hanedanxbutcher yazdı:Hey gidi günler heyy ıkv ye ılk başladıgım gunler aklıma geldi silah alıodum tek item cift item ne bilmiodum arzuhalciyi 3 gün aramıştım :lol:
ben de mısır çarşısına girmeye çalışmıştım 1 hafta
burfeatak yazdı:arkadşlar 25 lvl e kdr .rüstemden silah alıodum .ama 30 lvlim. 31 olcam rüstemde silah yok ..benim seviyeme göre kim silah satıo nerden alabilirim. bir bilen var mı??..yoksa elden mi satılıo silahlar
canavarlardan dusen ıtemlerı kullan kutuk yaran ala bılırsın
IIGoDIIMaSTeRII[(^)Ejder Asa] ÇeRKeZHaSaNCaN[(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)] IIGoDIIQeeN[(^)Ecel Getiren]
hanedanxbutcher yazdı:Hey gidi günler heyy ıkv ye ılk başladıgım gunler aklıma geldi silah alıodum tek item cift item ne bilmiodum arzuhalciyi 3 gün aramıştım :lol:
ben de mısır çarşısına girmeye çalışmıştım 1 hafta
ilk başladığımda Jandarma Ali'den aldığım cüzdan görevini bankacıya gidip cüzdanı aldıktan sonra yarım bırakmıştım.Olurda para lazım olursa bir şekilde alayım diye .Ha birde Agah Efendi'den aldığım ''İlk maaşın''görevini alıp bankacıya gidip paramı aldığımda o 300 para ile 1 ay nasıl geçinirim diye düşünmüştüm (Tabi o zamanlar 1 ayda bir maaş veriyor sanıyordum.)
aynen ya ben ağahı bilmedigimden 5 lv kadar kendim kastım sonra biri gösterdi
aynen ya ben ağahı bilmedigimden 5 lv kadar kendim kastım sonra biri gösterdi
Agahı da görmemek büyük marifet. 5 seviyeye kadar nerede kasacağını buldun, agahı bulamadın?
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Hahah okurken çok eğlendim ama benimde bunların çoğu basıma geldi favori isportacım çinar altındakiydı benden ucuza bulanı bulursan gelde yuzume tukür diyodu çok iddalı die ondan alıyodum bide nerden gectıye elime 3 000 para gecmişti benden zengini yok diyodum bide tuns çekerken selit le saf tunsten çıkmıstıda tunsten cikmadı diye nasılda sinirlenmistım bi loncadan adamda benden istedi bilmiyorumya kandirdi beni sölemeyecem onu çünkü su ara aram çok ii onla