Kadim Hidra Organizasyonu ( Kurt Loncası )
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra Organizasyonu ( Kurt Loncası )
olaylar oyle gelıstı zaten toplulukla gıdelım grup kurmasak da vurup yaptırırız dedıler ama 3 5 capulcu berbat ettı ortalıgı

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Geçmiş Olsun ya Yine yaptılar ha yapacaklarını :S

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
kurtreis yazdı:Bir aksilik çıkmassa bende ki teknik hata 30 dk kadar halolunucak ve sorunsuz olarak Organizasyona başlayacağız ...
Organizasyona katılan arkadaşlardan bazı ricalarım var bunlar
1 . Organizasyon süresince herkes grup liderinin komutasında olsun ve grup liderleri kendi gruplarının Organizasyonun sonun kadar sorunsuz görevlerini gerçekleştirmelerini sağlamalarını rica ediyoruz
2 . Organizasyon sresince gereksiz diyalogların olmamasını rica ediyoruz ancak bu şekilde Organizasyonu rahat bir şekilde gerçekleştirebiliriz
3 . Zar atıldıktan sonra grup liderleri sıralarını iyice ezberkesinnler ve gruplarına bildirsinler sürekli biz kaçınsı sıradayız sıra bize ne zaman gelice gibi sorular yönlendirerek dikaktimizin daıtılmaması iyi olucaktır
Organizasyona katılan arkadaşlalr yanlarına tank için kudret iksiri ve drenç ateş iksirler almaları rica olunur ...
Arkadaşlar bir düzenlenen bu tür büyük Organizasyonlarda başarının elde edilebilmesi için gereken ikazlardır bunlar katılımcılar bu ikazlara uymazlarsa biz organizatör olarak hiç birşey yapamayız neden yapamayız ?
çünkü bu organizasyon ufak bir kitleyi deil tüm TILSIM sunucusuna yardım etmeyi hedefleyen bir organizasyon 5-10 kişiyleyle yapılmıyor 100 - 150 kişiyi bulan belki daha fazla katılıma ulaşmış bir organizasyonda her bir bireyin vazifesi vardır bunlardan ilki bizim uyarılarımıza uymaktır şu yukarıda gördüğünüz uyarılar Organizasyonun başarıyla sonuçlanmasını sağlıycak uyarılardır neden mi ?
[/color]1 . Organizasyon süresince herkes grup liderinin komutasında olsun ve grup liderleri kendi gruplarının Organizasyonun sonun kadar sorunsuz görevlerini gerçekleştirmelerini sağlamalarını rica ediyoruz
Organizasyonda katılımcılar kurulmuş olan bir grupta yer alırlar görevleri sınıflarına göre deişir ama herkes görevini bilmektedir bilmeyenlerede biz tekrardan anlatıyoruz zaten bu katılımcılar grup liderlerinni talimatına göre hareket etmelidierler biz tüm katılımcıların hepsi ile ayrı ayrı ilgilenemeyiz bunun için grup liderleri ile dialog halinde oluruz bizim dikkatimizin dağılmaması için gruptaki katılımcıların direk bizimle deil grup lideri ile dialok halinde olması gerekir herkese ayrı ayrı cevap yetiştiremeyiz deil mi ...
2 . Organizasyon süresince gereksiz diyalogların olmamasını rica ediyoruz ancak bu şekilde Organizasyonu rahat bir şekilde gerçekleştirebiliriz
Organizasyon için toplanılmaya başlanıldığı andan itibaren katılımcılar klan bölge yada söyle rol yap kanalını ellerinden geldiği kadar az kullanmalılar gerekli iletişimlerini grup liderleri ile grup kanalı yada fısıltı kanalından halletmeliler hızla akan yazışma kanalı kargaşadan başka birşeye yaramıycaktır bu bilinmeli ve bizim Organizasyonu rahat bir şekilde yürütebilmemiz için yazışma kanalını gereksiz kirletmemeleri gerekir ...
3 . Zar atıldıktan sonra grup liderleri sıralarını iyice ezberlesinler ve gruplarına bildirsinler sürekli biz kaçınsı sıradayız sıra bize ne zaman gelice gibi sorular yönlendirerek dikatimizin dağıtılmaması iyi olucaktır
Sıra belirlemek için zar atılır bunuda tüm grup liderleri toplanıp hep bir arada yaparlar herkes kendi attığı zarıda dierlerin attığı zarıda görür bizde bu sıralamayı not eder sırası gelene durumu bildiririz ki kendisinnide zaten bilmesi gerekir adil olması için biz sadece sıraları not eder bozulmamasını sağlarız herkes birlikte zar atmış iken neden tüm katılımcılar ( grup liderleri ve grup üyeleri ) bana tek tek sıra soruyorlar ? belirlenmiş olan bir sıralama olduğu halde neden bir çok katılımcı sırasını hiçe sayıp ilk vurmaya çalışıyor ? bu tür davranışlar bizleri yıpratmaktan başka bir zarar vermezken tüm katılımcıların görevinin olmamasına sebep olmuyor mu ? şimdiye kadar düzenleldiğimiz onlarca bu tür Organizasyonda bu tür aç gözlü ve benzil zihniyetlere ne zaman müsamma gösterdi ki bundan sonra gösterelim yapılan bencillik ve aç gözlülük görevi olan katılımcılara zarar verdi bize deil biz görevimiz olduğu için orada deiliz yardım edebilmek için oradayız eğer yardım etmemizi istiyorsanız bu hususlarda dikkatli olmanız ve uymanız gerekmektedir ...
Sözüm Herkese deil bir çok aç gözlü bencil zihniyet olduğu kadar bir çokta anlayışlı uyumlu arkadaş katıldı organizasyona malesef ki ilk bahsettiğim şahıslar dierlerinede zarar verdi malesef Organizasyon aralıklarla devam edicek biraz farklı bir sistemde olucak Yeşil Hidra ve Kadim Hidra günleri farklı günlerde olucak bu gün ki Organizasyonun asıl hedefi Kadim Hidra olduğu Halde sadece benim not aldığım 12 grup yeşil Hidra grubu vardı zar atmaya gelememişler ve sornadan oluşmuş olanlardarıda hesaba katınca bu sayı 20 ye çıkıyor tabi bu sadece Yeşil Hidra gruplarının sayısı ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Malesef diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
İbo'nunda dediği gibi 3-5 çapulcu ziyan etti her şeyi.
İbo'nunda dediği gibi 3-5 çapulcu ziyan etti her şeyi.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
İsimleri Varmı Ellerinizde ya da hatırlayabildiğiniz bir kaç kişi

