ilginç bir durum az evvel açtığım konu bi bakın derim Anarchyx satılmaya çalışıldı bana
viewtopic.php?f=4&t=28505
Anarchyx GERİ ALINMIŞTIR
Re: Anarchyx GERİ ALINMIŞTIR

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
qerçekten çok üzücü 
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
11.06.2010 Anarchyx hedef hesap kadim_migrat_354 çarım aktaralım yoluyla çalınmıştır karakterimin en kısa zamanda eski hesabıma dönmesini talep ediyorum => Burada net bir tarih verirken (11.06.2010)
Transfer (çalınma) Tarihi (Yaklaşık olabilir): 12.06.2010 => Burada neden üsttekinden farklı olarak yaklaşık tarih yazılmış ??(23.06.2010)
Ve neden gelen maillerin resmini çekip koymadın??
Ve (sonuncusu
) neden benim başka bir konuda yaptığım yorumdaki tarihle birebir tutuyor, ilk kurban ben miyim??
viewtopic.php?f=4&t=28294&p=274614#p273269
Not: Dün, tarafıma 2. kere karakter satış muhabbeti yapıldı. Palyuchenko adlı 1lwl şahıs 3 yıldız karakter(Züntikam) var alır mısın diye sordu. Game Master ya da Developer olmadığınız sürece benim kullanıcı bilgilerime ulaşma imkanınız yok, kendinizi boşuna heder etmeyin. (Konuyu açan hırsıza)
Transfer (çalınma) Tarihi (Yaklaşık olabilir): 12.06.2010 => Burada neden üsttekinden farklı olarak yaklaşık tarih yazılmış ??(23.06.2010)
Ve neden gelen maillerin resmini çekip koymadın??
Ve (sonuncusu
viewtopic.php?f=4&t=28294&p=274614#p273269
Not: Dün, tarafıma 2. kere karakter satış muhabbeti yapıldı. Palyuchenko adlı 1lwl şahıs 3 yıldız karakter(Züntikam) var alır mısın diye sordu. Game Master ya da Developer olmadığınız sürece benim kullanıcı bilgilerime ulaşma imkanınız yok, kendinizi boşuna heder etmeyin. (Konuyu açan hırsıza)

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
insanlar bazen çok kıt olabiliyor orda resmen aldınğı yazılıyor ikv destek ekibinn mesajı var hala adın niye şöyle suratın niye böyle bilader sen ona buna bakma mesaja bak senide iliglendirmez istedğim yerden girer yazarım fazla poliseye flim izleme çocuk yaşta
RuHuMuN KaPTaNı
zaten benim karakter hesabım çalındığı için diğer karaterlere de ben giriyorumsam demekki gerçke sahibi benimdir DİALPMA Agememnonx Vejeteryanstanist Anarchyx 4 düde şuan aynı charda dır istersem konu bile açmazdım ispat istiyenlere 4 dündede mesaj atsaydın geri aldığım ispatlanmış olurdu ben çalındığı zamanda bölgeden kaç kere geçtim hatta Anarchyx de adam Sürgünxsevdam ında aynı yolla charını çalmaya kalktığında ben engelledim zaten charımı geri aldığımı öğrenmesi gerekenler öğrendi koaly gelsin
RuHuMuN KaPTaNı
İnanmayın arkadaşlar kesinlikle güvenmeyin !
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
çarlara idem düşmeme sebebi ne ola bilir :? idem leri düzenleyen kişiyle görüştüm fuarda çarlar da pi hada olabilir dediler öyle ise bu sorunu nereye pil dire bilirim lütfen bilen kişilerden acil yardım bekliyorum :? [kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız] adresine email ada bilirsiniz pls yüklediğim halde ne yer aldın da nede sınak larda idem düşmüyor onca maden çekiyorum 1 hafta içerisinde 300 yakın maden çek tim idem saf maden çıkmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkrlr :?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Darbexsado yazdı:çarlara idem düşmeme sebebi ne ola bilir :? idem leri düzenleyen kişiyle görüştüm fuarda çarlar da pi hada olabilir dediler öyle ise bu sorunu nereye pil dire bilirim lütfen bilen kişilerden acil yardım bekliyorum :? [kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız] adresine email ada bilirsiniz pls yüklediğim halde ne yer aldın da nede sınak larda idem düşmüyor onca maden çekiyorum 1 hafta içerisinde 300 yakın maden çek tim idem saf maden çıkmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkrlr :?
-
- Sahaf Yardımcısı