SLmlar 3 senedır kuklacıdayım hep yasım poLemık oLdu genellıkle 25 30 yaslarında bırı sanıorlar ama ben ustune basa basa her defasında 17 yasında oLdumu soyLuorum neyse. ben buraya bır kaç fotomu yollayım sızde yoLLayın KukLacı kaynasmıs oLsun :twisted:
GeneLLıkle oLumsuz yorumLarın oLacanı bıle bıle koydum neyse.. ıstedınızı yazın ama dürüst oLun yeter
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Bu fotoda gördüğünüz adam çoğu 20 yaş üstü oyuncunun başaramadığı şeyleri başarıyor. Lonca üye alımlarını +18 yaptık diye neden ahmetin yaşını soruyorsunuz sürekli ? Ahmet ona söylenileni yapıyor .. 2 yıldır tanırım bana 'abi' dedirtemesemde 2 yıldır seviyorum ankaragüçlü ' kardeşimi'..
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Bu fotoda gördüğünüz adam çoğu 20 yaş üstü oyuncunun başaramadığı şeyleri başarıyor. Lonca üye alımlarını +18 yaptık diye neden ahmetin yaşını soruyorsunuz sürekli ? Ahmet ona söylenileni yapıyor .. 2 yıldır tanırım bana 'abi' dedirtemesemde 2 yıldır seviyorum ankaragüçlü ' kardeşimi'..
Vurde VuraLım öLde öLelım Dogu Reis sevıLıorsun
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..