Beyler kusura Bakmayın İstifamı Veriyorum...
Beyler Sebebi ; Arkadaşlar Loncada çok geri kaldım bunun sebebi başta olarak İtem Sıkıntısı Çarada Fazla Giremiyorm Zaten Lonca Başkanı Memo ya 3 aydır söylüyorm item ddiye dilimde tüy kalmadı söylemekten hep bulacam diye zaman geçiyor ama yapacak çare kalmadı...
Artık Alırlarsa Tayfa Loncasına Girecem Tabi Alırlarsa Ha Merak Etmeyin Bu Çarı 49 yapacam bırakacam ne zaman karizma sattım bu çarı kullanacam öteside yok zaten Size Görüşürüz Hade Kendinize ii Bakın...
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Kendal yazdı:Beyler kusura Bakmayın İstifamı Veriyorum...
Beyler Sebebi ; Arkadaşlar Loncada çok geri kaldım bunun sebebi başta olarak İtem Sıkıntısı Çarada Fazla Giremiyorm Zaten Lonca Başkanı Memo ya 3 aydır söylüyorm item ddiye dilimde tüy kalmadı söylemekten hep bulacam diye zaman geçiyor ama yapacak çare kalmadı...
Artık Alırlarsa Tayfa Loncasına Girecem Tabi Alırlarsa Ha Merak Etmeyin Bu Çarı 49 yapacam bırakacam ne zaman karizma sattım bu çarı kullanacam öteside yok zaten Size Görüşürüz Hade Kendinize ii Bakın...
Kendal hem diyorsun kasamıyorum hem de Tayfax lere giricem diyorsun.
Ben karışmıyorum sama memet ilgilensin senle :evil:
İşime gelmio kasmak demiyosunuzda.Hem itemler mehmet den hem kasma mehmet den mehmet hangi birini yapsın ki ? Adam günde 2-3 saat oyuna girio ztn o süredede item arayacak yada sizi kasacak hali yok.Birazda karşı tarafı düşünün.Ben elementlerle 47 ye kastım charları.İstesem 49 a da kasarı ama gerek yok....
SLm iyi akşamlar öncelikle Kendal kardeş ismin ne bilmiyorum fakat bizim loncaya girebilmek için referans yolşuyla alım yapıyoruz öncelikle ilk basta lonca yöneticileri ve üyelerinin görüşlerini alıyoruz bunlar kabul ederlerse girebilirsin ama kabul etmezlerse giremezsin kardeşim suan hemen loncadan ayrılma loncanla birlikte kal + loncamızın kuralları var
TaYFaxStYLeScH yazdı:SLm iyi akşamlar öncelikle Kendal kardeş ismin ne bilmiyorum fakat bizim loncaya girebilmek için referans yolşuyla alım yapıyoruz öncelikle ilk basta lonca yöneticileri ve üyelerinin görüşlerini alıyoruz bunlar kabul ederlerse girebilirsin ama kabul etmezlerse giremezsin kardeşim suan hemen loncadan ayrılma loncanla birlikte kal + loncamızın kuralları var
hey ahlii: çarım bloklandı açılacanı sanmıyorum en kısa zamanda aranıza yine gelcem eve pc aldımda aranızdayım çarımın bloklanması beni bitirdi ama boş koyuyorum gelicem arnıza ama en kısa zamanda?
*******Tskxdxotopsiİ**************Byxfantoomz******* *******Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası*******