Her neyse konu başka yerlere uzadı
Konu kilit pls
MyKons ( Konsantrasyon ) WS " BEN " .. (: İçeri !
Re: MyKons ( Konsantrasyon ) WS " BEN " .. (: İçeri !
item olmadıgında 6 bin vuruyorsa item oldugunda 20 bini geçmesi lasım galiba ki bu imkansız ..berkan587 yazdı:Direnç kırma + ateşle büyük ihtimal itemsiz 3000 civarı vuruyor 3 kat etki sürekli olduğundan , fakat 3 kat etki
gelmesse direnç kırma ile 1500 civarı vuruyor , kritik geldiği zaman itemsiz 6 bini buluyor, 30 lwlde
iteme para vermemeyi isteyenler sadece şunu diyorum ' ÇEMBERCİ ' Olun
38 lwlde ve ya 39 lwlde ruh çalanlarda kasılacaksan çemberci olmanı önermem ..

- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Direnç kırma olmadan nasıl vurayım OGÜNCÜMMykonS yazdı:Ben çember hiç kullanmadım ama her neyse
Direnç kırma olmadan vursana 5300Selmancım
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
MykonS yazdı:item olmadıgında 6 bin vuruyorsa item oldugunda 20 bini geçmesi lasım galiba ki bu imkansız ..berkan587 yazdı:Direnç kırma + ateşle büyük ihtimal itemsiz 3000 civarı vuruyor 3 kat etki sürekli olduğundan , fakat 3 kat etki
gelmesse direnç kırma ile 1500 civarı vuruyor , kritik geldiği zaman itemsiz 6 bini buluyor, 30 lwlde
38 lwlde ve ya 39 lwlde ruh çalanlarda kasılacaksan çemberci olmanı önermem ..
İtemlerle kritik 8 bin 9 bin vuruyor
Doğru sölüosun krdş katılıyorum komet merline para dökceğine çemberci ol daha iyi ztn 5 lwlde bir yetenek sıfırlanıo kasıp sonra napıosan yaparsınberkan587 yazdı:Direnç kırma + ateşle büyük ihtimal itemsiz 3000 civarı vuruyor 3 kat etki sürekli olduğundan , fakat 3 kat etki
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS