evet oyunda 2 sene boyunca küfür etmek fotonu çektim dedimizdede gene küfür ederek bende çar bitmes bunu banlatırsın diyerlere geçerim gene devam ederim demen eline fırsat geçince adamın çarını çalmak krallıksa evet sen bi kraldın . unutma ki bu oyunda ne kadar yeni oyuncu varda bi okadar eski oyuncu var senin yaptıkların kolay kolay hafizalardan silinicek cinsten değildi şimdi 1 sene sonra gelip ben kraldım demen seni sadece komik durumuna düşürüyo, şimdi yeni oyuna başlamıs arkadaşlar hane kanıt diyicekler ama malesef derindeki sır paketi kurdumuzda eski oyunu kaldırmak zorunda kaldık ve yuzlerce foto silinmiş oldu o zaman bilemedik yeni klasöre taşımak gerektini neyse eskiler ne demek istedimi bilir altına imzamıda atmicam 2 kişinin bildi sır değildir deler 200 kişinin bildi hiç olamaz
iyi oyunlar
"OBir Kraldı" O Geri Döndü ...OBirrrrrr.....
Re: "OBir Kraldı" O Geri Döndü ...OBirrrrrr.....
insanlar salak değiller çar çalmak için extra çaba harcamak gerekmez...üye adı ve şifreni versene bana bak ne kadar kolay
küfür mü etmişimdir keşke hepsini sana etseydim ama devrilmedim...ws kaybetmedim çıksın eskilerden 1 büyücü desinki seni alıyordum..bni deviremeden ..o zaman derim kral olamamışz..sen kmsinki bnm seceremi tutmuşsun oyun fotograflarım kesmezse gel sana güzel fotolarımdan da yollarım ; )
küfür mü etmişimdir keşke hepsini sana etseydim ama devrilmedim...ws kaybetmedim çıksın eskilerden 1 büyücü desinki seni alıyordum..bni deviremeden ..o zaman derim kral olamamışz..sen kmsinki bnm seceremi tutmuşsun oyun fotograflarım kesmezse gel sana güzel fotolarımdan da yollarım ; )
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Eskı oyundada Tanırım Kskxmage yı hep yardımı dokunmustur.Umarım KSKX Adı Altında Lonca Kurulur.KARŞIYAKALI Lar emınım Gelecektır.Kskxmage yazdı:insanlar salak değiller çar çalmak için extra çaba harcamak gerekmez...üye adı ve şifreni versene bana bak ne kadar kolay
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Tşk Duygu İnsh Şimdi Değil ; ) İlerde Seçkin İnsanların Oldugu Zentiusx Loncası Gibi Olmaya Çalışıcaz Daha Çok Erke Böyle Birşey İçin,Senide Aramızda Görmekten Şeref Duyarım ; )
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Onudur Aynı Topraklarda Nefes aldığım Arkadaslarımla Tanısmak.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

halen konuşuyon relaxy kesti ya seni
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Kesılmek Farz Zaten Oyunda Kesılmeyen 1 Agah Varsaysen yazdı:halen konuşuyon relaxy kesti ya seni
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
Amaan Kırdın Geçirdin Ortalığı ha Acaip koptum bu lafınachoosensxduygu yazdı:Kesılmek Farz Zaten Oyunda Kesılmeyen 1 Agah Varsaysen yazdı:halen konuşuyon relaxy kesti ya seni
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
HaksızmıyımTremexhaqan yazdı:Amaan Kırdın Geçirdin Ortalığı ha Acaip koptum bu lafınachoosensxduygu yazdı:Kesılmek Farz Zaten Oyunda Kesılmeyen 1 Agah Varsaysen yazdı:halen konuşuyon relaxy kesti ya seni
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
Yok be Rüstemim Gebermez Kafaya Vurdumu Balyozu 10100 çakar XDchoosensxduygu yazdı:HaksızmıyımTremexhaqan yazdı:Amaan Kırdın Geçirdin Ortalığı ha Acaip koptum bu lafınachoosensxduygu yazdı:Kesılmek Farz Zaten Oyunda Kesılmeyen 1 Agah Varsaysen yazdı:halen konuşuyon relaxy kesti ya seniAklıma ismetle handan geldı inan onlarda yerde yatınca yatmayan agah dede kaldı onunda tekmelerının konustuğu resımlerde yok deyıl hanı
oda az deyıl yanı arada çakıyomus bastonu
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·