Grup Bölgeleri Güncellemesiyle Birlikte Neler Oldu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Grup Bölgeleri Güncellemesiyle Birlikte Neler Oldu

Mesaj gönderen xFirelifex »

1-Sığınak girişi lodos kalesinin hemen altındaki mısır çarşısına, Migrat girişi adada lodos sancağının karşısına kuruldu.Oyunda zaten azınlık olan arzlara yapılan haksızlıklara bir yenisi eklendi.
2-Savaşçılar çöp oldu.Daha önceden savaşçılar çok kolay büyücü keserken bu yenilikle durumlar eşitlenmeye çalışıldı.Ama çoğu savaşçı çarı olan kişi oyuna girmez oldu.İKV oyuncu kaybetti.
3-Önceleri kolay bir şekilde kesilen yeşil ve kadim hidra tanka bile tek atar oldu.Kadim fiyatları 100myi buldu.Sonradan taktik bulunup kesilseler de yeni oyuncuların işi zorlaştırıldı.
4-Önceleri örse çekilerek kolay bir şekilde kesilen motorin menzilli oldu.Geldiği ilk günlerde oyuncular sığınaklara girmek için sığınakların dolu olmasından dolayı saatlerce beklerken artık kimse sığınağa girmez oldu.Kadimin yeteneği hatalıydı, motorinin örse çekilmesi takım oyununa aykırı...Peki Test Takımı niye var?Yaratıklar test edilmeden mi koyuluyor oyuna?
5-Geldiği ilk günlerde daha çok nadide ve şaheser düşen grup bölgelerinden daha sonra nadide ve şaheser düşmez oldu.
6-Rüstem ve Fahri'deki reçeteleri üretmek için 48 veya 49 tam hatırlamıyorum zırhçı veya silahçı olmak gerekli.Zırhçı ve silahçılar bunları üretirken diğer oyuncular onları seyretmekle yetindi.
7-Sebepsiz yere bloklandım/susturuldum, çarımdaki itemler kayboldu, plusum süresi bitmeden gitmiş/yüklenmedi vs. şikayetleri arttı.
8-İKV oyuncu kaybetti ve bu sorunlara çözüm bulunmazsa (en azından birkaçına) oyuncu kaybetmeye de devam edecektir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: Grup Bölgeleri Güncellemesiyle Birlikte Neler Oldu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

fazla negatifsin..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xPrince yazdı:fazla negatifsin..
Oyuna pozitif bir şey geldi mi ki bu güncellemeyle?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

Doğru noktalara değinmişsin yönetim yeni eklentiyle çuvalladı.
UquR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen UquR »

En önemlisini atlamışsın dostluk diye birşey kalmadı oyunda..
[{REHBER}XxUĞURxX]

Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

xFirelifex yazdı:
xPrince yazdı:fazla negatifsin..
Oyuna pozitif bir şey geldi mi ki bu güncellemeyle?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Senin dediklerine karşı yazıyorum....

1-) Kadim hidra oyun hikayesine göre 2 klanı birleştiren ve sadece 1 başı kesilip geri gönderilen bir yaratık o kadar güçlü ki öldürülemedi.Peki oyunda ne oldu 2 grup ile kadim hidra kesilir hale geldi.Bu durumun düzeltilmesi ve hikayeye uygun olması için yetenek eklendi !

2-) Maden çekiminde kullanılan program engellendi.Konuşma ve iletişim pencereleri her tıklandığında farklı yerde çıkarak programın toplamasını engellendi.

3-) Çağrı yeteneği düzeltildi.Çağrılan hayvanın şifacının kime saldırmak istiyorsa ona yönlendirmesine olanak sağlandı ve şifacıların saldırı hızı artırıldı.

4-) Klan gözlüklerindeki KP değerleri azaltıldı.Savaşarak da gözlük alınmasına en büyük adım oldu.

5-) Motorin tamamen grup bölgesi kurallarına aykırı olarak kesiliyordu.Rahatı isteyen ve hep rahatına düşkün oyuncu kitlesi (Tamamen Hepsi Değil Bir Grup) motorine menzil koyulmasına karşı çıktı.Oysaki motorinin gerçek gücü şimdi ortaya çıktı.

