BEYLER Bİ BAKIN NOLUR ÇOK PARA YAZARMI
Re: BEYLER Bİ BAKIN NOLUR ÇOK PARA YAZARMI
8mbit e kadar sınırsızsa 15 gb dan sonra hızın 512kbs olur ama fazla para gelmez sonraki ay hızın tekrar artar, 1mbit sınırsız tarife ise istediğin kadar indir hız düşmez ve fiyat artışı olmaz
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BEYLER Bİ BAKIN NOLUR ÇOK PARA YAZARMI
Öncelikle öbür yorumları da oku!! Ben de dedim sınırsızsa bir şey olmaz diye. Burda yeşilbüyünun hatasını düzelttim. Senin arkadaşlarınla oynadığın it ringi değil burası!Canceazi yazdı:mitmet yazdı:TTnet isen eğer iyi atıyorsun.Yesilbuyuxqanq yazdı:zaferexselam yazdı:İKV yi indirmek ek bir ücret istemez sadece ttnet üzerinden plus paket alıcak olursan faturaya eklenir...
Madem
bilgin yok konuşma..İndirdiğin zaman kota yiyor hatta oynarken bile..!7 gün 24 saat oyna (Sırılıysa netin)Sonra gör faturayı xD 100 lira qeldi normali 25 xDBize de 4 gb kotalıyken fatura geldi. 11 gb harcayınca da 64,75 TL geldi 32 gb harcayınca da 64,75 TL geldi. İnternette araştırdım TTnet'e sordum ve şunu öğrendim. İstediğin kadar harca, faturan 64,75 TL'yi geçmez. Ama bu rakam şimdi farklı olabilir sınırsıza çevirdim ben de.
Yaw adamın interneti sınırsız ya !!!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!