6 Ay Önce calınan hesaplarımın peşine düştüm.Az uğraşınca herşey anlasıldı.Basta sıze sırasıyla calınan hesaplarımının nıcklerını vereyim.
Kobraxkadir
Korksuzzxbüyücü
Korkusuzxxbüyücü
Korkusuzzxbüyücü
Korkusuzxmaqic
Korkusuzxölümsüz
Korkusuzxlyder
Whiqqetx
Whippetx
Korkusuzzz(Eminönü)
Korkusuzzxşifa
Yukarıdakı hesaplar sırf bu yukarıdaki 2 cafenin elemanları tarafından calınanlar.Ve sırf benden caldıkları.Meranda hergün hırsızlıklar oluyor.Kımın yaptıgı bılınmıyor.Bunlar Kımler mı ?
Byxşifa
Byxbüyü
Xxisyanxxx
Byxafat
Respitexenigma
Artemisfowl
Playboys
Emiroğlu
Ronaldoxlider
Ronaldoxprenses
Matadorxlove
İmpuissant
Ve daha nicelerii. . Bunlar sadece hırsızlıkları kanıtlanmıs olan hesapları.Suan bu adamların bır kacı RedsxLoncasından arkadasların charlarını caldılar ve ben o yum dıye Redsx loncasında yerlerını koruyorlar.En guvenılır dedıgımız charımızı emanet ettıgımız adamlar bu ADAMLAR.En yakın arkadasınıza bıle guvenmeyın çünki bu bir urfalı oLabilir
30 tane secılmıs foto var.Ayrı mesajlar halinde göndereceğim.
Bu adamlar benı kandırdıklarını sandılar ama ben onları işlettim.Fotolarda Seffahxkefenci nin geçtiği bazı kısımlar var.Kendısı olaylardan hiç bir şekilde alakalı değildir.Hesaplarımı almama yardımcı olmustur tesekkur ederım kendısıne.
Yaptıgımız calısmalar sonucu;
Whiqqetx GERİ ALINDI.
Whippetx SOBEEDEYDI SILINDI.
Korkusuzzxşifa SOBEE DEYDI SILINDI.
Korkusuzxxbüyücü SOBEE DEYDI SILINDI.
Korkusuzzxbüyücü SOBEE DEYDI SILINDI.
Korksuzzxbüyücü (Pembe yıLdız oLan) WERMEYE KIYAMADILAR AMA ONUDA ALMASINI BILIRIZ.
KorkusuzxMaqic GERİ ALINDI İsim Wermeyecegım İLK GÖRDUGUM ADAMA VERDIM .
KobraxKadir Sobee deydı SİLİNDİ.
KorkusuzxÖlümsüz ALINMASI YAKIN.
KORKUSUZXLYDER ALINMASI YAKIN.
Korkusuzzz(Eminönü) GERİ ALINDI.
Yukarıdakı hesaplarda toplam cok cıddıyım.
Fevzi Cevriye set.Nıtrojen Ruh set.2 tane yucelen set.Bilge 2 tane tek ıtem set.Ve yuklu mıktarda nakıt vardı.
Bu ıtemler ve paralar kendılerınde.Ancak onlar elbette alınacak.Sonuna kadar adresleri var.
Ve bu arada son kez eklıyorum fotolarda İmpussiant ve Pary nickliler war. (Pary = Xxisyanxxx) Urfayı basınıza yıkacağız deyınce hemen mehmetın adresini veriyorlar.Fotolardada gorunuyor.Aradan saatler gecıyor.Gelde urfaya bak ne olacak dıyorlar
GeLsın FotoLar . . . . . . .. .