Senfony ismi ile 1 lvl olarak sıfırdan açtım ve 49 seviyeye kastım.
hatta fan-art ödülleri açıklandığında bu yeni çar daha 39 leveldi
o düşük level halini gören de var bilen de
bi operasyon yok yani
Senfony yazdı:Ben yeni çarımı (yani erkek büyücü olarak)
bi operasyon yok yani
Kulaktan dolma bilgilerle gelip buraya millete çomak sokarsanız çomak dönüp dolaşıp size girerSenfony yazdı:Ben yeni çarımı (yani erkek büyücü olarak)
bi operasyon yok yani
allahım yarabbım ya abım dedım kucuk kardesım değil ben ona isteğimi yaptırımangelona yazdı:Yakuza yazdı:bu konuyla pek alakası olmasada bende bu oyunu yonetıcılerın ve gm lerın bilgisizce blok atması yüzünden oyunu oynayamıyorum boyle giderse oyuncu kalmaz oyunda torpillilerde kendı baslarına oynarlar 3 aylık da plus almısdım alır almaz çar blok yedı baska bi sunucuda oylesıne takılıyorum plus bitince daha girmicem oyuna Allah belasını versın tüm ikv ekibinin
Abimin hırsızlık yapmasına izin vermicektin.O senin hatan gmlerin deqil
Sana torpil yaptırdın diyenlere bile insancıl bir şekilde güzellikle anlattın ya bunu helal olsun.Senfony yazdı:Ben yeni çarımı (yani erkek büyücü olarak)
bi operasyon yok yani
sebepsiz99 yazdı:melodrama44 yazdı:ilk zırh dadaşkente düşmeden önce herhalde 4-5 zırh teşkilatda düşmüştü. konu açarken lütfen araştırında açın.
İlk şifacı Zırhı Paşaxfatihe Kornişona Ve Başka Birkaç Kişiye Daha Düşmüştü Ama Arkadaşıımız Şunu Demek İstiyor ?
100'Lerce Oyuncu Varken Neden İlk Büyücü Zırhı DADASKENT'E Düşüyor... Dikkatli Oku Biraz
cem abi lafı yerine koydun tebrik ederim.Senfony yazdı:Ben yeni çarımı (yani erkek büyücü olarak)
bi operasyon yok yani