TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Darknessxmika
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN

Mesaj gönderen Darknessxmika »

onca verilen emege yazık tabikide oyun da lag sorunu hep var ama sabahın köründe lag olmasıı cok acayip biraz ilgilenilse su oyunla böyle şeyler olmayacak arkadaslarımızın gösterdgi caba onca saaat oyunda gösterdikleri emek hepsi boşa gitti peki bunun sorumlusu kim hiç kimse mii....
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Darknessxcaptain yazdı:Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.

++
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Geçmiş Olsun Ulaş Kardeşim sana hak veriyor böyle bir durumda çıldırmama elbet elde deil ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

Darknessxcaptain yazdı:Çok tesekkur ederiz sizlere Tılsımdaki Darkness Loncası olarak. Çünkü Junon 0 candayken 10 sn butun gruba gelen LAG sonucunda butun grubumuz yattı. Sizleri tebrik ediyorum hariki bi oyun yapıyorsunuz. Grup bolgeleri geldi geleli lagdan gecilmez oldu oyunda 3-5 sn arası donmalar gereksiz kopmalar yasıyoruz. Su gune kdar bişi demedik ama artık yeter. Bu topluluk her ay gunu geldiignde plusını alıyorya o parlar hepinize haram olsun. Bizim gunlerce iksir için harcadığımız vakit haram olsun. Bu kadar terbiyesizlikte olmaz. Azcık icraat yapın. Egerki bu mesajımdan sonra beni diğer banladıgnız uyeler gibi banlarsanız hiç sorun deil. Bu gidişle zaten 20 kişilik bir lonca oyunu bırakacak. TESEKKURLER İKV HELAL OLSUN.

TAM DESTEK++++++++++++
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

Bişeyi Belirtmek İsterim Benim Bilgisayarım Nedense Hiç Kasmıyor.Lag Denilen Bir Sorunda Yok..

Ama Sana Hak veriyorum CaPTain.. Tam DesTek.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Tabi şimdi İKV yönetimi suçlu oldu demi? Grup bölgeleri gelirken, Şah Eserler gelirken herkes İKV yönetimini tebrik ederdi. Ayrıca Lagın olmasını İKV yönetimi hiç istermi ki bi sorarmısın?

Lagın oluşması sadece İKV'den etkilenmesinden kaynaklanmıyor. Sizin İnternet Bağlantısınızdanda etkilenebilir!

# Adamın internet hızı düşüktür, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın efsunu yoktur OOK kesemez, suçlu İKV Yönetimi
# Adamın hesab bilgileri çalınır, suçlu İKV Yönetimi

Peki soruyorum sizlere, sizin hiç suçunuz yok mu?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Aynı Anda 6 Kişi birden düştü diyor

Kesin Bu adamların bilgisayarından kaynaklanıyordur değil mi ?
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Herkese geçmiş olsun. Şu lag 10 saniye geç gelseymiş junon ölecekmiş ama bahtsızlık işte

Lag ile yönetimin bir alakası yok. İşin ucu serverdan başlar, ODTÜ'deki merkeze kadar dayanır. (Geçen günlerdeki genel lag sorunu sadece serverle alakalıydı. Bunu kastetmiyorum.)
Kısacası günde 10-15 defa bu tarzda olan lagların çözümü maalesef yok. Bu normal websitelerinde dolanırken de olur ama siz farkedemezsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Dostum sonuna akdar arkandayım.Daha önce bende böyle bir konu açtım adminler hemen konumu sildiler.Ama sana hak veriyorum aynı şey banada oluyor.İnternet hızım süper pc de oyunu kaldırıyo sistem gereksinimleri uygun ama atıyo
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön