Hakkınızı Helal Edin ....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Hakkınızı Helal Edin ....

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

Arkadaslar bu güne kadar güzel sohbetlerim oldugu gerkse tartışmalarla geçen İkV ye son veriyorum buna gerekçeler ise cogu arkadasım oyunu bıraktı ,askere gitti , birde kırsal kesimde yaşıyorum iş güç çok yaz günü kafanı kaşıyacak vakit bulamıyorum , vs. vs. , ve deger veridigim adamlardan halil ( Revengeofage) Osman ( Öfkeli) ve bir çok kişi oyunu bıraktı artıq ..İkv eskisi gibi deil zaten sarmıyor artık kaç aydır sohbet için giriyordum oda kalmadı ee geriye dönüp baktıgımda bişi kalmadı İkv de belki olurda döneriz ( Zaten innsanoglunu anlamak zormuş :) )

Nese uzatmadan abilerime ablalarıma herkese tşk ederim hakkınızı helal edin ....

Lostxdewrimci ThE aNd .....
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Hakkınızı Helal Edin ....

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Hakkım varsa helal olsun,sen de helal et REELDE BAŞARILAR
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

Selamlar,

Pek muhabbetimiz yoktu seninle ama çok karşılaşırdım oyunda. Genede hayatında başarılar dilerim. Hepimiz sonunda bırakıcaz ya şimdi yada biraz zaman geçtikten sonra,elbet bırakıcaz.

Yoldaş'a sevgiler !
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

memo karar senin kararın ama bu kararda ben etliki oluyorsam bırakma benim hazırlanmam gereken bir sınav var bundan dolayı bırakıyorum kardeşim sen bırakma derim bi süre daha buralardayım oyunda mutlaka beni bul
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

hemşo kararına saygı duymaktan başka bişey gelmez elimizden reel hayatında başarılar dilerim bigün olurda Konya merkeze gelirsen mehmet sametlerle falan haber werirsiniz görüşürüz ve her zmnda beklerim Allaha emanetsin kendine iyi bak sametlere bol bol slmlaR...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Kardeşim öncelikle gitmene çok üzüldüm evet oyun artık eskisi gibi degil her şey çok degişti bana görede bu degişim iyi yönde degilde kötü yönde oyuncuları ekledi ne eski muhabbet nede dostluk kaldı sende benim bu oyunda tanıdıgım ve çok sevdigim kişiler arasındasın adam gibi adamsın sana dön demek isterdim ama demiyecegim çünkü bu oyun artık oynanmaz bi hal aldı benimde son 1 ayım ondan sonra inş kurtulacagım artık faceden grş:) kendine iyi bak kardeşim reel hayatında başarılar dilerm RABBİM yar ve yardımcın olsun
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Her seyin bir sonu var buna katlanacaksın sadece oyun için demiyorum .Halilim sen ol başkaları olsun ben hiç kimseyi küçümsemem severim sayarım yok be olum sohbet ettigim adamlar hep gidiyor oyun cılkından cıkmış ..

Biz önceden mustafagil (Lostxleonidas,beyazbela , Pishko ) dahada var musti nin cafeye oturdugumuzda sabahtan akşama kadar em yapar oyun oynar bir şeyler yapmaya calışırdık artık onlarda yok , canımı veririm dedigim kişiler pff hallerini görmek istamezsin bile Ykamozxefemelif , Hunkawa , Leydim , Larkım , Lordum , Xgökhan , Frozzendeat , Hanzala , Şahxada ,Öfkeli , Yakamozxinziva , Resinyeri , Paşhazade, Cihadxsünnet , Kurucusu ve yöneticisi oldugum bütün Lostx loncasına ve sayamadıgım bir çok arkadasıma tşk edeerim mutlu mutsuz vakitlerim geçti kimi kırdıysam özür dilerim ...

Msn de facede görüşürüz unutmayacagım arkadaslarım var :D
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

bu ne be heRkes bıRakıyor biz yanLız mı kalacaz buRda ?
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

Halilede sanada tutturmussunuz bır yol gıdıyonuz oyuna gıınde bı oyundan konusalım
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Konuşalım cengo mısırı basarız :D bir girdigimde ....
Lostxdewrimci / MaHseNcI

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön