO ÇARA Bİ GİRDİM ÇAR BOMBOŞ TTNET İ ARADIM ÇARINIZ SOBEE YE AKTARILMIŞTIR YILMADIM THEUDNERTAKER AÇTIM HALA DEVAM EDİYORUM BUMU BENİM HAKKIM YÖNETİCİLER ?
FARKIMIZ VE TARZIMIZHATAYLI OLMAMIZ YA KAN KUSTURURUZYA KAN KUSTURURUZ LAN
FARKIMIZ VE TARZIMIZHATAYLI OLMAMIZ YA KAN KUSTURURUZYA KAN KUSTURURUZ LAN