6-) Arzların sığınaka rahat girebilmesi için Haseki kapısı açıldı.Adadaki miğrat girişinde ise hiçbir problem yok her saat lodoslar orada kamp kurmuyor ;)

7-) Savaşçının büyücüler karşısındaki üstünlüğü azaltıldı.Olay sadace yetenek kullanımına ve kişinin karakter bilgisine ve eşyasına yönelik döndü.Bir savaşçı yeteneklerini doğru zamanda ve yerinde kullandığı takdirde büyücüyü kesebilir ;)

8-) Hİçbir kimse sebepsiz yere susturulmaz /bloklanmaz . Kesinlikle birşey yapmıştır ya özelden ya bölgeden ya klandan yani bir iletişim kanalını kullanarak olmaması gereken birşeyi yapmıştır . Forumdan bir konu açan kişinin sebepsiz yere susturuldum diye konusunda yapılan araştırmada oyuncunun haklı sebepden susturulduğu hatta o kullanıcıyı 15 den fazla kullanıcının şikayet ettiği ortaya çıkmıştır ! Plus süreleri zamanından önce bitenlere ikv-destek sayfasından yardımcı olunuyor.

9-) Her kesildiğinde şaheser / nadide düşmesi oyundaki dengeyi bozar.Zaten her seferinde düşmüyordu şansa bağlı olarak oyunculara verilen ödül eşyalarının düzenlenmesi gayet yerindedir.Herkesde nadide / şaheser olsa ne anlamı kalırdı ?

10-) İKV kalitesini yükseltiyor.Aksine oyuncu kazanıyor.Bu dengeye ayak uyduramayanlar ara veriyor ancak geri gelen kısım da çoğunlukta.İKV kalitesini yükseltmeye devam edecek ! ..... Kolay oyun değil İKV grup , yetenek ve eşyana göre ya ölürsün ya öldürürsün !

11-) Fahri Bey deki eşya reçeteleri hakkında bir düzenleme gelebilir.Unutmayın ki Şaheser ler de ilk çıktığında 49 seviye reçetelerdi.Oyunculardan gelen yoğun istek üzerine 1 Seviyeye düşürüldü ;)

12-) Önceden varolan bir dünya hata düzeltildi.Düzeltilen hataları güncelleme sayfasında bulabilirsiniz !

Saygılarımla ...
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ORHANBEY yazdı:Senin dediklerine karşı yazıyorum....

1-) Kadim hidra oyun hikayesine göre 2 klanı birleştiren ve sadece 1 başı kesilip geri gönderilen bir yaratık o kadar güçlü ki öldürülemedi.Peki oyunda ne oldu 2 grup ile kadim hidra kesilir hale geldi.Bu durumun düzeltilmesi ve hikayeye uygun olması için yetenek eklendi !

2-) Maden çekiminde kullanılan program engellendi.Konuşma ve iletişim pencereleri her tıklandığında farklı yerde çıkarak programın toplamasını engellendi.

3-) Çağrı yeteneği düzeltildi.Çağrılan hayvanın şifacının kime saldırmak istiyorsa ona yönlendirmesine olanak sağlandı ve şifacıların saldırı hızı artırıldı.

4-) Klan gözlüklerindeki KP değerleri azaltıldı.Savaşarak da gözlük alınmasına en büyük adım oldu.

5-) Motorin tamamen grup bölgesi kurallarına aykırı olarak kesiliyordu.Rahatı isteyen ve hep rahatına düşkün oyuncu kitlesi (Tamamen Hepsi Değil Bir Grup) motorine menzil koyulmasına karşı çıktı.Oysaki motorinin gerçek gücü şimdi ortaya çıktı.

6-) Arzların sığınaka rahat girebilmesi için Haseki kapısı açıldı.Adadaki miğrat girişinde ise hiçbir problem yok her saat lodoslar orada kamp kurmuyor ;)

7-) Savaşçının büyücüler karşısındaki üstünlüğü azaltıldı.Olay sadace yetenek kullanımına ve kişinin karakter bilgisine ve eşyasına yönelik döndü.Bir savaşçı yeteneklerini doğru zamanda ve yerinde kullandığı takdirde büyücüyü kesebilir ;)

8-) Hİçbir kimse sebepsiz yere susturulmaz /bloklanmaz . Kesinlikle birşey yapmıştır ya özelden ya bölgeden ya klandan yani bir iletişim kanalını kullanarak olmaması gereken birşeyi yapmıştır . Forumdan bir konu açan kişinin sebepsiz yere susturuldum diye konusunda yapılan araştırmada oyuncunun haklı sebepden susturulduğu hatta o kullanıcıyı 15 den fazla kullanıcının şikayet ettiği ortaya çıkmıştır ! Plus süreleri zamanından önce bitenlere ikv-destek sayfasından yardımcı olunuyor.

