TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN
Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
-
- Acemi Savaşçı
Re: TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN
onca verilen emege yazık tabikide oyun da lag sorunu hep var ama sabahın köründe lag olmasıı cok acayip biraz ilgilenilse su oyunla böyle şeyler olmayacak arkadaslarımızın gösterdgi caba onca saaat oyunda gösterdikleri emek hepsi boşa gitti peki bunun sorumlusu kim hiç kimse mii....
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Darknessxcaptain yazdı:Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.
++
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Geçmiş Olsun Ulaş Kardeşim sana hak veriyor böyle bir durumda çıldırmama elbet elde deil ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Darknessxcaptain yazdı:Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.
TAM DESTEK++++++++++++

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Bişeyi Belirtmek İsterim Benim Bilgisayarım Nedense Hiç Kasmıyor.Lag Denilen Bir Sorunda Yok..
Ama Sana Hak veriyorum CaPTain.. Tam DesTek.
Ama Sana Hak veriyorum CaPTain.. Tam DesTek.
Selamlar,Darknessxcaptain yazdı:Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.
Tabi şimdi İKV yönetimi suçlu oldu demi? Grup bölgeleri gelirken, Şah Eserler gelirken herkes İKV yönetimini tebrik ederdi. Ayrıca Lagın olmasını İKV yönetimi hiç istermi ki bi sorarmısın?
Lagın oluşması sadece İKV'den etkilenmesinden kaynaklanmıyor. Sizin İnternet Bağlantısınızdanda etkilenebilir!
# Adamın internet hızı düşüktür, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın efsunu yoktur OOK kesemez, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın hesab bilgileri çalınır, suçlu İKV Yönetimi
Peki soruyorum sizlere, sizin hiç suçunuz yok mu?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Aynı Anda 6 Kişi birden düştü diyor
Kesin Bu adamların bilgisayarından kaynaklanıyordur değil mi ?
Kesin Bu adamların bilgisayarından kaynaklanıyordur değil mi ?

- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İnferno Team
Herkese geçmiş olsun. Şu lag 10 saniye geç gelseymiş junon ölecekmiş ama bahtsızlık işte
Lag ile yönetimin bir alakası yok. İşin ucu serverdan başlar, ODTÜ'deki merkeze kadar dayanır. (Geçen günlerdeki genel lag sorunu sadece serverle alakalıydı. Bunu kastetmiyorum.)
Kısacası günde 10-15 defa bu tarzda olan lagların çözümü maalesef yok. Bu normal websitelerinde dolanırken de olur ama siz farkedemezsiniz.
Lag ile yönetimin bir alakası yok. İşin ucu serverdan başlar, ODTÜ'deki merkeze kadar dayanır. (Geçen günlerdeki genel lag sorunu sadece serverle alakalıydı. Bunu kastetmiyorum.)
Kısacası günde 10-15 defa bu tarzda olan lagların çözümü maalesef yok. Bu normal websitelerinde dolanırken de olur ama siz farkedemezsiniz.
Dostum sonuna akdar arkandayım.Daha önce bende böyle bir konu açtım adminler hemen konumu sildiler.Ama sana hak veriyorum aynı şey banada oluyor.İnternet hızım süper pc de oyunu kaldırıyo sistem gereksinimleri uygun ama atıyo
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez