Onlar da bozuldu artık ben eskiden iyilerdi diyorum zaten ..xFirelifex yazdı:Salak lafı bile çok mu kötüydü?Bunların hiçbirini tanımıyorum ama birkaç hafta önce topaz çektiğimde BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ yanıma geldi ve bana "Yürü git burdan." dedi.rapper yazdı:Yok kardeş onlar gibisini bulmak çok zor artık beta dönemlerinde oynayanlar bilirler şimdi olan kötü olayların hırsızlıktır küfürdür hiçbiri yoktu o zamanlar salak lafı bile çok kötüydü !!
Onları hatırlamak lazım maziyi hatırlamak için ..
OnLarı Unuttuk Mu ?
Re: OnLarı Unuttuk Mu ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
MaNİaCjNd oyunda diye biliyorum ben. Hatta herkes ona pm atıyordu beta çar mı açıyorsun açığı bize de öğret diye. :mrgreen: En sonunda bölgeden ard arda yazdı 29 seviye zamanından kalma bu pm atmayın diye. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- MaNiaCjnd
- Salgın Koruyucusu
SAolun Teşekkürler Arkadaşlar,Artık Charlarımızıda Şimdi Açtığımızı Zannediyorlar
ben özellikle betadan RADİKAL'i çok özledim oyunun yeni açıldığı dönemleri keşke Sizlerde yaşasaydınız O zaman oyunun Hırs Yapılmadığını ve dostluğun muhabbetin ön planda olduğunu sizlerde görürdünüz,Hırsızlık olaylarıda 1 veya 2 hırsız vardı,Şunu Söylemek isterim İnsanlar Nasıl Ademoğlundan geliyorsa ikv hırsızlarının soyuda HANRY'den Geliyor
Ben ve benim arkadaşlarım hala oyundayız (gölge haramileri) konu için Teşekkürler 
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
MaNiaCjnd yazdı:SAolun Teşekkürler Arkadaşlar,Artık Charlarımızıda Şimdi Açtığımızı Zannediyorlarben özellikle betadan RADİKAL'i çok özledim oyunun yeni açıldığı dönemleri keşke Sizlerde yaşasaydınız O zaman oyunun Hırs Yapılmadığını ve dostluğun muhabbetin ön planda olduğunu sizlerde görürdünüz,Hırsızlık olaylarıda 1 veya 2 hırsız vardı,Şunu Söylemek isterim İnsanlar Nasıl Ademoğlundan geliyorsa ikv hırsızlarının soyuda HANRY'den Geliyor
Ben ve benim arkadaşlarım hala oyundayız (gölge haramileri) konu için Teşekkürler
HANRY i hatırlıorum adam harbi hırsızdı HırsızKral Lakabı olsaydı iyi olurdu
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- basar2626