Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
Re: Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
yksun :S !Pusux yazdı:aLi /f Juste yap oyunda konusabıLceqın bı carLa qeL
Ben UltRa ve YeniçeriLerin BaBasıyIm !
ÖnceLikLe bir kaç açıkLama yapayım.
Arz kLanın çoğu bana neden atabey oLdun baska Loncamı kaLmadı gıbısınden surekLı uyarıLarda buLundu. Fakat ben bu Loncaya katıLma amacım sadece cok sewdıgım ınsan oLan hıLaL ıcın katıLmıstım. Hıc bır zaman kendı ısdegımLe bır atabey uyesı oLmak ıstemedım kı ıstemıs oLsam hıLaL caqırmadan ben sıze baswururdum. LoncanızdakıLerLe doqru durust sohbetımız bıLe yoktu. ÖnceLikLe Loncanın bana zararı oLmadıgı ıcın we ıcınde hıLaL oLdugu ıcın bazı qorduqum qercekLerı burada kım ne derse desın acıkLamayacagım. (aLdıgınız bır kac uye we gercek carLarı ) Neyse benım tek dusuncem hıLaL oLdu hep o bu duruma uzuLecek oLmasıdır. Yoksa atabey Loncası buqune kadar hep umrumdısı oLmustur. Bundan sonrada öyLe oLacakdır. Neyse Lonca sayfanızın kırLetıLmemesı acısından tartısmayı uzatmamanızı we gereksız kısıLerın konuya yorum yapmamaLarını temennıh edıyorum. Konu uzarsa o gereksız kısıLer nasıbını bugun oyundakı gıbı aLacakdır. Benden uyarması
Iyı forumLar.
Arz kLanın çoğu bana neden atabey oLdun baska Loncamı kaLmadı gıbısınden surekLı uyarıLarda buLundu. Fakat ben bu Loncaya katıLma amacım sadece cok sewdıgım ınsan oLan hıLaL ıcın katıLmıstım. Hıc bır zaman kendı ısdegımLe bır atabey uyesı oLmak ıstemedım kı ıstemıs oLsam hıLaL caqırmadan ben sıze baswururdum. LoncanızdakıLerLe doqru durust sohbetımız bıLe yoktu. ÖnceLikLe Loncanın bana zararı oLmadıgı ıcın we ıcınde hıLaL oLdugu ıcın bazı qorduqum qercekLerı burada kım ne derse desın acıkLamayacagım. (aLdıgınız bır kac uye we gercek carLarı ) Neyse benım tek dusuncem hıLaL oLdu hep o bu duruma uzuLecek oLmasıdır. Yoksa atabey Loncası buqune kadar hep umrumdısı oLmustur. Bundan sonrada öyLe oLacakdır. Neyse Lonca sayfanızın kırLetıLmemesı acısından tartısmayı uzatmamanızı we gereksız kısıLerın konuya yorum yapmamaLarını temennıh edıyorum. Konu uzarsa o gereksız kısıLer nasıbını bugun oyundakı gıbı aLacakdır. Benden uyarması
Iyı forumLar.
Atabeyxbaşkan adlı karakte(siz) ne ise Joker yada Tuanasgirlbüyü veya Gökxyancy aynı seviyede kişiliksizlerdir, sizleri uyarmıştım büyük sözü dinlemediniz, haklısınız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilirseniz, hırsıza arsıza yem olursunuz...
Az olun öz olun hiç bir şey kaybetmezsiniz, sırf kuru gürültü uğruna kalabalık görünmek adına önünüze gelen iti köpeği aranıza alırsanız zararı siz görürsünüz.
Geçmiş olsun.
Az olun öz olun hiç bir şey kaybetmezsiniz, sırf kuru gürültü uğruna kalabalık görünmek adına önünüze gelen iti köpeği aranıza alırsanız zararı siz görürsünüz.
Geçmiş olsun.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
DenGesiZ :mrgreen: :!:Delikurt yazdı:Atabeyxbaşkan adlı karakte(siz) ne ise Joker yada Tuanasgirlbüyü veya Gökxyancy aynı seviyede kişiliksizlerdir, sizleri uyarmıştım büyük sözü dinlemediniz, haklısınız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilirseniz, hırsıza arsıza yem olursunuz...
Geçmiş olsun.
Ben UltRa ve YeniçeriLerin BaBasıyIm !
- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Delikurt yazdı:Atabeyxbaşkan adlı karakte(siz) ne ise Joker yada Tuanasgirlbüyü veya Gökxyancy aynı seviyede kişiliksizlerdir, sizleri uyarmıştım büyük sözü dinlemediniz, haklısınız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilirseniz, hırsıza arsıza yem olursunuz...
Geçmiş olsun.
Dinime küfreden müslüman olsa...Sana sadece bunu söylüyorum ....
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Delikurt Tuanasxqirlxbüyü,Gökxyancy,Ucube aramızdan ayrılmıştır.Atabeyxbaşkan konusuna gelince fazla uzatma oyunda aramızda çözeriz.Madem büyüğümüssün o zaman hiç tartışma konusu açmadan aramızda konuşur anlaşırız. Allah ! a Emanet ol.Delikurt yazdı:Atabeyxbaşkan adlı karakte(siz) ne ise Joker yada Tuanasgirlbüyü veya Gökxyancy aynı seviyede kişiliksizlerdir, sizleri uyarmıştım büyük sözü dinlemediniz, haklısınız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilirseniz, hırsıza arsıza yem olursunuz...
Geçmiş olsun.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Atabeyxpsıco aramıza katılmıştır.Hayırlı olsun.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı
atabeyloncasi yazdı:Atabeyxpsıco aramıza katılmıştır.Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun..Aramıza hoş geldin...

- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı
Merhaba arkadaşalar...Oyuna cok ama cok kısa bir süre tatil arası veriyorum...BEn dönene kadar kendinize iyi bakın...Görüşmek üzere