Artık nasıl yapalım ben de bilmiyorum, şaşırdım kaldım bu kadarını gerçekten beklemiyordum.
Kendini bilmez insanlarla dolmuş etrafımız ..!
Galiba bu işi gizli yürütmek gerekecek ancak gizli bir şekilde nasıl yardıma ihtiyacı olanlara ulaşabiliriz bununbir cevabı yok.
ops:
Bir forum doldurulsa ve bu forum Murat abiye gönderilse, kabul edilen kişilere kesim günü, yeri, saati verilse bunların dışında kimsenin kesimden haberi olmasa faydası olur mu acaba
Bu şekilde yavaş yavaş herkese yardımcı olunabilir belki.
Herkese İyi Forumlar...
Galiba bu işi gizli yürütmek gerekecek ancak gizli bir şekilde nasıl yardıma ihtiyacı olanlara ulaşabiliriz bununbir cevabı yok.
Bir forum doldurulsa ve bu forum Murat abiye gönderilse, kabul edilen kişilere kesim günü, yeri, saati verilse bunların dışında kimsenin kesimden haberi olmasa faydası olur mu acaba
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
bence de...Rescuer yazdı:Artık nasıl yapalım ben de bilmiyorum, şaşırdım kaldım bu kadarını gerçekten beklemiyordum.
Galiba bu işi gizli yürütmek gerekecek ancak gizli bir şekilde nasıl yardıma ihtiyacı olanlara ulaşabiliriz bununbir cevabı yok.ops:
Bir forum doldurulsa ve bu forum Murat abiye gönderilse, kabul edilen kişilere kesim günü, yeri, saati verilse bunların dışında kimsenin kesimden haberi olmasa faydası olur mu acabaBu şekilde yavaş yavaş herkese yardımcı olunabilir belki.
Herkese İyi Forumlar...
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Stylx loncası olarak biz elimizden gelen çabayı gösterdik. Reiisin bilgisi dahilinde 2 grup grup geldik bir grubun yeşili vardı diğer grubun sadece kadimi... İksirlerimiz ve yeteneklerimiz hazırdı fakat sizlerinde belirttiği gibi bazı kendini bilmez bencil insanların yüzünden görevleri yerine getiremedik... Yinede orda bulunup saygı çerçevesinde yeşil görevi yapılmış olan diğer arkadaşlar için Kurt Loncasına teşekkür ederiz bu organizasyonu düzenlediği için. İnşallah daha saygılı daha mantıklı adamlarla daha güzel görevler yapmak dileğiyle....(Umut)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
VAlla Murat KArdeşim ... Cidden Olayın Böle pervasız İnsanlar yüzünden Rencide edilmesi gercekteden üzücü Bir Durum..
Ne yazıkki ben İş tempomun Cok yogun Olması nedeniyle Destek Olamıyorum....
Ama AKlım Sizlrle bunu Bilmenizi İsterim...
İnşallah Ekibimle İşlerim azaldıgında olacagım....
Ne yazıkki ben İş tempomun Cok yogun Olması nedeniyle Destek Olamıyorum....
Ama AKlım Sizlrle bunu Bilmenizi İsterim...
İnşallah Ekibimle İşlerim azaldıgında olacagım....
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Bizi Dinleyen Sözümüze Değer Veren Çağırımızla Bizi Takip eden 200 Tane İnsan var ya
işte bu her şeyi açıklıyor gerisi fasa fiso
Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum
işte bu her şeyi açıklıyor gerisi fasa fiso
Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum