Anarchyx GERİ ALINMIŞTIR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Anarchyx GERİ ALINMIŞTIR

Mesaj gönderen anektod »

ilginç bir durum az evvel açtığım konu bi bakın derim Anarchyx satılmaya çalışıldı bana

viewtopic.php?f=4&t=28505
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
AydoLdu1991
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AydoLdu1991 »

qerçekten çok üzücü :(
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti

Yeni Aldığım Telefon ;)
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serkannnn »

11.06.2010 Anarchyx hedef hesap kadim_migrat_354 çarım aktaralım yoluyla çalınmıştır karakterimin en kısa zamanda eski hesabıma dönmesini talep ediyorum => Burada net bir tarih verirken (11.06.2010)

Transfer (çalınma) Tarihi (Yaklaşık olabilir): 12.06.2010 => Burada neden üsttekinden farklı olarak yaklaşık tarih yazılmış ??(23.06.2010)

Ve neden gelen maillerin resmini çekip koymadın??
Ve (sonuncusu :) ) neden benim başka bir konuda yaptığım yorumdaki tarihle birebir tutuyor, ilk kurban ben miyim??

viewtopic.php?f=4&t=28294&p=274614#p273269

Not: Dün, tarafıma 2. kere karakter satış muhabbeti yapıldı. Palyuchenko adlı 1lwl şahıs 3 yıldız karakter(Züntikam) var alır mısın diye sordu. Game Master ya da Developer olmadığınız sürece benim kullanıcı bilgilerime ulaşma imkanınız yok, kendinizi boşuna heder etmeyin. (Konuyu açan hırsıza)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Anarchyxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Anarchyxx »

insanlar bazen çok kıt olabiliyor orda resmen aldınğı yazılıyor ikv destek ekibinn mesajı var hala adın niye şöyle suratın niye böyle bilader sen ona buna bakma mesaja bak senide iliglendirmez istedğim yerden girer yazarım fazla poliseye flim izleme çocuk yaşta
RuHuMuN KaPTaNı
Kullanıcı avatarı
Anarchyxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Anarchyxx »

zaten benim karakter hesabım çalındığı için diğer karaterlere de ben giriyorumsam demekki gerçke sahibi benimdir DİALPMA Agememnonx Vejeteryanstanist Anarchyx 4 düde şuan aynı charda dır istersem konu bile açmazdım ispat istiyenlere 4 dündede mesaj atsaydın geri aldığım ispatlanmış olurdu ben çalındığı zamanda bölgeden kaç kere geçtim hatta Anarchyx de adam Sürgünxsevdam ında aynı yolla charını çalmaya kalktığında ben engelledim zaten charımı geri aldığımı öğrenmesi gerekenler öğrendi koaly gelsin
RuHuMuN KaPTaNı
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fiqan »

İnanmayın arkadaşlar kesinlikle güvenmeyin !
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Darbexsado
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Darbexsado »

çarlara idem düşmeme sebebi ne ola bilir :? idem leri düzenleyen kişiyle görüştüm fuarda çarlar da pi hada olabilir dediler öyle ise bu sorunu nereye pil dire bilirim lütfen bilen kişilerden acil yardım bekliyorum :? [kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız] adresine email ada bilirsiniz pls yüklediğim halde ne yer aldın da nede sınak larda idem düşmüyor onca maden çekiyorum 1 hafta içerisinde 300 yakın maden çek tim idem saf maden çıkmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkrlr :?
Darbexsado
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Darbexsado »

Darbexsado yazdı:çarlara idem düşmeme sebebi ne ola bilir :? idem leri düzenleyen kişiyle görüştüm fuarda çarlar da pi hada olabilir dediler öyle ise bu sorunu nereye pil dire bilirim lütfen bilen kişilerden acil yardım bekliyorum :? [kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız] adresine email ada bilirsiniz pls yüklediğim halde ne yer aldın da nede sınak larda idem düşmüyor onca maden çekiyorum 1 hafta içerisinde 300 yakın maden çek tim idem saf maden çıkmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkrlr :?
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Adam DOLANDIRICI zaten HakEtmiş Keşke Gelmeseydi ;) ;)
...

“Genel Sohbet” sayfasına dön