İKV özel sürüm satış rakamları
İKV özel sürüm satış rakamları
evet arkadaşlar şu an bunu o kdr çok merak ediyorumki oyunu kaç kişi aldı çok sevildimi bi açıklama yapılıcakmı lütfen bilgilendirirmisiniz yönetim
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
Re: İKV özel sürüm satış rakamları
Evet. Gördüğüm kadarıyla baya ilgi gördü ikv özel sürüm kutuları.
[{REHBER}XxUĞURxX]

Selamlar,firewall yazdı:evet arkadaşlar şu an bunu o kdr çok merak ediyorumki oyunu kaç kişi aldı çok sevildimi bi açıklama yapılıcakmı lütfen bilgilendirirmisiniz yönetim
İkv Özel Kutuları İstanbul Kıyamet Vakti'nin hem ekonomik hem de reklamsal/popülerlite açısından büyük ölçüde kalkınmasına yardımcı oldu.Tahminimce oyunda %30'lara kadar çıkan oyuncu artışı oldu (ŞİMDİLİK BU KADAR)
İlerki zamanlarda da oyuncu artışlarının devam edeceğini sanıyorum . Ancak oyunumuz teknik hataların/problemlerin artması nedeniyle oyuncu kaybetmeye devam ediyor. Yani Kutular sayesinde oyuncu artarken bu gibi problemler sayesinde oyuncu azalıyor. Bu nedenle fazla bir fark kalmıyor gibi . Ancak bu hataların en az seviyeye düşürülmesiyle eminim ki KUTULAR sayesinde oyuncu sayısı artma yüzdeleri tavan yapacaktır...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
rapper sağol ama senin sölediklerinin hiçbirini ben sormadım
sadece satış rakamları hakkında açıklama yapılcakmı dedim
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
İKV özel kutu sayesinde çok sayıda oyuncu ve bir o kadar da plus sahibi oyuncu aramıza katıldı.Özellikle büyük ve tanınan mağazalarda satılması orada alışveriş yapan kişilerin bir şekilde gözüne çarpmış %100 Türk oyunu olması online olması nedeniyle onları heveslendirmiş bir çoğunu da denemeye davet etti özel kutu.Oyunda pluslu oyuncu sayısında gözle görülür artış var .
İmza gününde rasgele alışverişe gelen bir aile vardı.adam kutuları gördü oyun Türk oyunuymuş gel alıp deneyelim diyerek gözümün önünde aldı ve gitti .
Anlatmak istediğim İkv özel kutu ikv nin tanıtımında büyük rol oynadı.Reklamlar ile bu desteklenebilir(TTnet in Desteği İle TV lere çıkabilir...) ...
Ayrıca İKV KUTU SATIŞI nın sayısını biz bilemeyiz ancak Sobee açıklar
İmza gününde rasgele alışverişe gelen bir aile vardı.adam kutuları gördü oyun Türk oyunuymuş gel alıp deneyelim diyerek gözümün önünde aldı ve gitti .
Anlatmak istediğim İkv özel kutu ikv nin tanıtımında büyük rol oynadı.Reklamlar ile bu desteklenebilir(TTnet in Desteği İle TV lere çıkabilir...) ...
Ayrıca İKV KUTU SATIŞI nın sayısını biz bilemeyiz ancak Sobee açıklar
bende onu diyorum kardeş
bi açıklama yapılcakmı fln onu merak ediyorum
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
Kesinlikle yanılıyosun.rapper yazdı:Selamlar,firewall yazdı:evet arkadaşlar şu an bunu o kdr çok merak ediyorumki oyunu kaç kişi aldı çok sevildimi bi açıklama yapılıcakmı lütfen bilgilendirirmisiniz yönetim
İkv Özel Kutuları İstanbul Kıyamet Vakti'nin hem ekonomik hem de reklamsal/popülerlite açısından büyük ölçüde kalkınmasına yardımcı oldu.Tahminimce oyunda %30'lara kadar çıkan oyuncu artışı oldu (ŞİMDİLİK BU KADAR)
İlerki zamanlarda da oyuncu artışlarının devam edeceğini sanıyorum . Ancak oyunumuz teknik hataların/problemlerin artması nedeniyle oyuncu kaybetmeye devam ediyor. Yani Kutular sayesinde oyuncu artarken bu gibi problemler sayesinde oyuncu azalıyor. Bu nedenle fazla bir fark kalmıyor gibi . Ancak bu hataların en az seviyeye düşürülmesiyle eminim ki KUTULAR sayesinde oyuncu sayısı artma yüzdeleri tavan yapacaktır...
Oyuncu artışı: %33
Oyuncu:Kaybı: %6
ve oyuncu artış rakamı her geçen gün yükseliyor.
Hadi bakalım.
-
- FareAdam Düşmanı
Yaklaşık 30-35 bin sattı galiba. Yada 25 bin'de olabilir. O civar
Oran vermek gerekirse.
100bin arttı.
15bin düştü.
Rakamları yüzde vermek için arttırdım okumdan bu ne demeyin.
100bin arttı.
15bin düştü.
Rakamları yüzde vermek için arttırdım okumdan bu ne demeyin.
Hadi bakalım.
dark share sen ne sallıon kardeş ya sen kitabınımı tutuon yalanlara bak yüzde verio rakam verio bide hahahahaha yetkili biri olsa bişe demicem adam sallıoda sallıo altı üstü bi gm cevap vercekti açıklama yapılcak yada yapılmıcak bu kadarmı zordu ya
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...