Kadim Hidra Organizasyonu ( Kurt Loncası )

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: Kadim Hidra Organizasyonu ( Kurt Loncası )

Mesaj gönderen kurtreis »

volkan yazdı:Oncelıkle herkese selamlar...

Meran sunucusundan katılıyorum.Sunucumuzda kadım organızasyonunu duzenleyen ve kesen ılk gruptanım...Guzel Dusunulmus bır plan fakat 90 49 tank svascısının 41 can ındırmesı zor olmaz mı acaba..??

Rahatsızlıgımdan oturu ozur dılıyorum.Iyı dıleklerımle ınsallah basarırsınız..

A.s kardeş sanıyorum ki bir yanlış anlaşılma var Organizasyonda 90 tane Tank saaşçı olmuycak 1 tane tank savaşçı olucak Defansifte gerisi Ofansifte saldırı durumunda olucaklar tabi kaç savaşçı kaç büyücü kaş şifa bu organizasyona katılır bilemeyiz ama katılım yeterli sayıda olucaktır ve canını indirmek sorunu pek olmuycaktır sanıyorum ki ya biz açıklamada bir yerde yanlış izah ettik yada sen yanlış anladın ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Reis Sanıyorsam o 90 diyerek 90 kat Daha fazla arttırıldı ya hasarı onu kastetmeye çalıştı
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
oceanss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oceanss »

tamam o zaman reis ne diyelim bu sefer olcak bu görev inanıorum
NICK:Furina
SERVER:Tılsım
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bende yanlış söyledim full tank'a 90 bin vuruyordu herhalde
kasaphasan06 yazdı:Reis Sanıyorsam o 90 diyerek 90 kat Daha fazla arttırıldı ya hasarı onu kastetmeye çalıştı
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Arkadaşlar pc mde PowerSaplı bozuldu bir arkadaşı aradım getiriyor yenisini saat 6 ya yetişir büyük ihtimalle ama bir sorun çıkması durumunda Organizasyon sekteye uğramaması için Kurt LOncası 2. Başkanı Kurtlarxfatiha ( Evladıfatiha - Berkay ) Organizasyonun başına geçicek benim Kurtreiis savaşçımla Tank görevni üstlenicek ama bu son çare ben yetişebiliceğimi sanıyorum ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Bir aksilik çıkmassa bende ki teknik hata 30 dk kadar halolunucak ve sorunsuz olarak Organizasyona başlayacağız ...

Organizasyona katılan arkadaşlardan bazı ricalarım var bunlar

Organizasyon süresince herkes grup liderinin komutasında olsun ve grup liderleri kendi gruplarının Organizasyonun sonun akdar sorunsuz görevlerini gerçekleştirmelerini sağlamalarını rica ediyoruz

Organizasyon sresince gereksiz diyalogların olmamasını rica ediyoruz ancak bu şekilde Organizasyonu rahat bir şekilde gerçekleştirebiliriz

Zar atıldıktan sonra grup liderleri sıralarını iyice ezberkesinnler ve gruplarına bildirsinler sürekli biz kaçınsı sıradayız sıra bize ne zaman gelice gibi sorular yönlendirerek dikaktimizin daıtılmaması iyi olucaktır

Organizasyona katılan arkadaşlalr yanlarına tank için kudret iksiri ve drenç ateş iksirler almaları rica olunur ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Kadım organizasyonu malesef istenildiği gibi sonuçlanamadı.. eminim ki organizasyona katılanların büyük bir çoğunluğu bu göreve forumdan bilgi alarak katılmadı ve yine eminim ki herkezde bilinçsizlik ve bencillik hat saffadaydı... grupların birbirlerini tanımasını bırakın aynı gruptaki kişler birbirinden habersizdi... dedikki zar atılacak herkez kenarıda bekleyecek sırası gelen grup vuracak Kurtrais tank olarak belli süre üzerinde tutacak zamanı gelince herkez kesicek... bu arada tüm şifalar Kurtreisse şifa vericek... ama daha görev grubu yeşile vurmadan 5 kişiyi ayağı kaldırdım... sebebi yeşille oyun oynayan bi kaç kendini bilmez yüzünden... sinirim bozuldu... belkide 4.5. kesecekken daha 2 kere kestik.. bölgeden hoş olmayacak şekilde konuştum.. çünkü insan gibi konuştuğumda bişeyler kazanamadım... kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa özür dilerim... ama kıyamet kadar kalabalıktık... ama boş bi kalabalıktı biraz.. dediğim gibi bilinçsiz ve bencilll ... bu arada reis bşiler yazmış okudunuz mu bilmem... yanında kudret iksiri yada ateş direnç iksiri getiren varmıydı acaba Tank grubundan başka varsa gelsin buraya yazsın biz bilinçli geldik olmadı görevimiz diye... neyse umarım daha organize bi görev bilinci olan arkadaşlarla yaparız görevleri... Benim Fikrim görevlerin olmamasında Kurtreisin atladığı bir nokta yok... sadece bilinçli grup liderler gruplarını düzenli tutabilselerdi kadım da kesilirdi yeşilde... dikkatimi çeken birşeyi yazmadan geçemeyeceğil Stlx loncası üyeleri gerektiği gibi grupları belirli bi bölgede oturdu ve grup liderlerini talimatlarını bekledi.... onlarca gruptan sadece bunu görebildim... onlara burdan tşk ederim...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Reis zar olayında serefsızlık yapıyorlar bazıları haberın olsun grupda 2 kısı zar atıyor ve kım daha fazla atarsa yada soyle soyleyım grupdan kım yuksek attıysa onun sırasına yerlesıyorlar grup lıderı yuksek atan kısıyı lıder olarak gosterıyor

ve organızasyona katılan serefsızler eger soz dınlemezlerse ne bu gorev olur ne de baska gorevlerde yardım edılır
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

gruplar hidranın bulunduğu yerde öbek öbek otturacaklardı ve grup lideri değil grup liderinin seçtiği ve grubundan çıkarttığı bir kişi zar atacaktı... örsde zar atılınca. 10 grup varsa 25 zar saydım ben... insanların içinde olmalı gerçi Kurtreis ne yapsın o da herkezi kendisi gibi biliyor insanların iççindeki fesatı kimse bilemez..... ama gruplar dağınık durmayacaktı bu kesin... adam gerupsuz geldi bi ihtimal vururum görevim olur diye ne şifası var ne iksiri vur kaç yapa yapa herkezin sinirini oynattılar.....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

kusura bakmayın agır konustum ama gercekten hak eden cok adam var bız oraya kendımız ıcın gıtmedık gerektıgınde yanına adam bulamayanlar ıcın gıttık

anlasılan su kı herkez bu gorevı kendı kafasına gore yapılabılecek gorevlerden sanıyorlar o zaman bızım organızasyonumuzdan yararlanmasınlar kı bızde yardıma ıhtıyacı olanlara tam destek olalım

gercekten emegı gecenlerın elıne saglık tekrar denemelerde sızlerıde beklıyoruz
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****

“Genel Sohbet” sayfasına dön