Elementlerle yatırdığım max ezmeler (Bonzai , Ömürxxveysel)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rpgxgokhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Elementlerle yatırdığım max ezmeler (Bonzai , Ömürxxveysel)

Mesaj gönderen rpgxgokhan »

Arkadaşlar geçen gün bölgede elemtnler çöp oldu felan dediler... Bende dedim elemntleri satım herkes 1m etmez dedi :D Bende piyasa yükselcek inadına 6m dedim felan... Sonra yanımda ezmenin teki Hançerxprens 40 lvl adam gelmiş dioki onlar para etmez felan... Adama diom sanane kes sesini... Adam hala ötüyo bölgeye yazdım... 40 Lvl adamsın sonra! Bi kaç ezme savundu bonzai ömür veysel vs. vs. Sonra işi uzattılar ws davası açıldı :D Ömürxxveysel adam 45 lvl full maxım keserim felan dedi iyi dedim eyw :D Sonra geçtik adaya felan...Veyselle 3 el vs. attık... İlkinde yattım çünkü yeteneklerde geç kaldım...O 2 Sinide kullandı ben sonra kullandım pc kastı durdurma ziyan oldu... Sonra kalktım 2 el daha yaptık tekinde kesdim... Diyerinde kalktı geldi normalde 3. el olmucaktı geldi 2 skil ERKEN kullandı Normalde ben dalmıodum kesim bari dedim gene yattı... Sonra hançerle ws attık :D Oda kalktı gelio... Ezmecik :D Hançer zaten 40 lvl en başında konuşmucaktı... Elle ayakla 300 400 çaka çaka sonunda bi balyoz taktım o kdr... Sonra dinleniodum canım 30 oldu... Ömürxxveysel kendine yediremedi yenilmeyi :D

YAZIK İTEMLERİNE GÜVENİODU ACIDIM ŞİMDİ :D

ELEMENT ADAMA KESİLDİ :D

Sonra öldüm tekrar gidiodum adanın başına Bonzai eziği sıraya geçti... Gelirken tazılar bana dalıo Yıldızlar kafamda üşüşüo :D Adamda depar atmış gelio durdurmada atamıom ondan... Ondan sonra Canını 50 yaptım :D Yattım ama zaten geç daldım ve tazılarda vurmama izin vermiodu...

İŞTE BÜYÜK LOKMA YİYCEN AMA BÜYÜK KONUŞMUCAKSIN!

SEN BANA ELEMENTLER ÇÖP DERSEN! BENDE SON DAMLASINA KADAR İMKANLARIMLA HER TÜRLÜ WS ATARIM!

BELKİ ŞUAN GEÇİNİYOLARDIR GÖKHANI KESTİK FELAN DİE :D Bonzai zaten adam gibi ws yemedi :D Sonra meteorda yakalım Bonzai yi 2 skil attım canı 70... Kaçtı tabi göya yazı yazıo :D Sonra biri geldi lodos 2 kişi oldular geldi ezme...
HER NEYSE UZUN Bİ YAZI OLDU AMA ÖĞRENDİKLERİMİZ ŞUNLAR!

BÜYÜK KONUŞMUCAKSIN! YERİ GELİR ELEMNTLER ÇÖP OLDUĞU GİBİ YENİ GELECEK SÜRÜMLERDEDE MAXLAR ÇÖP OLABİLİR!

O YÜZDEN ŞİMDİ HER NEYSE 1M ETMEZ DEDİĞİNİZ İTEMLERLE ! EŞİT OLMAYAN ŞARTLARDA DAHİ KESİLDİNİZ! KONUŞMAK HİÇ DEĞİL HADDİNİZ!

[[CİDDİ OLAN BAŞARIR]] :geek:

RPGXGÖKHAN [[BEN YAŞADIKÇA SİZ ÇILDIRACAKSINIZ]]
durdurma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Elementlerle yatırdığım max ezmeler (Bonzai , Ömürxxveysel)

Mesaj gönderen durdurma »

Doğru demişsin CİDDİ OLAN BAŞARIR ;) Neyse iyi ama elementleri değiştirmeye başla bence :D Zaten köşk o isimlerden şikayetçi sallama sen onları ;)

Ömürxx lerde kendini lonca sanıo takma kardeşim! Tebrik etceklerine laf ediolar...

Başarılar...
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Elemntler Kesinlikle Çöp Değildir İlerde Çok İşinize Yariyacak. İşe Yaramasa Kenan Gücü Eşyalar Çıkmazdı. Bence Elemntler İlerde İşe Yarıyacak.
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
durdurma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

LosTT yazdı:Elemntler Kesinlikle Çöp Değildir İlerde Çok İşinize Yariyacak. İşe Yaramasa Kenan Gücü Eşyalar Çıkmazdı. Bence Elemntler İlerde İşe Yarıyacak.
Aynen katılıyorum!
durdurma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

LosTT yazdı:Elemntler Kesinlikle Çöp Değildir İlerde Çok İşinize Yariyacak. İşe Yaramasa Kenan Gücü Eşyalar Çıkmazdı. Bence Elemntler İlerde İşe Yarıyacak.
Şuan yaramıo ama ondan değştirsin
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

şuan tek şekilde işe yarar o da tankcı olursanız işe yarar
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön