Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
krizantem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen krizantem »

LONCANIN İLK ŞİFACI ZIRH ( Aksaraylım) da Hayırlı olsun ;)
Resim
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Sabri-eren bakın loncaya alınan birkanın yaptıklarına :D 4 carın üzeride bombos
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

Violence yazdı:Sabri-eren bakın loncaya alınan birkanın yaptıklarına :D 4 carın üzeride bombos
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=28571
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Birkan »

Arkadaşlar bu saatten sonra yakamozx loncasından ayrıldıgımı belirteyim.benim durduk yere suçlanmam loncanın akıbeti açısından iyi olmayabilir hepinle güzel vakit geçirdim hepinize başarılar dilerim.
Eren,mert,sabri bendeki yeriniz bambaska bunu bilesiniz hepiniz allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Birkan yazdı:Arkadaşlar bu saatten sonra yakamozx loncasından ayrıldıgımı belirteyim.benim durduk yere suçlanmam loncanın akıbeti açısından iyi olmayabilir hepinle güzel vakit geçirdim hepinize başarılar dilerim.
Eren,mert,sabri bendeki yeriniz bambaska bunu bilesiniz hepiniz allaha emanet olun.

E yuh artık bu kadarına da pes kaç gündür yalvarıyorsun yeni lonca acalım diye Yakamozları bari bu işe karıştırma
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Birkan »

Violence yazdı:
Birkan yazdı:Arkadaşlar bu saatten sonra yakamozx loncasından ayrıldıgımı belirteyim.benim durduk yere suçlanmam loncanın akıbeti açısından iyi olmayabilir hepinle güzel vakit geçirdim hepinize başarılar dilerim.

E yuh artık bu kadarına da pes kaç gündür yalvarıyorsun yeni lonca acalım diye Yakamozları bari bu işe karıştırma
evet yeni lonca açalım dedim ama senin böyle bir şerefsizlik yapacağın aklıma gelmemişti napalım loncadan çıktıgımı duyurdum sadece bu konu hakkında fazla konusmak istemiyorum lonca bildirim alanınıda kirletmeyede luzum yok.
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Birkan yazdı:
Violence yazdı:

evet yeni lonca açalım dedim ama senin böyle bir şerefsizlik yapacağın aklıma gelmemişti napalım loncadan çıktıgımı duyurdum sadece bu konu hakkında fazla konusmak istemiyorum lonca bildirim alanınıda kirletmeyede luzum yok.
Sen bana nasıl serefsiz dersin ya yemin ediyorum de ki bana surda bulusalım senin orda her yerini kırmazsam bende bu 22 yıllık hayatımı bitiririm
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sokan28 »

Birkanın konuşmalarına baktım Bir de Violence nin konuşmalarına baktım.İnsan psikolojisinden çok iyi anlayan birisi olarak.Birkan ın Violenceyi soyduğuna kanaat getirdim.Geçmiş olsun Violence önemli olan item değil chardır.Zaten yeni eşyalr aktarılmıyo parayada ihtiyaç yok.Charınla oynamaya devam et kardeş elimden geldiğince yardım ederim...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Öncelikle arkadaşlar diger konuya yorum yazacaktım fakat konu kilitlenmiş onun için buraya yazıyorum kusura bakmayın birkanın çarı soyma gibi bi ihtimali yok soymazda eger soyacak olsa benim mertin poyrazın çarını soyar 3 ü müzinde şifresini aylardır biliyor adam daha bu güne kadar bi tane item yada para eksilmedi çardan ben ona dedigim halde ne lazım olursa olsun istedigini alabilirsin çardan dedim fakat dememe ragmen hiç bir şey almadı birkanı suçluyorsunda violence önce bi düşün bu adam soyacak olsa benim çarımı soyar zaten bende birkanın böyle bir şey yapmayacagına adım gibi bildigim için kasa çarım dahil bütün şifrelerimi verdim fakat bugune kadar hiç bir şey olmadı bence sen suçu kendinde ara sonra başkalarına söyle ve loncaya aldıgınız adama bak demişşin birkanı bu loncaya sokmak için sabride bende mertte zamanında çok ugraştık hatta benim loncada oldugum zamanlar bu loncaya en çok girmesini istedigim kişi birkandı birkan böyle birisi olsa ne roaya nede yakamozlara giremezdi bunu unutmayın
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yakamozxefemeih yazdı:Öncelikle arkadaşlar diger konuya yorum yazacaktım fakat konu kilitlenmiş onun için buraya yazıyorum kusura bakmayın birkanın çarı soyma gibi bi ihtimali yok soymazda eger soyacak olsa benim mertin poyrazın çarını soyar 3 ü müzinde şifresini aylardır biliyor adam daha bu güne kadar bi tane item yada para eksilmedi çardan ben ona dedigim halde ne lazım olursa olsun istedigini alabilirsin çardan dedim fakat dememe ragmen hiç bir şey almadı birkanı suçluyorsunda violence önce bi düşün bu adam soyacak olsa benim çarımı soyar zaten bende birkanın böyle bir şey yapmayacagına adım gibi bildigim için kasa çarım dahil bütün şifrelerimi verdim fakat bugune kadar hiç bir şey olmadı bence sen suçu kendinde ara sonra başkalarına söyle ve loncaya aldıgınız adama bak demişşin birkanı bu loncaya sokmak için sabride bende mertte zamanında çok ugraştık hatta benim loncada oldugum zamanlar bu loncaya en çok girmesini istedigim kişi birkandı birkan böyle birisi olsa ne roaya nede yakamozlara giremezdi bunu unutmayın

Demek ki yanlıs tanımıssın sadece 2 kişi biliyor şifreyi bi gün önce şifreden haberdar oluyor 2. gün ne var ne yok gidiyor daha ne diyim ben
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön