Merhaba Arkadaşlar
Başlıkta belirtiğim gibi Bu konuda düşüncelerinizi ala bilirmiyim. Daha sonra yaptığım bir kaç rapor sonucu sizlere resim ve belgelerle yorum yapacağım.
Yorumlarınız için teşekür eder iyi formlar dilerim.
Savascı Karekter Hakkındaki Düşünceler.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Savascı Karekter Hakkındaki Düşünceler.

SİNCE 2007...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savascı Karekter Hakkındaki Düşünceler.
GB için söylüyorum. Bir grupta bir tane savaşçı fazla bile. Ama 1 ideal. O da tank.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Junon ve Kadim hidra yı bilemem ama onlardışındaki tüm boss lar savaşçısız kesilebilir.
grup bölgelerine gruplar kesinlikle ihityaç duymuyolar ve benim gibi tek savaşçısı olanlar için oyunun ne bi amacı ne de zevki kaldı. Sırf bu yüzden oyunu açasım bile gelmiyor ayrıca gruplara girebilen o tek savaşçılar çoğunluklada grup elemanlarının tanıdıklarından oluşuyor.. bence savaşçılar özellikle grup bölgelerinden sonra bu oyun için fazla...
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bunu 3. defa diyorum mesajlarıma bakabilirsinefkavasi yazdı:grup bölgelerine gruplar kesinlikle ihityaç duymuyolar ve benim gibi tek savaşçısı olanlar için oyunun ne bi amacı ne de zevki kaldı. Sırf bu yüzden oyunu açasım bile gelmiyor ayrıca gruplara girebilen o tek savaşçılar çoğunluklada grup elemanlarının tanıdıklarından oluşuyor.. bence savaşçılar özellikle grup bölgelerinden sonra bu oyun için fazla...
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
bi güncelleme savaşçıyı bitirdi bence şu an en iyi büyücü :arrow:
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
39' sevıyelerınde büyücüye ve şifaya tek atan savaşçılar degılmıydı ?
Devr-i Alem !
Devr-i Alem !
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
ulan utanın be kafanzı calıştırınn ezig olmayın bir yücelen savaşçı büyücüye durdurma attımı 2 vurşta kesiyor ikinci bir yarıntı ise eskıden svaaşdan kralı yoktu büyüler meteru kendı gecemezdı grup bölgelerinde ki olayda gayet adaletli benım 3 tane farklı sınftan 49 sevıye ful dizlmiş karakterim var sen tutpta birtnae ezig svaaş dizdiysen buda senın sorunun kardeşşşşş

Tek açıdan bakıyorsun,250m civari para harcayıp da Element+ardenenler set dizenlerin hali nolacak ben onlara acıyorum.Effairenclik yazdı:ulan utanın be kafanzı calıştırınn ezig olmayın bir yücelen savaşçı büyücüye durdurma attımı 2 vurşta kesiyor ikinci bir yarıntı ise eskıden svaaşdan kralı yoktu büyüler meteru kendı gecemezdı grup bölgelerinde ki olayda gayet adaletli benım 3 tane farklı sınftan 49 sevıye ful dizlmiş karakterim var sen tutpta birtnae ezig svaaş dizdiysen buda senın sorunun kardeşşşşş
Senin deyişine göre Max diz kes diyorsunda adam o kadar uraşmış element+ardenenler dizmeye yazık değil mi onlara Vs ler artık max larla yapılması çok CAHİL ce
Bence bazı boss kesimlerinde en büyük rol savaşçının. (Savaşçım olduğu için taraf tutuyorum sanmayın 3 sınıftan da karakterim var) Mesela bir Boss keserken büyücünün canı çok azdır çok kolay ölebilir. Şifacının yetenekleri boss kesmeye idealdir ama saldıramaz sadece saldıranlara yardım edebilir. Ancak savaşçı hem saldırır hemde canı fazla olduğu için kolay kolay ölmez. Ama diğer sınıfları küçümsüyor değilim tabiki mesela Grup Bölgelerin'deki canavarların çoğu büyücüsüz kesilemiyor, canavar çekmede ve saldırmada büyücünün rolü büyük . Şifacıyı söylememe gerek yok zaten Boss kesiminde vazgeçilmez bir karakter ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~