Aramıza hoş geldin. Klandan yapılan sohbetlere bakarsan, samimiyetimizi daha iyi anlarsın :lol: Bir SELAM yazarak sende katıl sohbete...
Bizim amacımız KAN değil.
Oyunun tarihçesi / Kaos ve Klan Savaşları Devri (1990-2000) Bölümünden bir alıntı:
".....1992 yılı başında, meteor bölgesinde bulunan, meteor etkisi ile başkalaşmış olan vahşi yamyamların, nam-ı diğer "İlikçiler" 'in ortadan kaldırılması amacıyla Lodos klanı, bütün klan mensuplarına savaş çağrısı yaptı. Kurulduğundan beri İlikçilerin bilinçli sayılamayacaklarını ve toplu katliamlarının geçerli neden gösterilmediği sürece, onları iyileştirecek bir formül bulunamayacağı kesinleşene kadar yasaklanması gerektiğini savunan Arz'ın Çocukları, bu olayın fikren ve fiilen karşısında duracağını belirtti...."
işte ARZ olmamın nedenlerinden sadece bir tanesi..
İster döneklik diyin ister saygı duyun...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Re: İster döneklik diyin ister saygı duyun...

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
buna çok sevindim lodos klanı yavaş yavaş pisliklerinden arınıyor.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
lan dangalak senin fişini çekerim dımdızlak kalırsın ortada senin klandan yaptığın küfürleri forumamı atayım ? kim pislik SENMİ BENMİ ? DÜN küfür edip BUGÜN buraya yorum yapacak en son kişisin..! Sadece ben yapmadım kanıtın war mı die söylemeni bekliyorum sonra rüsvalığını cümle alem duyacak meraklanma..3 gün sonra kendi evime dönüyorum meraklanma sen..YÜZSÜZÜN ARTİSİN TEKİSİN..!Seninle polemiğe bile girmicem sövsende sana cevap yok..!melodrama44 yazdı: buna çok sevindim lodos klanı yavaş yavaş pisliklerinden arınıyor.
En son Deathless tarafından 10 Tem 2010 10:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Deathless yazdı:lan dangalak senin fişini çekerim dımdızlak kalırsın ortada senin klandan yaptığın küfürleri forumamı atayım ? kim pislik SENMİ BENMİ ? DÜN küfür edip BUGÜN buraya yorum yapacak en son kişisin..! Sadece ben yapmadım kanıtın war mı die söylemeni bekliyorum sonra rüsvalığını cümle alem duyacak meraklanma..melodrama44 yazdı: buna çok sevindim lodos klanı yavaş yavaş pisliklerinden arınıyor.
sen adamın dünkü küfürlerini nerden biliyosun ?? klandan çıkmadınmı hı ??
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
atınca görürsün..Dünkü küfürden kasıt ordaki mecazi anlamdı..Fazla değil 4 5 gün evveli..Onun küfürlerini ört pas etmek için bütün klan floodun dibine vurdu ben foto almadımmı..TABİKİDE ALDIM 

Krdş Güle Güle fakat o artistler Sadece LODOS klanında yok oyunun tamamında var çaktınmı demekki okadar da fanatik deilmissin ztn benim kadar olan yokta xD :mrgreen:Deathless yazdı:Beni az çok tanıyan vardır aranızda oyunda her zaman her yerde fanatik bir lodostum..Lakin grup bölgeleri gelince herkesin herşeyi su üstüne çıktı..Sıkıntın ne diye soracaksınız..Sıkıntım bazı lodos arkadaşlarımın kendini çok beğenmişliği..(BAZI ARKADAŞLARIMIZI ISRARLA AYIRIYORUM KENDİLERİNİ BİLİYORLAR) Birine bi soru soracak olsak cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor..Resmen bir lodos kardeşini hiçbirşeymiş gibi görüyor..Grup bölgelerinde adam alacak kimse olmasa bile adam kendi loncası dışında adam almıyor..LODOS klanının kurucusu ismet bey erkek olduğundan çoluk çocuk doluşmuş lodos klanına(ISRARLA SÖYLÜYORUM ARALARINDA GERÇEKTEN ÇOK SAĞLAM ARKADAŞLARIM DA VAR).Hakkatten şunu çok iyi kavradım artık Nerde ÇOKLUK var ordan uzak durucaksın arkadaş...Bir başka deyimle NErde çokluk orda b..kluk..Siz nasıl karşılarsınız bilmem ister dersiniz döneklik isterseniz saygı duyarsınız..Israrla Bazı arkadaşlarımı ayırıyorum onları tanıdığım için gerçekten çok mutluyum..Birkaç kendini bilmez yüzünden klanımdan olduğum için gerçekten üzgünüm kalın sağlıcakla..
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı