!Arkadaşlar baştan söyleyeyim konu destek takımına gönderildi buraya sadece sizlerle paylaşmak istediğim için yazıyorum...
Ben bundan 3 ay önce oyunu bıraktım nedeni ise; oyunda yapabileceğim birşey kalmamıştı. Seviyem 39, eşyalarım en iyileri,gözlüklerimle kolleksiyon yapacak duruma gelmiştim... Artık oyunda bir amacım kalmamıştı hani dersin kendi kendine "şu seviyeye ah bi gelsem...sonra itemlerimi fullesem...sonrada gözlük alsam..." ben bunların hepsini yaptım eee şimdi n'olcak? İşte bu ve bunun gibi sorunların çözüm yolları;
Öncelikle oyundaki seviye sınırı kalksın;her yaratık exp puanı çok çok az da olsa versin.(örn;fare 70 lvl karaktere 0.00001 exp puanı versin) Ve her seviye atlandığında yaratığın verdiği tp yarıya insin;her seviye atlamada exp puanı bir dahaki seviye için 2 katına çıksın.
Bir sonraki aşama ise oyundaki bazı bozukluklar düzeltilsin; karakter oturma animasyonunda affedersiniz "mal" gibi kalmasın sağa sola baksın, ayaklarını arada bir toplasın düzeltsin, kısacası oyun gerçekçileştirilsin. Karakter ayakta duruyorken başını sağa sola çevirsin. Silahını kontrol etsin vs.
Oyuna zevk katacak bir sonraki önerim ise oyuna şans faktörü eklensin; eşyaların 1'den 10'a kadar sertik oranları olsun. Bu sertlik veya keskinlikler "Örs" ile yükseltilebilsin fakat yükseltirken eşyayı kırma (yok etme) ihtimalide olsun. Ayrıca silahların seviyeleri de olsun NPC kestikçe yine 10 lvle kadar seviyesi yükselsin böylece hasarı veya zırh ise koruması artsın.
Ayrıca her hafta sonu Pazar günü toplu turnuva yapılsın katılmak isteyen karakterler ayrı bir bölüme alınsın (örn;er meydanı gibi) herkes birbirine düşman gözüksün. Hayatta kalan son kişi o haftanın "Kralı" ilan edilsin isminin üstünde "KRAL" yazsın ve canı ve kudreti iki katına çıkarılsın...
Saygılarımla Kuklacıdan ĄđĭчДппΛЙĽĭ
OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
resmen diğer oyundaki öneriler bence bu hali daha iyi oyunun..... fakat şu karakterin sağa sola bakması hoş ola bilir
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
yorumun için sağol
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Animasyonların geliştirilmesi güzel fikir.Oyuna daha canlılık katacaktır.Ancak silah geliştirilmesi vb... İKV ye uygun olmaz.Sınırsız seviye olması da oyuncuları birbirine düşürür o seviyeye ulaşacam diye Sürekli yaratık başında kavga oluşur.İKV nin ortamı bir seviye sınırına göre oluşturulmuştur sürekli kasılmak için oluşturulsaydı ismi lazım değil oyunlardaki gibi kuru bir zemin (Zeminden hariç Hiçbir Şey Yok !) Her taraf yaratık dolu kes kes kes kes Sabahtan akşama kadar kes ? İKV böyle bir oyun olmamalı ...
orhanbey sen de yorumun için sağol
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Animasyonlar ciddi bir şekidle geliştirilmeli katılıyorum
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ORHANBEY'e katılıyorum animasyonlar iyileştirilmeli ancak diğer 3ü İKV'ye sadece kavga getirir
kertenkele yorumun için sağol
KaraXHayalet yorumun için sağol
Biraz görsellik güzel olabilirdi haklısın.
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826