9-) Her kesildiğinde şaheser / nadide düşmesi oyundaki dengeyi bozar.Zaten her seferinde düşmüyordu şansa bağlı olarak oyunculara verilen ödül eşyalarının düzenlenmesi gayet yerindedir.Herkesde nadide / şaheser olsa ne anlamı kalırdı ?

10-) İKV kalitesini yükseltiyor.Aksine oyuncu kazanıyor.Bu dengeye ayak uyduramayanlar ara veriyor ancak geri gelen kısım da çoğunlukta.İKV kalitesini yükseltmeye devam edecek ! ..... Kolay oyun değil İKV grup , yetenek ve eşyana göre ya ölürsün ya öldürürsün !

11-) Fahri Bey deki eşya reçeteleri hakkında bir düzenleme gelebilir.Unutmayın ki Şaheser ler de ilk çıktığında 49 seviye reçetelerdi.Oyunculardan gelen yoğun istek üzerine 1 Seviyeye düşürüldü ;)

12-) Önceden varolan bir dünya hata düzeltildi.Düzeltilen hataları güncelleme sayfasında bulabilirsiniz !

Saygılarımla ...
1-
Kadimin yeteneği hatalıydı, motorinin örse çekilmesi takım oyununa aykırı...Peki Test Takımı niye var?Yaratıklar test edilmeden mi koyuluyor oyuna?
2-Ben madenle ilgili bir şey yazmadım o yeniliği de doğru buluyorum.
3-Şifacılarla ilgili de bir şey yazmadım.
4-KP ile ilgili de bir şey yazmadım.
5-
Kadimin yeteneği hatalıydı, motorinin örse çekilmesi takım oyununa aykırı...Peki Test Takımı niye var?Yaratıklar test edilmeden mi koyuluyor oyuna?
6-Bunda haklı olabilirsin.
7-Ben savaşçı artık büyücü kesmez demiyorum, oyunda savaşçı çarı olanlar artık oyuna girmez oldu diyorum ;)
8-Ha öyle mi?Adam lagda oyuna giriyor, sonra tekarr çıkıp giriyor bakıyor bloklanmış.Sebep: Oyun hatasını kötüye kullanmak.Sırf lagda oyuna girdiği için mi bloklanıyor bunlar?
9-Önceleri düşme oranı az olmalıydı.Sonradan azaltmak yanlış.
10-O senin şahsi fikrin.Forumda bir anket aç İKV oyuncuları artıyor mu azalıyor mu diye bak sonucu gör ;)
11-Yanlışım yoksa kadim pençeler düşmeden şaheserler düzeltildi.Ancak yeni madenler düşmeye başladı ve hala yönetimden ses seda yok.
12-Hidralar eski haline geldi mi?Motorin tekrar örse çekilebildi mi?Nadide düşme oranları tekrar mı arttırıldı?Rüstem ve Fahri'deki reçetelere çözüm bulundu mu?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

-Hani oyunda hiçmi pozitif birşey olmadı .... cevabı onlar

-Oyunda lag olup da girdiği için bloklanan olmaz eğer öyle olsa o lag dönemin hepimiz ban yemiştik :?:

-Oyun grup bölgesinden oluşan oyun değil bundan önce savaşçılar ne yapıyordu şimdi onlar yok oldu sadece grup bölgesi mi var ? Grup bölgesine de her savaşçı tank olamaz üstünün dirençli olması lazım ? Sen önce üstünü ona göre diz ondan sonra seni nasıl havada kapıyorlar görürsün..

-Düşme oranları azaltılmadı baştan beri aynı ...

-Yeni madenler düştü diyorsun iyi güzel peki hepsini tamamlayabilen var mı ?

En son ORHANBEY tarafından 10 Tem 2010 13:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön